Închide meniul

Leipzig – Real Madrid 0-1 şi Copenhaga – Manchester City 1-3! Spectacol total în optimile Champions League

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 13 februarie 2024, 23:45

Leipzig – Real Madrid 0-1 şi Copenhaga – Manchester City 1-3! Spectacol total în optimile Champions League

Leipzig - Real Madrid şi FC Copenhaga - Manchester City

Real Madrid şi Manchester City / Colaj Profimedia

Leipzig – Real Madrid 0-1 şi Copenhaga – Manchester City 1-3, duelurile din turul optimilor Champions League, au fost în format live score, pe AS.ro. „Galacticii” şi „cetăţenii” şi-au respectat statutul de favoriţi şi s-a impus în duelurile din Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid a învins-o pe Leipzig la limită, unicul gol al partidei fiind marcat de Brahim Diaz. De cealaltă parte, pentru Manchester City au punctat Phil Foden, Kevin de Bruyne şi Bernardo Silva, în succesul de pe terenul celor de la Copenhaga.

Leipzig – Real Madrid 0-1 şi FC Copenhaga – Manchester City 1-3

Final! Leipzig – Real Madrid 0-1 şi Copenhaga – Manchester City 1-3! Real Madrid şi Manchester City sunt favorite să se califice în sferturile Champions League. Partidele retur din optimile Champions League se vor disputa pe 6 martie.

Min. 90+3: Copenhaga – Manchester City 1-3! Phil Foden a majorat proporţiile scorului, marcând din pasa lui Kevin de Bruyne.

Min. 49: Leipzig – Real Madrid 0-1! Brahim Diaz a deschis scorul pentru „galactici”! Mijlocaşul a punctat superb, cu un şut de la marginea careului, după ce a driblat doi adversari!

Reclamă

Min. 40+1: Copenhaga – Manchester City 1-2! Bernardo Silva i-a dus pe „cetăţeni” din nou în avantaj, după ce a marcat cu o execuţie de senzaţie, din pasa primită de la Kevin de Bruyne. Lusitanul l-a executat pe portarul advers cu un şut cu exteriorul.

Min. 34: Copenhaga – Manchester City 1-1! Mattsson a reuşit să egaleze, punctând superb, de la marginea careului! Ederson nu a avut nicio reacţie în faţa execuţiei de senzaţie a mijlocaşului.

Min. 10: Copenhaga – Manchester City 0-1! „Cetăţenii” au deschis scorul prin Kevin de Bruyne! Mijlocaşul belgian a primit o pasă perfectă de la Phil Foden, în interiorul careului, şi a marcat cu un şut la care Grabara nu a avut nicio şansă.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 3: Gol anulat pentru Leipzig! Reuşita lui Sesko a fost anulată pe motiv de offsaid! Atacantul reuşişe să înscrie cu o lovitură de cap, după ieşirea neinspirată a lui Lunin!

Min. 1: Au început cele două partide!

Echipele de start:

Leipzig: Gulacsi – Raumd, Orban, Klostermann, Simakan – Simons, Schlager, Henrichs, Olmo – Sesko, Openda.

Real Madrid: Lunin – Carvajal, Fernandez, Tchouameni, Mendy – Valverde, Kroos, Camavinga, Diaz – Rodrygo, Vinicius.

Copenhaga: Grabara, Achouri, Claesson, Diks, Elyounoussi, Falk, Goncalves, Jelert, Mattsson, McKenna, Vavro

Manchester City: Ederson, Ake, De Bruyne, Dias, Foden, Grealish, Rodri, Silva, Stones, Walker, Haaland

Reclamă

Manchester City şi Real Madrid, câştigătoare de grupă în această toamnă în UEFA Champions League, au avut parte de o tragere la sorţi blândă la prima vedere. FC Copenhaga şi RB Leipzig încearcă să contrazică toate pronosticurile.

FC Copenhaga, echipa care a trimis-o acasă pe Manchester United încă din faza grupelor, va da piept cu rivala din oraş a „diavolilor” şi câştigătoarea din sezonul trecut. Echipa lui Pep Guardiola vine după 10 victorii în toate competiţiile. În ultimul meci, „cetăţenii” au învins-o pe Everton cu 2-0, graţie golurilor marcate de Erling Haaland. De partea cealaltă, FC Copenhaga vine după victoria cu 3-1 în faţa celor de la Molde, în Atlantic Cup.

În celălalt meci al serii, Leipzig va primi vizita lui Real Madrid. Dacă echipa lui Carlo Ancelotti vine după victoria la scor în faţa celor de la Girona, scor 4-0, Leipzig a remizat în weekend, pe terenul lui Augsburg, scor 2-2. Recent, Leipzig încheiase o serie negativă de trei înfrângeri la rând. Cu toate acestea, italianul nu se va putea baza pe Jude Bellingham, accidentat în meciul cu Girona.

Pep Guardiola îi cere lui Erling Haaland să fie mai relaxat

Antrenorul echipei engleze de fotbal Manchester City, Pep Guardiola, l-a sfătuit pe Erling Haaland, care este departe de forma arătată anul trecut, să fie mai relaxat pe teren şi nu să se concentreze doar pentru a marca goluri, scrie BBC.

Haaland a revenit după o accidentare de două luni şi a încercat imediat să-şi reia rolul de golgheter al lui City, care pregăteşte meciul de marţi cu FC Copenhaga, din prima manşă a optimilor Ligii Campionilor.

„El este definit de goluri, dar nu contează doar dacă marchează un gol. La fel de mult contează când bate din palme, îşi încurajează colegii şi face un presing intens. De asta avem nevoie de la Erling. Dar nu putem uita că a lipsit două luni. Întoarcerea la dinamică nu este uşoară. Este un competitor uriaş care vrea să marcheze goluri. OK, ştim asta, aşa că trebuie să fie relaxat. Dacă nu înscriem astăzi sau dacă el nu înscrie în 10 minute, e în regulă. În acest proces trebuie să încerce, pentru că echipa câştigă întotdeauna când depăşeşte momentele proaste”, a spus Guardiola, potrivit agerpres.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și