Închide meniul

Răsturnare de situaţie în cazul lui Kylian Mbappe! Două cluburi din Premier League insistă pentru transferul lui

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 octombrie 2023, 19:34

Răsturnare de situaţie în cazul lui Kylian Mbappe! Două cluburi din Premier League insistă pentru transferul lui

Răsturnare de situaţie în cazul lui Kylian Mbappe! Două cluburi din Premier League insistă pentru transferul lui

Kylian Mbappe, în timpul unui meci la PSG/ Profimedia

Răsturnare de situaţie în cazul lui Kylian Mbappe. Starul francez este dorit de două cluburi din Premier League, iar Real Madrid ar putea avea concurenţă serioasă în realizarea transferului său pe Santiago Bernabeu. Liverpool şi Chelsea intră în cursa pentru semnătura atacantului de la PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe a fost aproape de o plecare de la PSG, după ce în vară a fost exclus din lotul francezilor. Starul mai are contract cu campioana din Ligue 1 până la finalul sezonului.

Răsturnare de situaţie în cazul lui Kylian Mbappe

Conform Mundo Deportivo, care citează Gazzetta dello Sport, Kylian Mbappe este pe lista celor de la Liverpool şi Chelsea. Cele două cluburi din Premier League sunt gata să negocieze un posibil transfer al starului francez, la finalul sezonului.

Atât Liverpool, cât şi Chelsea, au mai fost asociate cu numele lui Kylian Mbappe şi în trecut, exprimându-şi interesul pentru un transfer al acestuia în Premier League.

De altfel, anul trecut au apărut zvonuri conform cărora Kylian Mbappe era aproape de un împrumut la Liverpool, mama starului francez fiind fană a trupei de pe Anfield.

Reclamă

De cealaltă parte, Real Madrid rămâne principala candidată pentru obţinerea semnăturii lui Kylian Mbappe. „Galacticii” au fost la un pas să-l transfere pe atacantul francez în 2022, însă la momentul respectiv, Mbappe a semnat prelungirea contractului cu PSG.

Campioana Franţei însă nu e gata să renunţe la Kylian Mbappe cu uşurinţă. Oficialii de pe Parc de Princes vor să-i propună atacantului prelungirea contractului, pentru ca acesta să nu părăsească Parisul ca jucător liber de contract, la finalul sezonului.

Motivul pentru care Kylian Mbappe trebuie să își găsească rapid un impresar

S-a aflat motivul pentru care Kylian Mbappe trebuie să își găsească rapid un impresar. Până în momentul de față, starul francez a fost reprezentat de către mama sa, Fayza Lamari, dar acest lucru se va schimba în viitorul apropiat.

Reclamă 4 / 0/3

Unul dintre cei mai „curtați” fotbaliști ai momentului trebuie să își găseasc un alt om care să îl reprezinte, din cauza ultimelor schimbări apărute în Regulamentul FIFA, legate de situația impresarilor. Astfel, situația starului de la PSG pare că se complică, având în vedere zvonurile potrivit cărora acesta ar dori să se transfere, din vara viitoare, la Real Madrid.

Potrivit informațiilor oferite de publicația spaniolă marca.com, mama lui Kylian Mbappe nu își mai poate reprezenta fiul în lumea fotbalului, având în vedere faptul că aceasta nu deține licența de impresar, potrivit listei de Agenți FIFA.

Astfel, Fayza Lamari nu mai poate negocia niciun fel de contract și nici să primească sume de bani din eventualele înțelegeri ale fiului său.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și