Închide meniul

Real Madrid şi Manchester City s-au calificat în optimile de finală UEFA Champions League!

Dragoș Vasile Publicat: 12 octombrie 2022, 8:46

Reclamă
Real Madrid şi Manchester City s-au calificat în optimile de finală UEFA Champions League!

Real Madrid şi Manchester City s-au calificat în optimile de finală UEFA Champions League

Colaj Manchester City şi Real Madrid / Profimedia

Real Madrid şi Manchester City s-au calificat în optimile de finală UEFA Champions League după meciurile din etapa a 4-a a fazei grupelor. „Galacticii” au obţinut biletele pentru următoarea fază a competiţiei în minutul 90+5.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City a obţinut doar o remiză cu FC Copenhaga, 0-0, dar cele 10 puncte obţinute în grupe au fost suficiente pentru a trimite echipa lui Pep Guardiola în următoarea fază a competiţiei.

Real Madrid şi Manchester City s-au calificat în optimile de finală UEFA Champions League

De cealaltă parte, Real Madrid a obţinut o remiză în minutul 90+5. Antonio Rudiger a egalat în prelungiri şi a trimis echipa lui Carlo Ancelotti în optimile de finală.

Reclamă
Reclamă 4

Antonio Rudiger, accidentare horror în Şahtior – Real Madrid 1-1

Antonio Rudiger a suferit o accidentare horror în Şahtior – Real Madrid, scor 1-1, în etapa a 4-a a grupelor UEFA Champions League. Fundaşul de 29 de ani a marcat în minutul 90+5, dar a fost făcut K.O de portarul grupării din Doneţk.

Rudiger a smuls in extremis un punct pentru Real Madrid, însă nu s-a putut bucura pentru golul reuşit în prelungiri. Anatoliy Trubin a avut o intervenţie greu de explicat, a trecut pe lângă minge şi l-a lovit cu capul pe fundaşul central al lui Ancelotti.

Rudiger a fost umplut de sânge, iar jucătorii Realului au cerut intervenţia de urgenţă a medicilor. Imaginile surprinse pe teren au fost teribile. Germanul avea o hemoragie care nu putea fi oprită, astfel că a fost scos de pe teren şi dus la ambulanţă.

Reclamă

https://twitter.com/ToniRuediger/status/1579962420994670594

Probleme a avut şi portarul lui Şahtior. Acesta a primit îngrijiri medicale şi a scăpat cu un bandaj aplicat pe frunte. Dacă mingea nu ar fi intrat în poartă, Real Madrid ar fi beneficiat de un penalty.

Şahtior a fost aproape să iasă victorioasă din meciul disputat la Varşovia. Zubkov a deschis scorul în minutul 46, la unul dintre cele două şuturi pe poartă ale „minerilor”. Antonio Rudiger a restabilit egalitatea în minutul 90+5 şi a dus-o pe Real Madrid cu un pas în optimi. „Galacticii” au 10 puncte, cu 4 mai mult decât Leipzig şi cu 5 peste Şahtior.

PSG, prima reacție după ce Kylian Mbappe ar fi cerut să plece

A venit prima reacție din conducerea celor de la PSG după ce Kylian Mbappe ar fi cerut să plece de pe Parc de Princes în ianuarie. Directorul campioanei Franței, Luis Campos, a negat zvonul care a șocat lumea fotbalului în ultimele ore.

Luis Campos susține că Mbappe nu a vorbit deloc cu conducerea clubului cu privire la o posibilă plecare. Nici măcar președintele Nasser Al Khelaifi nu știe nimic despre intențiile starului de 24 de ani.

„Mbappe nu mi-a spus niciodată nimic despre plecare. Neg această informație. Mbappe nu mi-a spus niciodată nimix despre intenția lui de a pleca în ianuarie. Vorbim cu el mereu, Messi, Neymar… suntem foarte fericiți să fim aici.

Mbappe nu mi-a spus niciodată mie sau lui Nasser Al Khelaifi că vrea să o părăsească pe PSG în ianuarie. Este Mbappe fericit aici? Ar trebui să-l întrebați pe el, este o întrebare foarte serioasă. Eu îl văd că lucrează ca un adevărat profesionist!”, a spus directorul lui PSG, Luis Campos, pentru Canal Plus, citat de Fabrizio Romano.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și