Închide meniul

Carlo Ancelotti, mesaj ferm după Liverpool – Real Madrid 2-5: „Lupta nu s-a terminat!”

Cosmin Olteanu Publicat: 22 februarie 2023, 0:37

Reclamă
Carlo Ancelotti, mesaj ferm după Liverpool – Real Madrid 2-5: Lupta nu s-a terminat!”

Carlo Ancelotti, mesaj ferm după Liverpool - Real Madrid 2-5

Carlo Ancelotti / Profimedia

Carlo Ancelotti a avut un mesaj ferm după Liverpool – Real Madrid 2-5. Antrenorul „galacticilor” atrage atenția la faptul că lupta nu s-a terminat și că elevii săi trebuie să fie la fel de concentrați și în partida retur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru Liverpool, au marcat Nunez și Salah, în timp ce reușitele celor de la Real Madrid au fost semnate de Vinicius Junior (două goluri), Militao și Benzema (două goluri).

Carlo Ancelotti, mesaj ferm după Liverpool – Real Madrid 2-5

Carlo Ancelotti susține că, deși echipa sa s-a impus categoric pe „Anfield”, confruntarea încă nu s-a terminat, partida retur urmând să fie dificilă.

„Nu a fost ușor, mai ales când am văzut cum a început meciul. Nu ne-am pierdut încrederea și ușor, ușor, am preluat controlul mingii, fiind mereu eficienți în față. Vinicius a făcut un joc incredibil. Prima parte din această confruntare a fost bună, dar trebuie să ne gândim că și în retur va trebui săluptăm și să suferim.

M-am gândit la meciul cu Manchester City și am sperat că același lucru se va întâmpla. Într-un final, s-a întâmplat același lucru și chiar mai bine. Am început să marcăm, să creăm pericol și să îmbunătățim aspectul defensiv. Ne-au făcut probleme pe flancul stâng, pentru că Henderson a pătruns de multe ori pe acolo. Apoi ne-am revenit, punându-l pe Valverde în stânga, acesta venind cu mai multă energie.

Reclamă

Cred că Rodrygo a făcut o treabă fantastică în atac și în defensivă.

Lupta nu s-a terminat, Liverpool a suferit în repriza secundă, dar noi am suferit în prima”, a declarat Carlo Ancelotti, la finalul partidei cu Liverpool.

Karim Benzema a egalat un record deținut de Lionel Messi, după ce a marcat în Liverpool – Real Madrid

Karim Benzema a marcat o „dublă” în partida Liverpool – Real Madrid. Acestea au fost primele reușite ale atacantului francez, în actuala ediție de Champions League, astfel că a egalat recordul lui Lionel Messi care, până în această seară, era singurul jucător care reușise să marcheze în 18 ediții consecutive de Champions League.

Reclamă 4 / 0/3

Partida retur dintre Real Madrid și Liverpool este programată miercuri, 15 martie, pe stadionul „Santiago Bernabeu”.

Imnul Champions League, huiduit înainte de Liverpool – Real Madrid

Înaintea startului partidei Liverpool – Real Madrid, suporterii „cormoranilor” au huiduit imnul Champions League.

Ultima dată, Liverpool și Real Madrid s-au întâlnit în finala sezonului trecut de Champions League, când echipa lui Carlo Ancelotti s-a impus cu scorul de 1-0, grație reușitei lui Vinicius Junior.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și