Închide meniul

Barcelona – Inter 3-3. Robert Lewandowski a egalat uluitor pe Camp Nou, în meciul serii din Liga Campionilor. Bayern şi Liverpool, spectacol total! S-au înscris 36 de goluri! Toate rezultatele sunt AICI

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 octombrie 2022, 23:24 / Actualizat: 13 octombrie 2022, 0:54

Barcelona – Inter 3-3. Robert Lewandowski a egalat uluitor pe Camp Nou, în meciul serii din Liga Campionilor. Bayern şi Liverpool, spectacol total! S-au înscris 36 de goluri! Toate rezultatele sunt AICI

Robert Lewandowski

Robert Lewandowski, în timpul meciului dintre Barcelona şi Inter/ Profimedia

Barcelona – Inter, scor 3-3, a fost meciul serii din Liga Campionilor. Catalanii au fost la un pas să fie eliminați, dar au fost salvați de golul lui Robert Lewandowski din minutul 90+2. Toate rezultatele serii sunt pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Napoli, în schimb, a obţinut calificarea în optimile Ligii Campionilor. Spectacol total a fost în duelul Rangers – Liverpool, scor 1-7. A „plouat” cu goluri în poarta echipei la care este legitimat și Ianis Hagi.

Meciurile serii din Liga Campionilor:

Barcelona – Inter, meciul serii din Liga Campionilor

Update 23:57: Final! Barcelona – Inter 3-3! Catalanii au remizat cu Inter, şi continuă să spere la o calificare în faza următoare a competiţiei.

Update 23:53: Final! Rangers – Liverpool 1-7! Trupa lui Jurgen Klopp a făcut spectacol pe terenul celor de la Rangers!

Reclamă

Update 23:52: Barcelona – Inter 3-3! Robert Lewandowski a înscris, printr-o lovitură imparabilă de cap, în minutul 90+2!

Update 23:49: Barcelona – Inter 2-3! Robin Gosens a dat lovitura pe Camp Nou, în minutul 89! La acest scor, Barcelona e OUT din UEFA Champions League.

Update 23:42: Barcelona – Inter 2-2! Robert Lewandowski a beneficiat de o greşeală a fundaşului lui Inter, şi a marcat golul egalizator în minutul 82.

Reclamă 4 / 0/3

Update 23:40: Rangers – Liverpool 1-5. Mo Salah reuşeşte „dubla” pentru trupa lui Jurgen Klopp, în minutul 81.

Update 23:35: Rangers – Liverpool 1-4! Mo Salah s-a încsri şi el pe lista marcatorilor lui Liverpool. „Cormoranii” s-au dezlănţuit după pauză, iar egipteanul a marcat şi el în minutul 76.

Update 23:23: Barcelona – Inter 1-2! Lautaro Martinez a dat lovitura pe Camp Nou, în minutul 65!

Update 23:14: Rangers – Liverpool 1-2! Roberto Firmino face „dubla” în minutul 55, şi îi aduce pe „cormorani” în avantaj.

Update 23:19: Barcelona – Inter 1-1! Nicolo Barella a egalat pentru oaspeţi pe Camp Nou, în minutul 51. Mijlocaşul a înscris, după o eroare în apărarea celor de la Barcelona.

Update 22:40: Barcelona – Inter 1-0! Ousmane Dembele a deschis scorul pentru catalani, din faţa porţii lui Onana, în minutul 40.

Update 22:35: Plzen – Bayern 0-4! Leon Goretzka face „dubla” pentru bavarezi în minutul 35.

Reclamă

Update 22:25: Plzen – Bayern 0-3! Bavarezii fac spectacol în deplasarea din Cehia. Leon Goretzka a marcat şi el, şi duce scorul la 3-0, în minutul 25.

Update 22:23: Rangers – Liverpool 1-1. Roberto Firmino a marcat printr-o lovitură de cap, şi a egalat pentru „cormorani”.

Update 22:21: Tottenham – Frankfurt 1-1. Sud-coreanul Son a egalat pentru trupa lui Antonio Conte, în minutul 20. Oaspeţii au deschis scorul cu şase minute mai devreme, prin Kamada.

Update 22:18: Rangers – Liverpool 1-0! Scoţienii au dat lovitura în partida cu trupa lui Jurgen Klopp! Arfield a deschis scorul în minutul 18.

Update 22:14: Plzen – Bayern 0-2. Thomas Muller a majorat diferenţa pentru bavarezi, la doar 4 minute după reuşita lui Sadio Mane. Muller a marcat printr-un şut superb, din interiorul careului.

Update 22:10: Plzen – Bayern 0-1: Sadio Mane a marcat pentru bavarezi în minutul 10, după o pasă frumoasă din partea lui Goretzka.

Update 22:06: Bayern Leverkusen – Porto 0-1. Lusitanii au deschis scorul în minutul 7, prin Galeno.

