Închide meniul

Imagini incredibile cu Pep Guardiola, după Real Madrid – Manchester City 3-1. Antrenorul englezilor, dărâmat: „Nu am mai făcut față!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 mai 2022, 1:24 / Actualizat: 5 mai 2022, 2:29

Reclamă
Imagini incredibile cu Pep Guardiola, după Real Madrid – Manchester City 3-1. Antrenorul englezilor, dărâmat: „Nu am mai făcut față!

Pep Guardiola a fost dărâmat după Real Madrid - Manchester City

Profimedia

Real Madrid – Manchester City 3-1. Pep Guardiola a trăit o adevărată dramă în returul de pe Santiago Bernabeu. Manchester City a condus cu 1-0 până în minutul 89. Dubla uluitoare a lui Rodrygo a trimis meciul în prelungiri. Karim Benzema a marcat în prima repriză a prelungirilor golul calificării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce anul trecut Pep Guardiola a dus-o pe Manchester City până în finală, în acest sezon antrenorul spaniol nu a putut trece de faza semifinalelor. Este pentru a 6-a oară în carieră când Pep Guardiola pierde o semifinală de Champions League.

Imagini incredibile cu Pep Guardiola, după Real Madrid – Manchester City 3-1

Imagini incredibile cu Pep Guardiola, după Real Madrid – Manchester City 3-1. Antrenorul celor de la Manechester City a fost dărâmat la finalul partidei halucinante de pe Santiago Bernabeu. O imagine cu antrenorul lui City a devenit virală.Astfel, Guardiola a rămas pe bancă și urmărea pe un monitor interviul pe care îl dădea Carlo Ancelotti. Antrenorul lui City părea dărâmat după finalul de coșmar din returul cu Real Madrid.

Reclamă

Am fost aproape, dar n-am putut să ajungem în finală. E simplu ce s-a întâmplat, în prima repriză n-am prea fost în meci, n-am fost suficient de buni. După ce am dat gol, am fost mai buni, jucătorii se simțeau confortabil pe teren. 

În ultimele 10 minute, ei au atacat, iar noi am suferit, nu am mai făcut față. Au pus multă presiune în careul nostru, cu Militao, Asensio, cu toți și au marcat de două ori. Nu am jucat cel mai bun fotbal posibil, e normal pe undeva, pentru că a fost o semifinală de Champions League, jucătorii resimt presiunea. Fotbalul este imprevizibil și trebuie să acceptăm asta. Avem nevoie de timp să procesăm ce s-a întâmplat și să ne concentrăm pe ultimele 4 jocuri din campionat„, a spus Pep Guardiola la finalul partidei.

Real Madrid s-a calificat, miercuri seară, în finala Ligii Campionilor, trecând în semifinale de Manchester City, deşi pierduse meciul tur din deplasare cu scorul de 3-4 şi a fost condusă în retur, acasă, cu 1-0. La Madrid, scorul a fost 3-1 pentru gazde, după prelungiri.

Reclamă 4 / 0/3

Manchester City a deschis scorul în minutul 73, prin Mahrez.

Pentru City au marcat Rodrygo ’90, ‘90+1 şi Benzema ’95 (penalty).

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” Vezi toate știrile
Citește și