Închide meniul

Karim Benzema, avertisment înainte de Liverpool – Real Madrid, finala UEFA Champions League: „Şase minute în prelungiri sunt suficiente!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 24 mai 2022, 15:50

Karim Benzema, avertisment înainte de Liverpool – Real Madrid, finala UEFA Champions League: „Şase minute în prelungiri sunt suficiente!

Karim Benzema este starul lui Real Madrid

Karim Benzema este starul lui Real Madrid / Profimedia

Karim Benzema a lansat un avertisment înainte de Liverpool – Real Madrid, finala UEFA Champions League. Atacantul francez este în acest sezon golgheterul celei mai tari competiţii intercluburi şi promite să facă spectacol în ultimul act al competiţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cea mai recentă finală Champions League între cele două s-a disputat în 2017/2018. Atunci, Real Madrid câștiga cu 3-1. Atunci, superstarul francez deschidea scorul în minutul 51. Mane egala 4 minute mai târziu, iar Gareth Bale a decis rezultatul final cu o „dublă” de senzaţie.

Karim Benzema, avertisment înainte de Liverpool – Real Madrid

„Nu simt presiunea. Când ajung pe teren dispare. Trebuie doar să te bucuri de fotbal. Liverpool e foarte bună, s-au schimbat mult de-a lungul anilor. Dar noi trebuie să ne uităm la jocul nostru. Dacă facem ce ştim, se va întâmpla ce ne dorim. Sunt încrezător.

Şase minute în prelungiri sunt suficiente, putem s-o facem. Mereu le spun colegilor asta. Toţi contribuie la succes. Şi cei care încep în echipa de start, dar şi cei care vin pe parcurs. Sunt seri magice. Fanii ne împing de la spate. Fără ei e mult mai greu”, a spus Karim Benzema, citat de Marca.

Carlo Ancelotti, susţinut de fanii lui AC Milan în finala Liverpool – Real Madrid

Carlo Ancelotti va fi susţinut de fanii lui AC Milan în finala Liverpool – Real Madrid din UEFA Champions League. Suporterii italieni vor ca antrenorul să răzbune eşecul ruşinos din 2005, când echipa lor a pierdut trofeul la Istanbul în faţa „cormoranilor”, după ce a condus cu 3-0.

Reclamă

Real Madrid și Liverpool s-au mai întâlnit într-o finală a Cupei Campionilor Europeni, în sezonul 1980/1981, tot la Paris, pe Parc des Princes. Englezii se impuneau atunci cu 1-0, după un gol marcat de Alan Kennedy.

„Ne-am întâlnit de multe ori. Îmi place istoria lor. Au şase Ligi ale Campionilor, doar una mai puţin decât AC Milan… E şi asta o motivaţie în plus. Prietenii mei milanişti îmi spun să nu-i lăs să ajungă la șapte. Am meritat să ajungem în finală. Nimeni nu ne-a învins din punct de vedere al motivației.

(n.r. despre Jurgen Klopp) Școala germană a ridicat intensitatea și presiunea la meciuri. Presiunea lor atât de avansată este o noutate. Nu mă văd un antrenor al vechii generații. Sunt atent la schimbări, dar întotdeauna la cel mai important lucru: caracteristicile jucătorilor pe care îi ai”, a declarat Carlo Ancelotti, citat de Marca.

Reclamă 4 / 0/3

David Alaba ar putea fi apt pentru finala Ligii Campionilor

Real Madrid este deja campioana Spaniei şi se concentrează în această perioadă asupra pregătirilor pentru finala din UEFA Champions League. Cu 10 zile înaintea duelului cu Liverpool, Carlo Ancelotti s-a bucurat de revenirea lui David Alaba la antrenamente.

Fundaşul a revenit la antrenament și este de așteptat ca austriacul să fie apt pentru meciul contra ”cormoranilor”, anunță marca.com. Cu toate că Ancelotti a declarat în prima fază că accidentarea lui Alaba nu este gravă, fotbalistul a ratat returul cu Manchester City din semifinalele UEFA Champions League și partidele cu Espanyol, Atletico Madrid, Levante și Cadiz.

David Alaba a revenit la antrenamente în această săptămână, iar staff-ul tehnic este mulțumit de modul în care a decurs recuperarea fundașului. Antrenorul lui Real Madrid ar putea sa îl folosească în ultima etapă din La Liga, vineri, contra celor de la Betis, pentru ca fotbalistul să mai prindă câteva minute înaintea meciului cu Liverpool.

Cotat la 55 de milioane de euro, David Alaba mai are contract cu Real Madrid până în 2026.

Recomandări
  • Karim Benzema, avertisment înainte de Liverpool – Real Madrid
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și