Închide meniul

Vinicius Junior, gol fabulos în Real Madrid – Manchester City! Cifrele fantastice ale brazilianului în Champions League

Cosmin Olteanu Publicat: 9 mai 2023, 23:03

Reclamă
Vinicius Junior, gol fabulos în Real Madrid – Manchester City! Cifrele fantastice ale brazilianului în Champions League

Vinicius Junior, gol fabulos în Real Madrid - Manchester City

Vinicius Junior, în timpul Real Madrid - Manchester City / Profimedia

Vinicius Junior a marcat un gol fabulos în Real Madrid – Manchester City, partidă care contează pentru turul semifinalelor Champions League. Brazilianul a deschis scorul în minutul 36.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida retur dintre Manchester City și Real Madrid este programată miercuri, 17 mai.

Vinicius Junior, gol fabulos în Real Madrid – Manchester City

În minutul 36 al partidei Real Madrid – Manchester City, Vinicius Junior a marcat cu un șut tras din afara careului oaspeților, după o pasă excelentă a lui Eduardo Camavinga.

Golul din această seară reprezintă a 15-a reușită, pentru Vinicius Junior, în Champions League. La numai 22 de ani și 301 zile, Vinicius Junior a urcat pe locul 3 în topul celor mai tineri jucători care au reușit să marcheze 15 goluri în Champions League, primele două locuri fiind ocupate de Lionel Messi (21 de ani și 288 de zile) și Rodrygo Goes (22 de ani și 99 de zile).

Reclamă

Vinicius Junior a fost transferat de Real Madrid, în vara lui 2018, de la Flamengo, pentru 45 milioane de euro.

Echipele de start de la Real Madrid – Manchester City:

Real Madrid: Courtois – Carvajal, Rudiger, Alaba, Camavinga – Valverde, Kroos, Modric – Rodrygo, Benzema, Vinicius Junior.

Reclamă 4 / 0/3

Rezerve: Lunin, Luis Lopez, Vallejo, Nacho, Hazard, Asensio, Odriozola, Vazquez, Tchouamni, Ceballos, Mariano Diaz.

Manchester City: Ederson – Walker, Stones, Ruben Dias, Akanji – De Bruyne, Gundogan, Rodri – Bernardo Silva, Haaland, Grealish.

Rezerve: Ortega, Carson, Phillips, Laporte, Alvarez, Sergio Gomez, Mahrez, Foden, Palmer, Lewis.

Carlo Ancelotti: „Haaland este un jucător foarte periculos!”

„Evident că Haaland este un jucător foarte periculos care arată o calitate impresionantă pentru a marca goluri, este un pericol, dar a vorbi doar despre el înseamnă a nu vorbi despre o echipă completă, care joacă un fotbal foarte bun, atacă şi se apără bine cu multe idei.

Nu propunem un meci care să-l oprească pe Haaland, ci mai degrabă o echipă care pare de neoprit.

Este o echipă mai completă decât în sezonul trecut. (…) Manchester City nu şi-a schimbat stilul, s-ar putea să joace mai direct şi să profite de mingile lungi pentru că au un atacant foarte important. Este încă o variantă, dar nu înseamnă că echipa şi-a schimbat stilul. Sunt foarte bine organizaţi în apărare şi se descurcă bine cu mingea.

I-am ajutat pe aceşti tineri dându-le minute şi având încredere în ei. Ei profită de asta şi se descurcă foarte bine. Progresia celor doi este importantă pentru viitorul acestui club şi pentru această echipă. La fel ca în cazul lui Valverde sau Camavinga”, a declarat Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Manchester City.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și