Închide meniul

Kevin De Bruyne, gol superb în Real Madrid – Manchester City 1-1. Cum a restabilit belgianul egalitatea

Bogdan Stănescu Publicat: 10 mai 2023, 0:20

Reclamă
Kevin De Bruyne, gol superb în Real Madrid – Manchester City 1-1. Cum a restabilit belgianul egalitatea

Kevin De Bruyne, gol superb în Real Madrid - Manchester City 1-1

Kevin De Bruyne a marcat golul de 1-1 în prima semifinală a Ligii Campionilor / Profimedia Images

Kevin De Bruyne a marcat un gol superb în Real Madrid – Manchester City 1-1. Belgianul i-a făcut pe „cetăţeni” să plece neînvinşi de pe Santiago Bernabeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 67 al meciului Kevin De Bruyne a primit o minge la marginea careului. Belgianul a şutat violent, fără nicio şansă pentru Thibaut Courtois.

Kevin De Bruyne, gol superb în Real Madrid – Manchester City 1-1

Golul marcat de belgian a fost extrem de important.

Real a condus jocul în repriza secundă şi forţa golul 2 în momentul în care De Bruyne a marcat.

Pe final „cetăţenii” s-au apărat, dar au reuşit să plece cu o remiză de pe Santiago Bernabeu.

Reclamă

Elevii lui Guardiola vor forţa calificarea acasă. Chiar dacă au suferit în meciul de pe Santiago Bernabeu, „cetăţenii” vor încerca să obţină victoria în meciul retur, cu tribunele de partea lor. Partida retur dintre Manchester City și Real Madrid este programată miercuri, 17 mai.

Intră aici să vezi golul marcat de Kevin De Bruyne în Real Madrid – Manchester City 1-1

Vinicius Junior, gol fabulos în Real Madrid – Manchester City!

Vinicius Junior a marcat şi el un gol fabulos în Real Madrid – Manchester City, partidă care contează pentru turul semifinalelor Champions League. Brazilianul a deschis scorul în minutul 36.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 36 al partidei Real Madrid – Manchester City, Vinicius Junior a marcat cu un șut tras din afara careului oaspeților, după o pasă excelentă a lui Eduardo Camavinga.

Golul din această seară reprezintă a 15-a reușită, pentru Vinicius Junior, în Champions League. La numai 22 de ani și 301 zile, Vinicius Junior a urcat pe locul 3 în topul celor mai tineri jucători care au reușit să marcheze 15 goluri în Champions League, primele două locuri fiind ocupate de Lionel Messi (21 de ani și 288 de zile) și Rodrygo Goes (22 de ani și 99 de zile).

Vinicius Junior a fost transferat de Real Madrid, în vara lui 2018, de la Flamengo, pentru 45 milioane de euro.

Haaland, jucătorul de care se temea Carlo Ancelotti, nu a marcat

Erling Haaland nu a reuşit să marcheze în meciul tur din prima semifinală a Ligii Campionilor. Înainte de meci Ancelotti îl considera principalul pericol pentru poarta lui Thibaut Courtois.

Evident că Haaland este un jucător foarte periculos care arată o calitate impresionantă pentru a marca goluri, este un pericol, dar a vorbi doar despre el înseamnă a nu vorbi despre o echipă completă, care joacă un fotbal foarte bun, atacă şi se apără bine cu multe idei.

Nu propunem un meci care să-l oprească pe Haaland, ci mai degrabă o echipă care pare de neoprit.

Este o echipă mai completă decât în sezonul trecut. (…) Manchester City nu şi-a schimbat stilul, s-ar putea să joace mai direct şi să profite de mingile lungi pentru că au un atacant foarte important. Este încă o variantă, dar nu înseamnă că echipa şi-a schimbat stilul. Sunt foarte bine organizaţi în apărare şi se descurcă bine cu mingea.

Reclamă

I-am ajutat pe aceşti tineri dându-le minute şi având încredere în ei. Ei profită de asta şi se descurcă foarte bine. Progresia celor doi este importantă pentru viitorul acestui club şi pentru această echipă. La fel ca în cazul lui Valverde sau Camavinga”, declara Carlo Ancelotti în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Manchester City.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” Vezi toate știrile
Citește și