Închide meniul

Jurgen Klopp pregătește revanșa în fața lui Real Madrid. „E destinul!” Antrenorul lui Liverpool, nemulțumit înaintea finalei Ligii Campionilor

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 mai 2022, 18:04

Jurgen Klopp pregătește revanșa în fața lui Real Madrid. „E destinul! Antrenorul lui Liverpool, nemulțumit înaintea finalei Ligii Campionilor

Jurgen Klopp a ajuns în trei finale Champions League cu Liverpool

Profimedia

Jurgen Klopp pregătește revanșa în fața lui Real Madrid. Antrenorul lui Liverpool nu a uitat eșecul din finala Champions League 2018 împotriva madrilenilor. Germanul așteaptă de patru ani să-i învingă pe galactici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City după un meci epic. În minutul 89 avea nevoie de două goluri pentru a trimite meciul în prelungiri. Acestea au fost reuşite de Rodrygo în mai puţin de două minute. În prelungiri, Karim Benzema a înscris din penalty și a consființit calificarea.

Jurgen Klopp pregătește revanșa în fața lui Real Madrid

„Când am pierdut finala în 2018, soluția mea ar fi fost să jucăm o finală anul următor, tot împotriva lor, dar a fost împotriva lui Tottenham. Acesta pare a fi destinul.

A fost ciudat și nefericit pentru City, dar ceea ce a făcut Real Madrid a fost incredibil. Au reușit să le elimine pe PSG, Chelsea și City. Dacă treci de echipele astea, cu siguranță meriți să fii în finală. Va fi un joc grozav.

Sunt fericit să jucăm finala și că avem șansa de a câștiga trofeul. Dar înainte de asta mai sunt câteva jocuri de jucat, așa că ar fi bine ca întrebările despre Real Madrid să se oprească până atunci. Vom lucra la finală în perioada 22-28 mai, nu înainte”, a spus Jurgen Klopp, la conferința de presă dinaintea următorului meci de campionat al lui Liverpool, împotriva lui Tottenham.

Reclamă

În 2018, Liverpool a pierdut finala cu Real Madrid din cauza gafelor lui Karius, dar și pe fondul accidentării lui Mohamed Salah, care a fost luat pe sus de Sergio Ramos în debutul meciului.

Trupa lui Jurgen Klopp a pierdut meciul de la Kiev, scor 1-3. Anul următor, în 2019, Liverpool a jucat din nou finala Champions League, pe care a câștigat-o, scor 2-0, cu Tottenham.

Jurgen Klopp, nemulțumit de UEFA

Klopp e nervos după ce UEFA a anunțat că cele două finaliste vor avea alocate doar câte 20.000 de bilete pentru fanii proprii. Restul biletelor, aproximativ 35.000, au fost păstrate de UEFA.

Reclamă 4 / 0/3

„Este corect ce am citit că vom avea doar 20.000 de bilete? Madrid va avea 20.000 și noi vom avea încă 20.000, iar stadionul are o capacitate de 75.000 de locuri. Unde se duc acele 35.000 de bilete rămase? Cred că Parisul este un oraș în care poți să mergi fără bilet la meci și să te distrezi. Tuturor celor care vin, aș dori să le mulțumesc. Nu aș putea fi mai recunoscător fanilor noștri. Sper că vor fi cât mai mulți”, a adăugat antrenorul german.

Cel mai ieftin bilet la finala UEFA Champions League costă 70 de euro. Cel mai scump ticket la actul final dintre Liverpool și Real Madrid costă nu mai puțin de 690 de euro.

Cotele la pariuri pentru finala Liverpool – Real Madrid

Bookmakerii nu au fost impresionaţi de performanţa incredibilă reuşită de campionii Spaniei şi nu o consideră favorită pe Real în meciul cu Liverpool, care se va disputa cu trofeul pe masă. Cotele la pariuri pentru finala Champions League sunt surprinzătoare.

„Cormoranii” au cota 1.50 că vor repeta performanţa din 2019 şi că vor câştiga trofeul. În acelaşi timp, Real Madrid are 2.60.

Liverpool are cota 2.00 dacă va obţine victoria în timp regulamentar. Pentru un rezultat de egalitate, după 90 de minute, bookmakerii au stabilit cota 3.70, iar un succes al Realului are cota 3.80.

Recomandări
  • Liverpool – Real Madrid e finala Ligii Campionilor 2022
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și