Închide meniul

Kylian Mbappe și Luis Enrique pun presiune pe Barcelona! Mesaje de luptă, înaintea „dublei” din sferturile UEFA Champions League

Alex Ioniță Publicat: 8 aprilie 2024, 20:18

Reclamă
Kylian Mbappe și Luis Enrique pun presiune pe Barcelona! Mesaje de luptă, înaintea „dublei din sferturile UEFA Champions League

Kylian Mbappe și Luis Enrique pun presiune pe Barcelona!

Luis Enrique şi Kylian Mbappe, în timpul unui meci / Profimedia

Kylian Mbappe și Luis Enrique pun presiune pe Barcelona! Oamenii de la PSG le-au pus gând rău catalanilor, înainte de marea dublă din sferturile UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primul meci al acestei duble este programat pe data de 10 aprilie, de la ora 22:00 și se va juca la Paris. A doua partidă va fi pe data de 16 aprilie, de la aceași oră. Ambele dueluri vor fi în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Kylian Mbappe și Luis Enrique pun presiune pe Barcelona!

Superstarul din atacul lui PSG a vorbit deschis despre duelul cu echipa antrenată de Xavi. Mbappe a dezvălut că echipa sa va da totul pe teren, pentru o calificare în semifinalele competiției.

„E timpul pentru jucătorii mari. Sunt pregătit și ca de fiecare dată, nu mă voi ascunde. Văzând dinamica pe care o avem, sunt sigur că vom da totul, iar apoi rezultatul stă în mâinile Domului”, a spus superstarul de la PSG, citat de Marca.

Luis Enrique a spus că partida cu Barcelona va fi dificilă, dar a dat asigurări că formația pe care o pregătește se poate califica în faza următoare a competiției.

Reclamă

„Pentru mine, a juca la Barcelona este dificil, dar în același timp este un stimulent. Vreau să câștig acestă dublă manșă. Vreau să arăt că sunt profesionist, că sunt la cel mai înalt nivel. Și asta înseamnă să învingi Barcelona.

Va trebui să oferim cea mai bună versiune a noastră. Barça este o echipă de nivel înalt, cu un nivel colectiv de cea mai bună calitate. Va fi foarte greu. Cred că suntem la un nivel foarte înalt, suntem într-un moment foarte bun și sunt convins că putem elimina Barcelona.”, a spus și tehnicianul campioanei din Franța.

Kylian Mbappe a marcat pentru PSG în Cupa Franţei

Kylian Mbappe a marcat pentru PSG în Cupa Franţei, şi a ajuns la cifre uriaşe. Starul francez a punctat în duelul din semifinale cu Rennes cel de-al 39-lea gol din acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Partida dintre PSG şi Rennes s-a văzut live, în AntenaPLAY. Campioana Franţei s-a calificat în marea finală, acolo unde se va duela cu Lyon, pentru trofeu.

Kylian Mbappe a fost titularizat în duelul cu Rennes, după ce în derby-ul cu Marseille, din ultima etapă de campionat a fost înlocuit de Luis Enrique în repriza a doua.

Starul francez a avut ocazia de a deschide scorul în minutul 12. Acesta a primit o pasă în adâncime de la Ousmane Dembele, a şutat puternic din interiorul careului, însă balonul s-a oprit în bara transversală a porţii lui Rennes.

Ulterior, în minutul 35, Mbappe a fost faultat în careu, iar arbitrul a dictat penalty. Tot Mbappe a executat, însă veteranul din poarta lui Rennes, Steve Mandanda, a parat lovitura.

Ulterior, la doar patru minute distanţă, Kylian Mbappe s-a revanşat şi a reuşit să deschidă scorul. Starul francez a punctat cu un şut din interiorul careului, după ce a driblat un adversar.

Kylian Mbappe a ajuns astfel la nu mai puţin de 39 de goluri marcate, în 39 de meciuri bifate la PSG, în toate competiţiile.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și