Update 22:00: Încep partidele din Liga Campionilor. Barcelona – Inter ţine capul de afiş al serii, catalanii fiind obligaţi să câştige pentru a spera la o calificare în faza următoare a competiţiei.

Final! Napoli – Ajax 4-2 şi Atletico Madrid – Club Brugge 0-0. Napoli şi-a asigura prezenţa în optimile Ligii Campionilor, graţie succesului categoric de pe teren prorpiu în faţa celor de la Ajax. De cealaltă parte, Club Brugge şi Atletico Madrid rămân pe primele două locuri din grupă, însă la o distanţă considerabilă de 6 puncte.

Update 21:33: Napoli – Ajax 4-2! Victor Osimhen a marcat în minutul 90 pentru Napoli. Italienii sunt aproape de a obţine cea de-a patra victorie din grupele Ligii Campionilor.

Update 21:25: Napoli – Ajax 3-2! Bergwijn a marcat pentru „lăncieri” în minutul 83, cu un şut din careu, la care portarul italienilor nu a avut nicio şansă.

Update 20:52: Napoli – Ajax 3-1! Kvaratskhelia a executat perfect penalty-ul. Portarul „lăncierilor” nu a avut nicio şansă. Napoli şi-a refăcut avantajul de două goluri în minutul 62.

Update 20:52: Penalty scos de Napoli! Mingea şutată de Ndombele a lovit mâna unui adversar. Felix Zwayer a revăzut faza cu ajutorul sistemului VAR şi a acordat lovitură de la 11 metri.

Update 20:52: Napoli – Ajax 2-1! Davy Klassen a redus din diferenţă pentru „lăncieri”, în startul reprizei secunde.

Update 20:01: Napoli – Ajax 2-0! Giacomo Raspadori a majorat diferenţa pentru echipa sa, după ce a înscris printr-un şut imparabil. Italienii şi-au mărit avantajul după numai 16 minute!

Update 19:48: Napoli – Ajax 1-0! Hirving Lozano a deschis scorul rapid în meci, în minutul 4, după o fază frumoasă creată de italieni.

Update 19:45: Încep partidele Atletico Madrid – Brugge şi Napoli – Ajax.

Dueluri „de foc” în Liga Campionilor

Barcelona se află pe locul 3 în grupă, la şase puncte de liderul Bayern, şi la trei de adversara din etapa a patra, Inter. Catalanii au pierdut atât cu bavarezii, cât şi cu vicecampionii din Serie A, şi astfel au acumulat doar trei puncte, după victoria cu Plzen.

De cealaltă parte, Napoli domină grupa, din care mai face parte Liverpool. „Cormoranii” vin după înfrângerea cu Arsenal din Premier League, iar în weekend vor avea un meci „de foc”, în faţa celor de la Manchester City.

Una dintre cele mai echilibrate grupe este grupa D. Sporting se află pe primul loc, cu 6 puncte, iar la două lungimi distanţă se află Tottenham şi Frankfurt, care vor avea meci direct în această rundă. Totodată, ultimul loc este ocupat de Marseille, cu 3 puncte.

Meciurile serii din Liga Campionilor:

Real Madrid şi Manchester City s-au calificat în optimile de finală UEFA Champions League

Real Madrid şi Manchester City s-au calificat în optimile de finală UEFA Champions League după meciurile din etapa a 4-a a fazei grupelor. „Galacticii” au obţinut biletele pentru următoarea fază a competiţiei în minutul 90+5.

Manchester City a obţinut doar o remiză cu FC Copenhaga, 0-0, dar cele 10 puncte obţinute în grupe au fost suficiente pentru a trimite echipa lui Pep Guardiola în următoarea fază a competiţiei.

De cealaltă parte, Real Madrid a obţinut o remiză în minutul 90+5. Antonio Rudiger a egalat în prelungiri şi a trimis echipa lui Carlo Ancelotti în optimile de finală.

Antonio Rudiger, accidentare horror în Şahtior – Real Madrid 1-1

Antonio Rudiger a suferit o accidentare horror în Şahtior – Real Madrid, scor 1-1, în etapa a 4-a a grupelor UEFA Champions League. Fundaşul de 29 de ani a marcat în minutul 90+5, dar a fost făcut K.O de portarul grupării din Doneţk.

Rudiger a smuls in extremis un punct pentru Real Madrid, însă nu s-a putut bucura pentru golul reuşit în prelungiri. Anatoliy Trubin a avut o intervenţie greu de explicat, a trecut pe lângă minge şi l-a lovit cu capul pe fundaşul central al lui Ancelotti.

Rudiger a fost umplut de sânge, iar jucătorii Realului au cerut intervenţia de urgenţă a medicilor. Imaginile surprinse pe teren au fost teribile. Germanul avea o hemoragie care nu putea fi oprită, astfel că a fost scos de pe teren şi dus la ambulanţă.

Recomandări
  • Barcelona – Inter, meciul serii din Liga Campionilor
  • Liverpool face deplasarea la Rangers, iar Napoli primeşte vizita lui Ajax

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și