Închide meniul

Kylian Mbappe, coşmarul echipelor din Italia! Cifre uriaşe! Cum a reacţionat când un fan a intrat pe teren

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 octombrie 2023, 23:17

Reclamă

Kylian Mbappe este coşmarul echipelor din Italia! Starul lui PSG are statistici impresionante în meciurile jucate cu echipele din Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe a reuşit să marcheze un gol fabulos în partida cu Milan. Starul francez a ajuns la 5 reuşite în poarta echipelor din Italia.

Kylian Mbappe, coşmarul echipelor din Italia

Mai mult, în cele 8 partide jucate împotriva echipelor din Italia, Mbappe a dat şi 3 pase decisive. Mbappe a jucat împotriva a patru echipe din Serie a: Atalanta, Juventus, Milan şi Napoli. Kylian Mbappe a ajuns la 42 de goluri marcate în UEFA Champions League.

În prima repriză a partidei de la Paris, Mbappe a avut o reacţie de mare campion în momentul în care un fan a pătruns pe teren. Starul de la PSG l-a îmbrăţişat pe suporterul care a păcălit vigilenţa stewarzilor.

Reclamă

Răsturnare de situaţie în cazul lui Kylian Mbappe! Două cluburi din Premier League insistă pentru transferul lui

Răsturnare de situaţie în cazul lui Kylian Mbappe. Starul francez este dorit de două cluburi din Premier League, iar Real Madrid ar putea avea concurenţă serioasă în realizarea transferului său pe Santiago Bernabeu. Liverpool şi Chelsea intră în cursa pentru semnătura atacantului de la PSG.

Kylian Mbappe a fost aproape de o plecare de la PSG, după ce în vară a fost exclus din lotul francezilor. Starul mai are contract cu campioana din Ligue 1 până la finalul sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

Conform Mundo Deportivo, care citează Gazzetta dello Sport, Kylian Mbappe este pe lista celor de la Liverpool şi Chelsea. Cele două cluburi din Premier League sunt gata să negocieze un posibil transfer al starului francez, la finalul sezonului.

Atât Liverpool, cât şi Chelsea, au mai fost asociate cu numele lui Kylian Mbappe şi în trecut, exprimându-şi interesul pentru un transfer al acestuia în Premier League.

De altfel, anul trecut au apărut zvonuri conform cărora Kylian Mbappe era aproape de un împrumut la Liverpool, mama starului francez fiind fană a trupei de pe Anfield.

De cealaltă parte, Real Madrid rămâne principala candidată pentru obţinerea semnăturii lui Kylian Mbappe. „Galacticii” au fost la un pas să-l transfere pe atacantul francez în 2022, însă la momentul respectiv, Mbappe a semnat prelungirea contractului cu PSG.

Campioana Franţei însă nu e gata să renunţe la Kylian Mbappe cu uşurinţă. Oficialii de pe Parc de Princes vor să-i propună atacantului prelungirea contractului, pentru ca acesta să nu părăsească Parisul ca jucător liber de contract, la finalul sezonului.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și