Închide meniul
VIDEO

Kylian Mbappe e de neoprit la PSG! A calificat echipa în finala Cupei Franţei şi a ajuns la cifre uriaşe

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 3 aprilie 2024, 23:18

Kylian Mbappe e de neoprit la PSG! A calificat echipa în finala Cupei Franţei şi a ajuns la cifre uriaşe

Kylian Mbappe a marcat pentru PSG în Cupa Franţei

Kylian Mbappe, în timpul unui meci la PSG/ Profimedia

Kylian Mbappe a marcat pentru PSG în Cupa Franţei, şi a ajuns la cifre uriaşe. Starul francez a punctat în duelul din semifinale cu Rennes cel de-al 39-lea gol din acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre PSG şi Rennes s-a văzut live, în AntenaPLAY. Campioana Franţei s-a calificat în marea finală, acolo unde se va duela cu Lyon, pentru trofeu.

Kylian Mbappe a marcat pentru PSG în Cupa Franţei

Kylian Mbappe a fost titularizat în duelul cu Rennes, după ce în derby-ul cu Marseille, din ultima etapă de campionat a fost înlocuit de Luis Enrique în repriza a doua.

Starul francez a avut ocazia de a deschide scorul în minutul 12. Acesta a primit o pasă în adâncime de la Ousmane Dembele, a şutat puternic din interiorul careului, însă balonul s-a oprit în bara transversală a porţii lui Rennes.

Ulterior, în minutul 35, Mbappe a fost faultat în careu, iar arbitrul a dictat penalty. Tot Mbappe a executat, însă veteranul din poarta lui Rennes, Steve Mandanda, a parat lovitura.

Reclamă

Ulterior, la doar patru minute distanţă, Kylian Mbappe s-a revanşat şi a reuşit să deschidă scorul. Starul francez a punctat cu un şut din interiorul careului, după ce a driblat un adversar.

Kylian Mbappe a ajuns astfel la nu mai puţin de 39 de goluri marcate, în 39 de meciuri bifate la PSG, în toate competiţiile.

Luis Enrique a răbufnit, după ce a fost întrebat de schimbarea lui Kylian Mbappe

Luis Enrique a răbufnit, după ce a fost întrebat de schimbarea lui Kylian Mbappe. PSG s-a impus pe Velodrome, cu Marseille, scor 2-0. Cu toate acestea, atmosfera din cadrul echipei pare să nu fie cea mai plăcută.

Reclamă 4 / 0/3

După ce a fost lăsat de mai multe ori pe banca de rezerve etapele trecute, în meciul de pe Velodrome, Kylian Mbappe a fost titular cu OM, dar a fost schimbat după doar 64 de minute. În momentul în care şi-a văzut numărul pe tabela arbitrului de rezervă, Mbappe nu s-a ferit să îşi arate nemulţumirea faţă de decizia antrenorului.

„Discutăm aceleași lucruri săptămâna de săptămână. E obositor, m-am săturat. Eu sunt antrenorul, eu iau deciziile și așa va fi până în ultima mea zi la PSG. Mereu încerc să găsesc cele mai bune soluții pentru PSG. Poate că uneori greșesc, dar sunt alegerile mele.

(n.r. despre gesturile făcute de Mbappe în momentul schimbării) Nu am văzut nimic. Absolut nimic”, a declarat Luis Enrique, citat de psgpost.com.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și