Închide meniul

Kylian Mbappe, gest de frustrare după ce PSG a fost aproape de eliminarea din Champions League. Reacția lui Luis Enrique

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 14 decembrie 2023, 8:41

Kylian Mbappe, gest de frustrare după ce PSG a fost aproape de eliminarea din Champions League. Reacția lui Luis Enrique

Kylian Mbappe, gest de frustrare după ce PSG a fost aproape de eliminarea din Champions League

Kylian Mbappe / Profimedia

Kylian Mbappe a făcut un gest de frustrare după ce PSG a fost aproape de eliminarea din Champions League. Starul din atacul parizienilor a fost nemulțumit după meciul cu Borussia Dortmund, care a adus calificarea echipei sale în optimile Ligii Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Borussia Dortmund și PSG s-a încheiat cu scorul de 1-1. Mbappe a fost integralist în această partidă, care a contat pentru ultima etapă din faza grupelor a UEFA Champions League. Duelul dintre cele două formații, care s-a jucat pe terenul echipei din Germania, a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Kylian Mbappe, gest de frustrare după ce PSG a fost aproape de eliminarea din Champions League. Ce s-a întâmplat la finalul partidei

Potrivit informațiilor oferite de lequipe.fr, Kylian Mbappe a fost foarte nemulțumit la finalul partidei cu Borussia Dortmund. La scorul de 1-1, înainte de fluierul final, PSG era deja calificată, având în vedere faptul că cei de la AC Milan au întors rezultatul în partida cu Newcastle și au câștigat meciul cu scorul de 2-1.

Totuși, Mbappe nu a fost mulțumit de modul în care echipa a gestionat partida cu Dortmund. Starul din atacul campioanei din Franța nu s-a mulțumit doar cu un rezultat de egalitate, iar la finalul duelului a fost văzut nervos, având în vedere că echipa sa s-ar fi putut impune, dacă coechipierii săi nu ratau atât de multe ocazii uluitoare. De asemenea, și Mbappe a ratat o ocazie monumentală, în prima repriză. La momentul respectiv, poarta era goală, dar Niklas Sule a avut o intervenție uluitoare și a respins mingea în corner.

După meci, tehnicianul lui PSG a vorbit despre frustrarea lui Kylian Mbappe. Tehnicianul francezilor a dezvăluit faptul că nu este supărat pe atacant și crede că astfel de gesturi sunt normale, după un asemenea meci:

Reclamă

„Este normal ca jucătorii să fie frustrați. Am avut 5 șanse de a marca! 5 șanse! Ar fi fost stupid să primim gol în minutul 85. Treaba mea este să analizez aceste tensiuni, din postura de antrenor”, a spus Luis Enrique, citat de sursa menționată anterior.

Kylian Mbappe, ratarea sezonului în Liga Campionilor

Kylian Mbappe a avut ratarea sezonului în Liga Campionilor. Starul lui PSG a trecut de portarul Borussiei Dortmund şi a trimis mingea spre poarta goală.

În minutul 17, Kylian Mbappe a primit o pasă în adâncime de la Marquinhos. Starul francez a preluat perfect, a trecut în viteză de Kobel şi a trimis mingea spre poarta goală.

Reclamă 4 / 0/3

Mingea se îndrepta spre plasa celor de la Dortmund, însă Niklas Sule a apărut de nicăieri şi a respins incredibil de pe linia porţii. Imediat, Mbappe şi-a pus mâinile în cap.  Înainte de acest meci, PSG ar fi avut nevoie de o victorie pentru a nu depinde de rezultatul din partida dintre Newcastle și AC Milan. Totuși, parizienii au încheiat partida doar cu un rezultat de egalitate, dar s-au calificat, având în vedere că italienii s-au impus în Anglia cu scorul de 2-1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și