Închide meniul

Kylian Mbappe a răbufnit, după PSG – Newcastle 1-1: „Nu ne putem permite. E frustrant”

Alex Masgras Publicat: 29 noiembrie 2023, 9:43

Reclamă
Kylian Mbappe a răbufnit, după PSG – Newcastle 1-1: „Nu ne putem permite. E frustrant

Kylian Mbappe a răbufnit, după PSG - Newcastle 1-1

Kylian Mbappe, în PSG - Newcastle / Profimedia

Kylian Mbappe a răbufnit, după PSG – Newcastle 1-1. Atacantul francez a marcat golul care a păstrat un punct pe Parc des Princes în meciul cu „coţofenele”, atunci când a transformat de la 11 metri în minutul 90+8 al partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Golul lui Mbappe a readus speranţa în tabăra echipei pregătite de Luis Enrique, înaintea ulitmului meci, cu Dortmund, dar starul francez a tras un semnal de alarmă.

Kylian Mbappe a răbufnit, după PSG – Newcastle 1-1

Kylian Mbappe s-a plâns de faptul că PSG a dominat în totalitate partida de pe teren propriu şi nu a putut decât să obţină un punct în prelungirile partidei. Atacantul de 24 de ani a tras un semnal de alarmă pentru coechipierii săi şi speră ca jucătorii pregătiţi de Luis Enrique să fie mult concentraţi la finalizare în meciurile următoare.

„Nu ne putem permite să avem atâtea ocazii (31 de şuturi, dintre care 7 au fost pe poartă) şi să nu înscriem. În meciuri ca acesta, la finalul zilei, trebuie să fim fatali. Am avut prea multe oportunităţi, trebuia să câştigăm meciul la o diferenţă considerabilă.

Avem prea multe acţiuni pentru un meci de Champions League. Nu e de vină structura sau organizarea, ci noi, jucătorii. Trebuie să fim mult mai atenţi în faţa porţii. E frustrant, pentru că am dominat această echipă de la început până la final, ei nu au avut nimic.

Reclamă

Rămânem sub presiune, mai avem un meci de câştigat. Mergem la Dortmund să câştigăm şi să încheiem grupa pe primul loc. Trebuie să jucăm cu personalitate. Am fost aproape azi, dar trebuie să muncim mai mult în faţa porţii. Dacă jucăm aşa şi suntem mai concentraţi, atunci totul va fi bine la Dortmund”, a declarat Kylian Mbappe, potrivit lequipe.fr.

PSG este în acest moment pe locul 2 în Grupa F, cu 7 puncte, în timp ce Newcastle se află pe 3, cu 5 puncte, la egalitate cu AC Milan. Borussia Dortmund este deja calificată în optimi, după succesul de marţi seară de pe San Siro, scor 3-1.

Scandal după PSG – Newcastle 1-1

A fost scandal după PSG – Newcastle. Meciul de pe Parc des Princes s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, după ce Kylian Mbappe a restabilit egalitatea în minutul 90+8.

Reclamă 4 / 0/3

Eddie Howe, antrenorul lui Newcastle, a criticat penalty-ul obţinut de PSG în prelungirile partidei de pe Parc des Princes. Englezii conduceau cu 1-0, înainte ca Mbappe să restabilească egalitatea din lovitură de la 11 metri în minutul 90+8.

„Sincer să fiu, încă încerc să procesez. Nu am avut noroc pe final. Nu cred că a fost penalty. Ce nu se ia în considerare cu acele reluăti este cât de rapidă e acţiunea. I-a lovit pieptul mai întâi şi după i-a lovit mâna. Dacă îi lovea mâna prima oară, tot nu era penalty, pentru că era foarte aproape. Cred că este o decizie greşită şi e frustrant pentru noi”, a declarat Eddie Howe, potrivit dailymail.co.uk.

Luis Enrique nu a fost de acord cu omologul său de pe banca lui Newcastle şi consideră că decizia arbitrlului polonez a fost corectă:

„Este fotbal, nu baschet. Suntem echipa care a marcat cele mai multe goluri în Europa. A gost o zi în care mingea nu a vrut să intre. A fost ca scenariul unui film de groază, dar sperăm să terminăm pe primul loc grupa”, a spus şi Luis Enrique, citat de marca.com.

Mark Clattenburg, fost arbitru în Premier League, a declarat pentru dailymail.co.uk că decizia lui Marciniak nu a fost corectă şi că Newcastle are tot dreptul să se simtă „furată”.

„Newcastle are tot dreptul să se simtă furată. Kylian Mbappe nu trebuia să primească acel cadou în prelungirile partidei. Szymon Marciniak a arbitrat finala Cupei Mondiale din 2022 şi Tomasz Kwiatkowski a fost la VAR. Ei au experienţă, dar a fost o eroare uriaşă. Nu cerem decât ca deciziile să fie constante”, a spus fostul arbitru.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off Vezi toate știrile
Citește și