Închide meniul

Karim Adeyemi a marcat golul „optimilor” Champions League! Jucătorul cu origini româneşti l-a ridiculizat pe Enzo Fernandez, în Borussia Dortmund – Chelsea 1-0

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 15 februarie 2023, 23:57

Karim Adeyemi a marcat golul „optimilor Champions League! Jucătorul cu origini româneşti l-a ridiculizat pe Enzo Fernandez, în Borussia Dortmund – Chelsea 1-0

Karim Adeyemi a marcat golul optimilor de final[ din Liga Campionilor, în Borussia Dortmund - Chelsea

Karim Adeyemi a marcat golul victoriei în Borussia Dortmund - Chelsea 1-0/ Profimedia

Karim Adeyemi a reuşit golul optimilor de finală în Liga Campionilor, în partida dintre Borussia Dortmund şi Chelsea. Tânărul mijlocaş cu origini româneşti l-a ridiculizat pe Enzo Fernandez, starul pe care londonezii au plătit suma colosală de 140 de milioane de euro, în această iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Karim Adeyemi a deschis scorul în partida dintre Borussia Dortmund şi Chelsea, din turul optimilor din Liga Campionilor. Mijlocaşul german a înscris după o cursă fabuloasă, pornind din propria jumătate de teren.

Karim Adeyemi a marcat golul „optimilor” Champions League, în Borussia Dortmund – Chelsea

Karim Adeyemi l-a făcut de râs pe Enzo Fernandez, la faza golului marcat în poarta lui Kepa. Germanul de 21 de ani nu a avut emoţii şi l-a driblat pe „cel mai bun tânăr jucător de la Campionatul Mondial”.

Faza golului marcat de Dortmund a pornit după un corner executat de Chelsea. Apărarea nemţilor a degajat balonul, după o lovitură de cap a lui Joao Felix. Karim Adeyemi a pornit ulterior o cursă fabuloasă, iar în drumul către poarta londonezilor i-a driblat fără emoţii pe Enzo Fernandez şi pe Kepa.

Reclamă

Graţie reuşitei din partida cu Chelsea, Karim Adeyemi a ajuns la trei goluri marcate pentru Borussia Dortmund, în ultimele trei partide. Starul de pe Signal Iduna Park traversează o formă de vis, ţinând cont că în restul sezonului, până la aceste ultime trei partide, reuşise să marcheze doar două goluri.

Golul lui Adeyemi, şi mai ales dribling-ul acestuia la adresa lui Enzo Fernandez, a stârnit un val de reacţii pe internet. „Adeyemi tocmai l-a trimis pe Enzo înapoi la River Plate”, notează un internaut, care face aluzie la faptul că tânărul german l-a ridiculizat pe sud-american.

Reclamă 4 / 0/3

Enzo Fernandez a devenit în această iarnă cel mai scump transfer realizat de o trupă din Premier League. După ce a cucerit Cupa Mondială cu Argentina, mijlocaşul a fost curtat de mai multe cluburi din Anglia, însă Chelsea a oferit cea mai mare sumă, anume 140 de milioane de euro, sumă plătită către Benfica.

Adevăratul motiv pentru care Karim Adeyemi a refuzat naționala României

S-a aflat adevăratul motiv pentru care Karim Adeyemi a refuzat naționala României și a ajuns să joace pentru reprezentativa Germaniei. Atacantul de 20 de ani a făcut senzație la Red Bull Salzburg și a fost cumpărat cu 30 de milioane de euro de Borussia Dortmund.

Cu mamă româncă și tată nigerian, Adeyemi a fost în lotul lui Hansi Flick la Campionatul Mondial din Qatar. Din păcate pentru el, nu a jucat niciun minut la turneul final. A fost rezervă în cele trei meciuri din grupă, cu Costa Rica, Spania și Japonia.

Mama tânărului fotbalist a dezvăluit de ce puștiul minune nu a ajuns să îmbrace tricoul reprezentativei tricolore. Oficialii FRF ar fi fost de vină.

„Din păcate România nu s-a mişcat cum ar fi trebuit să se mişte. Şi e păcat, pentru că în fotbalul românesc nu se investeşte cât ar trebui, pentru că sunt talente… care pleacă în dreapta şi stânga. E păcat.

Reporter: Dar de la Federaţie v-a căutat cineva? Când era la Salzburg?) Nu, când era mai mic. L-am dus la o singură dată şi după aia n-a mai fost niciodată. Pentru că a fost… (n.r. face semn că nu i-a plăcut).

N-a fost în lot, ci a fost într-o selectare (n.r. la o selecţie, la un trial) şi i-au spus că e prea mic şi nu l-au mai luat.

Reclamă

Cred că avea… 11 sau 12 ani. Şi după aia ne-au mai scris o dată şi am spus ‘nu mai merg niciodată’, pentru că a fost o experienţă… Neserios, neserios, din păcate„, a declarat mama lui Karim Adeyemi pentru orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și