Închide meniul

Ciprian Tătăruşanu, învins în AC Milan – Chelsea 0-2. Real Madrid a smuls o remiză cu Șahtior în minutul 90+5. Kylian Mbappe a marcat în PSG – Benfica. Juventus s-a făcut de râs cu Maccabi Haifa

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 octombrie 2022, 23:45

Ciprian Tătăruşanu, învins în AC Milan – Chelsea 0-2. Real Madrid a smuls o remiză cu Șahtior în minutul 90+5. Kylian Mbappe a marcat în PSG – Benfica. Juventus s-a făcut de râs cu Maccabi Haifa

Revine UEFA Champions League

Ciprian Tătărușanu, în timpul unui meci / Profimedia

UEFA Champions League a revenit cu rezultate surprinzătoare. AC Milan – Chelsea 0-2, PSG – Benfica 1-1 şi Dortmund – Sevilla 1-1 au fost cele mai tari meciuri ale serii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update 23.55: Fluier final pe toate stadioanele! Iată rezultatele serii:

  • FC Copenhaga – Manchester City 0-0
  • Maccabi Haifa – Juventus 2-0
  • AC Milan – Chelsea 0-2
  • Celtic – RB Leipzig 0-2
  • Dinamo Zagreb – Salzburg 1-1
  • Dortmund – Sevilla 1-1
  • PSG – Benfica 1-1
  • Şahtior – Real Madrid 1-1

Update 23.50: Șahtior – Real Madrid 1-1! Antonio Rudiger a egalat pentru madrileni cu o lovitură de cap, însă a fost lovit violent pe portarul gazdelor și a părăsit terenul plin de sânge.

Update. 23.25: PSG – Benfica 1-1! Joao Mario a egalat pentru portughezi.

Reclamă

Update 23.25: Șahtior – Real Madrid 1-0! Zubkov a marcat pentru ucraineni.

Update 22.40: PSG – Benfica 1-0! Kylian Mbappe a marcat din penalty.

Reclamă 4 / 0/3

Update 22.35: Milan – Chelsea 0-2! Aubameyang a dublat avantajul englezilor.

Update 22.20: Milan – Chelsea 0-1! Jorginho l-a învins pe Ciprian Tătărușanu de la 11 metri. Tomori l-a faultat în careu pe Mason Mount și a fost eliminat.

Update 22.00: Au început meciurile AC Milan – Chelsea, Celtic – Leipzig, Dinamo Zagreb – Salzburg, Borussia Dortmund – Sevilla, PSG – Benfica şi Şahtior – Real Madrid!

Update 21.45: Ciprian Tătăruşanu este titular în AC Milan – Chelsea!

Reclamă

Update 21.40: Fluier final la primele meciuri ale serii în Champions League! S-au înregistrat și primele surprize: Juventus a fost învinsă de Maccabi Haifa, în timp ce Manchester City nu a putut să o bată pe FC Copenhaga.

Update 20.30: Maccabi Haifa – Juventus 2-0! Omer Atzili a făcut „dubla” cu un șut de la distanță.

Update 20.20: Manchester City a rămas în 10 oameni! Sergio Gomez a văzut cartonașul roșu după ce a faultat din postura de ultim apărător.

Update 20.10: Ryad Mahrez a ratat un penalty în Copenhaga – Manchester City.

Update 20.00: Copenhaga – Manchester City 0-0. Rodri a deschis scorul cu un șut de la distanță care s-a oprit aproape de vinclu, însă reușita a fost anulată pentru o preluare cu mâna a lui Mahrez.

Update 19.55: Maccabi Haifa – Juventus 1-0! Șoc în Israel! Omer Atzili a deschis scorul pentru gazde.

Update 19.45: Au început primele meciuri ale serii în Champions League: Copenhaga – Manchester City și Maccabi Haifa – Juventus

Update 19.20: Surpriză uriașă în echipa de start al lui Manchester City pentru meciul cu Copenhaga. Erling Haaland a fost lăsat pe bancă de Pep Guardiola. În locul norvegianului va juca Julian Alvarez.

Știrea inițială

UEFA Champions League revine

Erling Haaland a şocat pe toată lumea

Erling Haaland a reuşit să îşi şocheze nu doar adversarii, ci şi colegii. Jack Grealish a dezvăluit dialogul pe care l-a avut cu portarul celor de la Copenhaga, Kamil Grabara.

„După unul dintre goluri, cred că al treilea, portarul mi-a spus ceva. Mi-a spus: ‘Tipul ăsta nu e om’, iar eu am fost: ‘Frate, mie îmi spui!’

Este incredibil, sincer, e o plăcere să joci cu el, este atât de umil, e grozav să fii în jurul lui și nu o spun doar ca să-l laud, acesta este purul adevăr. Sper că va continua în această formă bună și că ne va conduce spre succes„, a dezvăluit Jack Grealish.

Marco van Basten l-a făcut praf pe Neymar

Marco van Basten l-a făcut praf pe Neymar (30 ani). Legenda lui AC Milan este de părere că superstarul lui PSG se victimzează tot timpul pe parcursul meciurilor.

Marco van Basten a devenit analist sportiv, iar, în ultima intervenţie, a dat de pământ cu Neymar. Marele fotbalist olandez crede că brazilianul exagerează şi pozează în victimă.

„Mereu plânge! El provoeacă, apoi faultează, apoi tot el e victimă. Nimeni nu are voie să îl atingă pe el. Este o persoană neplăcută”, s-a enervat Marco van Basten, citat de Marca.

Cotat la 75 de milioane de euro, Neymar a evoluat în 14 meciuri pentru PSG în actualul sezon, reuşind să înscrie 11 goluri şi să ofere 9 pase de gol.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și