Închide meniul

Kevin de Bruyne, cifre fabuloase în Champions League! A fost decisiv la Manchester City, după ce a revenit pe teren

Viviana Moraru Publicat: 13 februarie 2024, 22:49

Reclamă
Kevin de Bruyne, cifre fabuloase în Champions League! A fost decisiv la Manchester City, după ce a revenit pe teren

Kevin de Bruyne, cifre fabuloase în Champions League

Kevin de Bruyne/ Profimedia

Kevin de Bruyne a ajuns la cifre fabuloase în Champions League, după ce a marcat în duelul dintre Copenhaga şi Manchester City. Starul belgian al lui Pep Guardiola a fost decisiv pentru campioana din Premier League, după ce s-a refăcut după accidentarea suferită la începutul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kevin de Bruyne a deschis scorul în duelul tur al optimilor Champions League, cu Copenhaga. Partida este în format live score, pe AS.ro.

Kevin de Bruyne, cifre fabuloase în Champions League

Kevin de Bruyne a revenit pe teren la începutul anului, după ce a „stat pe bară” timp de patru luni. De atunci, mijlocaşul belgian a fost decisiv la Manchester City.

De Bruyne a fost implicat în şapte goluri ale „cetăţenilor”, în cele şapte meciuri bifate, după revenirea pe teren. Acesta a marcat în duelurile cu Newcastle şi Copenhaga şi a pasat decisiv în partidele cu Huddersfield, Tottenham, Burnley, Brentford şi Everton.

În Champions League, Kevin de Bruyne are cifre fantastice în fazele eliminatorii ale competiţiei. Mijlocaşul a reuşit să marcheze zece goluri şi să ofere nouă pase decisive, în cele 22 de meciuri bifate.

Reclamă

De asemenea, Kevin de Bruyne este la o distanţă de doar opt pase decisive pentru a atinge borna de 300 de asisst-uri, în întreaga carieră.

În partida cu Copenhaga, Kevin de Bruyne a marcat în minutul 11. Starul belgian al lui Pep Guardiola a primit o pasă perfectă de la Phil Foden, în interiorul careului, şi a punctat cu un şut la colţul lung, la care portarul danezilor nu a avut nicio şansă.

Reclamă 4 / 0/3

Pep Guardiola a sărit în apărarea lui Xavi

Pep Guardiola a sărit în apărarea lui Xavi, după anunţul plecării de la Barcelona. Antrenorul catalanilor a anunţat că va părăsi banca tehnică a echipei la finalul sezonului, după ce a pierdut meciul cu Villarreal, scor 3-5.

Xavi va conduce echipa în continuare până pe 30 iunie 2024, dar va pleca din vară. Printre motivele antrenorului spaniol se numără presiunea uriaşă şi modul în care a fost tratat în perioada în care a antrenat-o pe Barcelona.

Guardiola susţine că presiunea din Anglia nu se compară cu cea din Spania, în Spania fiind „de o mie de ori mai greu”. În plus, Guardiola consideră că presiunea de la Barcelona nu se compară cu nimic altceva:

„Din experiența mea, nu putem compara presiunea pe care o avem în Anglia cu cea pe care o avem în Spania. Acolo este de o mie de ori mai greu. Sunt șase conferințe de presă pe săptămână. Evident, multe meciuri… Presiunea pe care o simți la Barcelona nu este comparabilă cu nimic altceva. Îl înțeleg perfect pe Xavi”, a declarat Pep Guardiola, potrivit skysports.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și