Închide meniul

Karim Benzema a egalat un record deținut de Lionel Messi, după ce a marcat în Liverpool – Real Madrid!

Cosmin Olteanu Publicat: 21 februarie 2023, 23:39

Karim Benzema a egalat un record deținut de Lionel Messi, după ce a marcat în Liverpool – Real Madrid!

Karim Benzema a egalat un record deținut de Lionel Messi, după ce a marcat în Liverpool - Real Madrid

Karim Benzema, în timpul partidei Liverpool - Real Madrid / Profimedia

  • Karim Benzema a egalat un record deținut de Lionel Messi, după ce a marcat în Liverpool – Real Madrid
  • 35 de ani are Karim Benzema

Karim Benzema a egalat un record deținut de Lionel Messi, după ce a marcat în Liverpool – Real Madrid! Atacantul francez a marcat golurile de 4-3 și 5-3 pentru Real Madrid, în partida de pe „Anfield”, care contează pentru turul optimilor Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Karim Benzema a fost transferat de Real Madrid, în vara lui 2009, de la Olympique Lyon, pentru 35 de milioane de euro.

Karim Benzema a egalat un record deținut de Lionel Messi, după ce a marcat în Liverpool – Real Madrid

Karim Benzema a marcat o „dublă” în partida Liverpool – Real Madrid. Acestea au fost primele reușite ale atacantului francez, în actuala ediție de Champions League, astfel că a egalat recordul lui Lionel Messi care, până în această seară, era singurul jucător care reușise să marcheze în 18 ediții consecutive de Champions League.

Reclamă

Partida retur dintre Real Madrid și Liverpool este programată miercuri, 15 martie, pe stadionul „Santiago Bernabeu”.

Imnul Champions League, huiduit înainte de Liverpool – Real Madrid

Înaintea startului partidei Liverpool – Real Madrid, suporterii „cormoranilor” au huiduit imnul Champions League.

Reclamă

Ultima dată, Liverpool și Real Madrid s-au întâlnit în finala sezonului trecut de Champions League, când echipa lui Carlo Ancelotti s-a impus cu scorul de 1-0, grație reușitei lui Vinicius Junior.

Echipa este bine, cu iluzii și chef de victorie, la fel ca anul trecut. Știm că este un meci complicat și pentru ei este o ocazie să își ia revanșa. Benzema este bine, mâine va fi titular. Are mult chef de joc.

Finala din Paris este o amintire frumoasă, a fost un meci echilibrat. Ei au avut posesia, dar noi am stat bine în apărare. Acum este diferit, pentru că sunt două partide, trebuie să avem în vedere acest lucru. Trebuie să jucăm bine 180 de minute.

Reclamă 4 / 0/3

Lui Vinicius îi place să joace oriunde. Este o partidă foarte importantă. Este o plăcere să îl vezi cum joacă, ce calitate are și talentul său, la fel ca Pedri, Gavi, Mbappe sau Haaland.

Încă mă gândesc la primul unsprezece și mă voi gândi până mâine. Este o dilemă, să avem mai mult control în defensivă sau să fim mai agresivi în atac.

Ne așteptăm la un meci cu multă intensitate și presiune, fără timp de respiro. Știm asta și suntem pregătiți”, spunea Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, înaintea partidei de pe „Anfield”.

„Sunt două dintre cele mai mari cluburi din lume. Am jucat acea finală la Paris și nu m-am uitat la ea până în acest weekend. Acum știu de ce nu am văzut-o (n.r. râde). A trebuit să o fac. Am făcut un meci bun atunci, dar nu am putut câștiga. În acel meci s-a putut vedea experiența lui Real Madrid. Ei nu pierd, chiar dacă adversarul are ocazii. E un lucru pe care îl putem învăța de la ei.

Am început să arătăm mai mult ca o echipă, dar mai avem multe lucruri de îmbunătățit, fără îndoială. Eram într-o situație similară și după Cupa Mondială, cu două victorii, dar acum lucrurile arată diferit. Putem simți și vedea acest lucru.

Trebuie să facem un super meci, chiar două, pentru a merge mai departe. Nu am o problemă cu asta. Cui îi pasă, e Champions League, sunt foarte fericit că putem juca acest meci acum și nu l-am jucat în urmă cu câteva săptămâni. E ceva special și abia aștept. Madridul e o echipă care nu are nevoie de ceva special pentru a câștiga.

„Cred că după finala de anul trecut mi s-a spus despre Carlo că știa exact ce vom face. Dar ar fi trebuit să câștigăm acel meci. Carlo este unul dintre cei mai relaxați antrenori pe care i-am cunoscut și unul dintre cei mai buni oameni pe care îi poți întâlni. Foarte inteligent, îl respect și îl admir foarte mult. Are o echipă de clasă mondială și a adus și jucători tineri promițători”, a spus Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul