Închide meniul

Jurgen Klopp a trăit coșmaruri înainte de Liverpool – Real Madrid: „A fost o tortură!”

Alexandru Ivan Publicat: 20 februarie 2023, 17:29

Reclamă
Jurgen Klopp a trăit coșmaruri înainte de Liverpool – Real Madrid: „A fost o tortură!

Jurgen Klopp nu a revăzut finala Champions League Liverpool - Real Madrid

Jurgen Klopp, într-un meci pentru Liverpool / Profimedia

Antrenorul lui Liverpool, Jurgen Klopp, a declarat că nu a revăzut până în acest weekend finala Champions League pierdută anul trecut cu Real Madrid. Antrenorul german a descris acel meci drept o „tortură”. „Cormoranii” au șansa șă-și ia revanșa în fața madrilenilor marți, în manșa tur din optimile Ligii Campionilor, care va fi LIVE TEXT pe www.as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liverpool a pierdut cu 0-1 finala Ligii Campionilor de la Paris împotriva lui Real Madrid în sezonul trecut, deși echipa lui Jurgen Klopp a avut nouă șuturi pe spațiul porții adversare, comparativ cu unul singur al madrilenilor, transformat în gol de Vinicius Jr.

Jurgen Klopp nu a revăzut finala Champions League Liverpool – Real Madrid

Klopp susține că echipa sa este mai bine pregătită acum și e convins că Liverpool poate să o elimine pe deținătoarea trofeului din Liga Campionilor.

„Sunt meciuri diferite, Real Madrid este unul dintre cele mai mari cluburi din lume. Nu am mai revăzut acea finală de la Paris până în acest weekend și mi-am dat seama de ce. A fost tortură. Am jucat bine, dar ei au marcat golul decisiv. Am fi putut câștiga acel meci, dar nu am făcut-o. Acum avem mai multă experiență”, a spus Jurgen Klopp, la conferința de presă dinainte de Liverpool – Real Madrid, citat de mundodeportivo.com. 

Înainte de duelul cu Real Madrid, Liverpool a câștigat două meciuri consecutive în Premier League, 2-0 cu Everton și 2-0 cu Newcastle. Cele două victorii le-au ridicat moralul „cormoranilor”, care traversează cel mai dificil sezon sub comanda lui Klopp, fiind doar pe locul opt în Premier League.

Reclamă

„Sunt foarte fericit că avem acest meci acum și nu în urmă cu două săptămâni. Trebuie să facem o dublă-manșă grozavă. În aceste ultime jocuri am părut mai mult ca o echipă și acum trebuie să o arătăm din nou”, a mai spus Jurgen Klopp.

Probleme pentru Real Madrid, înaintea confruntării cu Liverpool

Real Madrid nu va putea conta pe mijlocaşii Aurelien Tchouameni şi Toni Kroos în meciul cu Liverpool. Ambii, afectaţi de gripă, se adaugă pe lista indisponibililor. Vor lipsi, de asemenea, Ferland Mendy şi Mariano Diaz.

În schimb, Karim Benzema va face deplasarea, luni, la Liverpool, fiind refăcut după problemele musculare care l-au împiedicat să evolueze în partida de sâmbătă cu Osasuna (2-0) din Primera Division. Atacantul francez s-a antrenat singur duminică la baza sportivă Valdebebas şi luni se va antrena alături de coechipierii săi pe Anfield.

Reclamă 4 / 0/3

Antrenorul Carlo Ancelotti i-a chemat de la echipa secundă pe atacanţii Sergio Arribas, Alvaro Rodriguez şi mijlocaşul Mario Martin.

Istvan Kovacs arbitrează Liverpool – Real Madrid, din optimile Ligii Campionilor

Istvan Kovacs arbitrează Liverpool – Real Madrid. Anunţul a fost făcut de UEFA pe site-ul oficial. Centralul din Carei va conduce meciul tur din optimile UEFA Champions League, de pe Anfield Road.

Kovacs va fi ajutat la cele două linii de Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene. Al patrulea oficial va fi Horaţiu Feşnic, în timp ce din camera VAR va fi ajutat de Massimiliano Irrati şi Marco Guida.

Kovacs va merge pe Anfield după semifinala arbitrată la Mondialul Cluburilor. „Centralul” din Carei a avut parte de un meci dificil, iar deciziile sale au stârnit controverse în rândurile brazilienilor de la Flamengo.

Presa din Spania a reacționat imediat, după aflarea veștii că Istvan Kovacs va arbitra partida de pe Anfield. Jurnaliștii spanioli au evidențiat faptul că centralul din Carei nu se află la prima delegare la un meci al lui Real Madrid. În sezonul trecut a condus semifinala nebună cu Manchester City, pierdut de madrileni 3-4 pe Etihad Stadium. Atunci, românul a avut o prestație aplaudată de toată lumea fotbalului.

„Istvan Kovacs va fi responsabil de fluierul meciului Liverpool – Real Madrid, din prima manșă a optimilor de finală din Champions League. Pentru român este a doua oară când îi va arbitra pe madrileni în această competiție, după meciul cu Manchester City din semifinale, din sezonul trecut, pierdut 3-4 de echipa lui Ancelotti„, a scris ok.diario.com.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și