Închide meniul

Jurgen Klopp, mesaj pentru Sadio Mane înaintea finalei Champions League! Ce a spus despre ofertele primite de senegalez: „Nu e prima dată!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 mai 2022, 9:50

Jurgen Klopp, mesaj pentru Sadio Mane înaintea finalei Champions League! Ce a spus despre ofertele primite de senegalez: „Nu e prima dată!

Jurgen Klopp, mesaj de susţinere pentru Sadio Mane înaintea finalei Champions League

Jurgen Klopp şi Sadio Mane / Profimediaimages

Jurgen Klopp a avut un mesaj pentru Sadio Mane înaintea finalei Champions League de pe Stade de France. Întrebat despre interesul lui Bayern Munchen şi Real Madrid pentru senegalezul de 30 de ani, managerul lui Liverpool a tras un semnal de alarmă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Klopp i-a arătat cu degetul pe campionii Germaniei şi au anunţat că s-a mai întâmplat şi în trecut să apară astfel de zvonuri înaintea celor mai importante meciuri. Antrenorul grupării din Premier League a ţinut însă să asigure că Mane este 100% cu gândul la confruntarea Liverpool – Real Madrid, care va fi în această seară, de la ora 22:00, în format LIVE TEXT pe as.ro.

Jurgen Klopp, mesaj pentru Sadio Mane înaintea finalei Champions League

Jurgen Klopp a ţinut să-l felicite pe Sadio Mane, atacantul care a înscris, în acest sezon, 16 goluri în Premier League şi 5 în Liga Campionilor. I-a transmis un mesaj de susţinere celui care ar putea juca ultimul meci în tricoul „cormoranilor”.

Nu este momentul să vorbim despre asta (n.r. ofertele primite de Mane). Indiferent unde va juca Sadio în sezonul viitor, cu siguranță va fi un mare jucător. Sadio este în forma vieții lui, fără doar şi poate. Este într-o formă strălucitoare și e o bucurie să-l privesc.

Noi îi cerem foarte mult în acest sezon, fotbalul îi cere mult, multe finale. Nu mi-ar putea păsa mai puțin în acest moment despre zvonurile despre transfer. Cu toții suntem pe deplin concentrați la jocul de duminică, Sadio este pe deplin concentrat la joc.

Reclamă

Fără îngrijorare, este complet normal. Nu este prima dată în cariera mea când, înainte de un meci important, apar zvonuri legate de Bayern Munchen, dar nu e nicio problemă. Sadio Mane este concentrat la finală„, a declarat Jurgen Klopp potrivit theathletic.com.

Mane are o cotă de piaţă de 80 de milioane de euro, potrivit Transfermarkt, şi mai are contract cu Liverpool până în vara anului viitor. Oficialii lui Bayern speră să îl transfere în schimbul a cel mult 50 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Sadio Mane, prima reacţie după ce a fost ofertat de Real Madrid

Sadio Mane a fost ofertat şi de Real Madrid, rivala lui Liverpool din finala Champions League. Senegalezul este văzut drept o variantă de „avarie” după refuzul primit de la Kylian Mbappe.

Cotat în prezent la 80 de milioane de euro, Mane nu a oferit un răspuns clar în privinţa viitorului său. A anunţat că va oferi mai multe detalii abia după meciul din această seară.

Sincer, răspunsul pe care vi-l pot da este că mă simt foarte bine şi sunt concentrat 100% pe meciul de sâmbătă. Acesta este răspunsul pe care trebuie să-l dau înainte de finală. Dar reveniţi sâmbătă şi vă voi acorda cel mai bun răspuns pe care vreţi să-l auziţi. Este special. Vă voi spune tot ce vreţi să auziţi”, a spus Mane, conform theguardian.com.

Sadio Mane a fost unul dintre protagoniştii sezonului lui Liverpool în toate competiţiile. Acesta speră să ridice al treilea trofeu în acest sezon, după ce a cucerit Cupa Angliei şi Cupa Ligii, ambele după finale foarte disputate, terminate la lovituri de departajare, în faţa lui Chelsea.

Acum, haideţi să câştigăm pentru că nu a timp de alte lucruri. Voi da tot posibilul să câştig pentru că este vorba de mine şi de băieţi”, a declarat Mane pentru sursa citată mai sus.

Mane se află înaintea cele de-a treia finale de Champions League cu Liverpool. Prima, în 2018, a fost pierdută chiar în faţa adversarului de sâmbătă, Real Madrid, cu scorul de 3-1, Mane înscriind singurul gol pentru „cormorani”. A doua finală i-a adus şi triumful, Liverpool câştigând un an mai târziu, în 2019, în faţa lui Tottenham, scor 2-0.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și