Închide meniul

Kevin De Bruyne i-a răspuns nervos lui Pep Guardiola în timpul meciului cu Real Madrid: „Taci, taci!”. Cum a reacţionat antrenorul

Bogdan Stănescu Publicat: 18 mai 2023, 9:35

Reclamă
Kevin De Bruyne i-a răspuns nervos lui Pep Guardiola în timpul meciului cu Real Madrid: Taci, taci!”. Cum a reacţionat antrenorul

Kevin De Bruyne i-a răspuns nervos lui Pep Guardiola în timpul meciului cu Real Madrid

Kevin De Bruyne şi Pep Guardiola, în timpul semifinalei din Liga Campionilor / Profimedia Images

Kevin De Bruyne i-a răspuns nervos lui Pep Guardiola în timpul meciului cu Real Madrid. Antrenorul „cetăţenilor” îi striga lui De Bruyne să paseze mingea. Mijlocaşul belgian a reacţionat surprinzător, ţipând la Guardiola să tacă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul meciului, Pep Guardiola a comentat incidentul. Antrenorul spaniol a explicat ce s-a întâmplat.

Kevin De Bruyne i-a răspuns nervos lui Pep Guardiola în timpul meciului cu Real Madrid: „Taci, taci!”

Pep Guardiola nu a părut afectat de faptul că De Bruyne i-a răspuns nervos în Manchester City – Real Madrid. Atunci când l-a înlocuit în minutul 83 pe De Bruyne, cu Phil Foden, Pep Guardiola l-a luat în braţe pe belgian.

Ne-am grăbit mult în repriza a doua. Kevin a făcut trei tranziții care nu erau necesare și am accelerat mult jocul când trebuia să facem fix invers, să îi obosim și să plimbăm mingea mult”, a spus Pep Guardiola la finalul jocului.

Kevin De Bruyne a dat o pasă decisivă la primul gol al „cetăţenilor”, din minutul 23. Belgianul i-a pasat perfect lui Bernardo Silva, care a finalizat fără nicio şansă pentru Thibaut Courtois.

Reclamă

Intră aici pentru a vedea cum a ţipat Kevin De Bruyne la Pep Guardiola

Pep Guardiola, în extaz după Manchester City – Real Madrid 4-0: „Am trăit un an cu o durere de stomac!”

Pep Guardiola este în extaz după Manchester City – Real Madrid, scor 4-0, din returul semifinalelor UEFA Champions League. „Cetăţenii” au obţinut o victorie magistrală şi s-au calificat în finală. Se vor lupta pentru marele trofeu cu Inter, care a eliminat-o pe rivala AC Milan.

Guardiola a devenit al treilea antrenor care reuşeşte la 100 de victorii în Liga Campionilor. Numai Carlo Ancelotti (107) şi Alex Ferguson (102) au mai atins o astfel de bornă. Pentru Guardiola este cu atât mai important că a ajuns la această cifră după o victorie spectaculoasă obţinută chiar împotriva lui Ancelotti.

Te aştepţi mereu să joci bine, dar nu mă aşteptam la această superioritate. Am trăit un an cu o durere de stomac, după acea eliminare (n.r. din semifinalele ediţiei de anul trecut a Ligii Campionilor), dar acum am avut o energie fantastică şi am făcut un joc cu mare intensitate.

Reclamă 4 / 0/3

Am fost foarte buni, am avut energia potrivită, după atâta durere. Anul trecut, în prima manșă, dacă am fi marcat, așa cum spunea Kroos, șase sau șapte goluri, nu s-ar fi supărat nimeni. Acasă ne simțim puternici, am marcat împotriva lui Arsenal, Madrid, Bayern…

Rodri, ce an a avut. Fără el nu am fi fost aici. Toată lumea vorbește despre Haaland, dar Rodri a devenit cel mai bun mijlocaș din lume. Nu știu dacă există unul mai bun decât el. Prezența lui este foarte importantă, suntem foarte fericiți”, a declarat Pep Guardiola, potrivit marca.com.

Manchester City – Inter, finala UEFA Champions League 2023

Manchester City – Inter este finala UEFA Champions League 2023. Starurile lui Pep Guardiola au eliminat-o pe Real Madrid şi vor juca cu trofeul pe masă pe stadionul Ataturk din Istanbul. „Cetăţenii” pot deveni, în premieră, campionii Europei pe 10 iunie.

La o zi după ce Inter a învins-o pe rivala AC Milan şi s-a calificat în prima finală după 13 ani, s-a aflat şi numele echipei cu care se vor duela nerazzurri. Manchester City a învins-o categoric chiar pe deţinătoarea trofeului şi cea mai titrată echipă din competiţie, Real Madrid, şi a obţinut biletele pentru cel mai aşteptat meci al anului.

Chiar dacă a ratat din toate poziţiile cu Real Madrid, Haaland poate încununa sezonul de vis cu un gol în finala cu Inter. Este pe punctul de a primi şi trofeul de golgheter al Ligii Campionilor. Are 12 reuşite în această ediţie şi a mai scos din cursă un rival, pe Vinicius Junior (7). Niciun jucător de la Inter nu îi poate ameninţa primul loc.

Manchester City a mai jucat o finală, în 2021. A fost învinsă, pe Dragao, de Chelsea. Singurul gol a fost marcat de Havertz, în minutul 42.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și