Închide meniul

Lionel Messi, mesaj războinic înainte de Bayern – PSG: „Mergem la Munchen să câștigăm!”

Cosmin Olteanu Publicat: 6 martie 2023, 20:24

Reclamă
Lionel Messi, mesaj războinic înainte de Bayern – PSG: Mergem la Munchen să câștigăm!”

Lista posibililor înlocuitori ai lui Lionel Messi de la PSG

Lionel Messi, în timpul unui meci pentru PSG / Profimedia

Lionel Messi a avut un mesaj războinic înainte de partida Bayern – PSG, din returul optimilor Champions League. În meciul tur, Bayern s-a impus cu scorul de 1-0, grație golului marcat de Kingsley Coman, în minutul 53.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida Bayern – PSG este programată miercuri, de la ora 22:00.

Lionel Messi, mesaj războinic înainte de Bayern – PSG

Lionel Messi susține că PSG merge, la Munchen, pentru a câștiga, chiar dacă este conștient că acest lucru va fi greu de obținut.

„Venim după trei victorii, care ne-au dat încredere și ne-au permis să ne antrenăm conectați. Mergem la Munchen să câștigăm. Știm că va fi greu, dar suntem pregătiți.

Va fi un meci disputat, așa cum a fost și în tur, unde detaliile au făcut diferența. Am oferit o altă imagine în ultima perioadă și avem speranța că putem întoarce rezultatul din tur și să ne continuăm drumul în Champions League.

Reclamă

A fost greu pentru mine în primul an (n.r. la PSG), din diferite motive, dar acum sunt plin de entuziasm și dorință. Acum, mă simt confortabil la acest club, în acest oraș”, a declarat Lionel Messi, potrivit mundodeportivo.com.

Neymar, veste catastrofală

Accidentat la glezna dreaptă şi înlocuit la meciul câştigat de PSG cu OSC Lille, scor 4-3, din 19 februarie, Neymar nu va mai juca în acest sezon. Jucătorul, care a suferit iniţial o entorsă, a efectuat mai multe teste care au evidenţiat „leziuni ale ligamentelor”.

Clubul parizian a anunţat, luni, printr-un comunicat de presă că brazilianul urmează să fie operat: „Neymar Jr. a prezentat mai multe episoade de instabilitate a gleznei drepte în ultimii ani. În urma ultimei sale entorse contractate pe 20 februarie, cadrele medicale de la Paris Saint-Germain i-au recomandat o operaţie de reparare a ligamentelor, pentru a evita un risc major de recidivă. Toţi experţii consultaţi au confirmat această necesitate”.

Reclamă 4 / 0/3

Operaţia va avea loc „în următoarele zile la spitalul ASPETAR din Doha” şi „este necesară o recuperare de 3 până la 4 luni înainte de revenirea la antrenamentele colective”.

PSG i-a găsit înlocuitor lui Neymar

PSG vrea să scape de Neymar, la finalul actualului sezon, din cauza numeroaselor scandaluri provocate, în ultima perioadă, de starul brazilian.

Potrivit jurnalistului Ben Jacobs de la CBS Sports, citat de site-ul le10sport.com, campioana Franței ar fi pus ochii pe tânăra extremă a celor de la Napoli, Khvicha Kvaratskhelia. Extrema georgiană ar fi fost solicitată inclusiv de Kylian Mbappe.

Numai că, în cazul unui transfer, șeicii de la PSG ar trebui să bage mâna adânc în buzunar, deoarece, potrivit sursei citate, Napoli ar solicita peste 100 de milioane de euro, pentru a-i da drumul lui Kvaratskhelia.

„Kvaratskhelia este rapid, tehnic și se integrează natural într-un sistem 4-3-3. Ideea că va fi disponibil pentru 57 de milioane de euro este un mic mit. Nu m-ar surprinde dacă Napoli l-ar evalua la aproape dublu, adică peste 100 milioane de euro”, a declarat jurnalistul Ben Jacobs.

Khvicha Kvaratskhelia, la numai 22 de ani, are evoluții fulminante în tricoul lui Napoli. Acesta a dat 12 goluri și 15 pase decisive, în 26 de partide bifate pentru formația italiană.

Napoli l-a transferat de Khvicha Kvaratskhelia, în vara anului trecut, de la Dinamo Batumi, pentru 11,5 milioane de euro.

Reclamă

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, Kvaratskhelia este cotat la 60 milioane de euro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și