Închide meniul

Kevin De Bruyne nu crede că e suficient ca Manchester City să câştige Liga Campionilor pentru a pune capăt criticilor

Alex Masgras Publicat: 9 iunie 2023, 20:29

Reclamă
Kevin De Bruyne nu crede că e suficient ca Manchester City să câştige Liga Campionilor pentru a pune capăt criticilor

Kevin De Bruyne nu crede că e suficient ca Manchester City să câştige Liga Campionilor pentru a pune capăt criticilor

Kevin De Bruyne / ProfiMedia

Kevin De Bruyne nu crede că e suficient ca Manchester City să câştige Liga Campionilor pentru a pune capăt criticilor. Mijlocaşul belgian a vorbit la conferinţa de presă premergătoare finalei de sâmbătă de la Istanbul, cu Inter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City poate face „tripla” sâmbătă seară, dacă o va învinge pe Inter în finala Ligii Campionilor. „Cetăţenii” au câştigat deja Premier League şi Cupa Angliei în acest sezon, fiind la un pas de a repeta performanţa reuşită doar de rivala Manchester United până acum, în 1999.

Kevin De Bruyne nu crede că e suficient ca Manchester City să câştige Liga Campionilor pentru a pune capăt criticilor

La conferinţa de presă premergătoare finalei de sâmbătă, Kevin De Bruyne a declarat că se aşteaptă să existe în continuare critici la adresa echipei sale pentru că nu a reuşit să câştige toate cele patru competiţii în care a evoluat în acest sezon. Oamenii lui Pep Guardiola au ratat Cupa Ligii Angliei, competiţie în care au fost eliminaţi în sferturi de Southampton:

„Dacă vom câştiga sâmbătă, atunci vor exista oameni care o să întrebe de ce nu am bătut-o pe Southampton în Cupa Ligii, ca să facem cvadrupla. Aşa merg lucrurile. Noi încercăm să câştigăm fiecare meci. Uneori nu eşti suficient de bun şi cealaltă echipă este mai bună decât tine, lucru pe care trebuie să îl accepţi”, a spus Kevin De Bruyne, înainte de finala Ligii Campionilor, citat de Mirror.

În urmă cu un an, Liverpool a încercat să câştige toate cele patru competiţii în care a participat, dar a încheiat sezonul cu două trofee. „Cormoranii” au câştigat Cupa Ligii Angliei şi Cupa Angliei, dar au încheiat pe locul 2 în Premier League şi au pierdut finala Ligii Campionilor de la Paris în faţa celor de la Real Madrid.

Reclamă

Finala UEFA Champions League, dintre Manchester City şi Inter, va fi sâmbătă, de la ora 22:00, în format live text, pe AS.ro.

Mateo Kovacic s-a înţeles cu Manchester City! Transferul forţat de Pep Guardiola înainte de finala Ligii Campionilor

Mateo Kovacic s-a înţeles cu Manchester City. Pep Guardiola l-a dorit pe mijlocaşul croat în vârstă de 29 de ani.

Potrivit jurnalistului sportiv Fabrizio Romano, nu a fost stabilită încă o sumă de transfer între cele două cluburi. Chelsea şi Manchester City vor negocia trecerea lui Kovacic la Manchester City după finala Ligii Campionilor. Manchester City – Inter se joacă mâine, de la ora 22:00, la Istanbul.

Reclamă 4 / 0/3

Mateo Kovacic este cotat la 45 de milioane de euro de către site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:43 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” Vezi toate știrile
Citește și