Închide meniul

Marco van Basten l-a făcut praf pe Neymar: „Provoacă şi plânge tot timpul! El mereu e victimă!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 11 octombrie 2022, 9:25

Marco van Basten l-a făcut praf pe Neymar: „Provoacă şi plânge tot timpul! El mereu e victimă!

Neymar şi-a ieşit din minţi! Arbitrul i-a dat cartonaş galben pentru bucuria de la golul marcat în Maccabi Haifa - PSG 1-3

Neymar, un car de nervi după ce a primit cartonaş galben / Profimediaimages

Marco van Basten l-a făcut praf pe Neymar (30 ani). Legenda lui AC Milan este de părere că superstarul lui PSG se victimzează tot timpul pe parcursul meciurilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marco van Basten a devenit analist sportiv, iar, în ultima intervenţie, a dat de pământ cu Neymar. Marele fotbalist olandez crede că brazilianul exagerează şi pozează în victimă.

Marco van Basten l-a făcut praf pe Neymar

„Mereu plânge! El provoeacă, apoi faultează, apoi tot el e victimă. Nimeni nu are voie să îl atingă pe el. Este o persoană neplăcută”, s-a enervat Marco van Basten, citat de Marca.

Cotat la 75 de milioane de euro, Neymar a evoluat în 14 meciuri pentru PSG în actualul sezon, reuşind să înscrie 11 goluri şi să ofere 9 pase de gol.

În vară, Neymar a fost propus de PSG la Manchester City, dar Pep Guardiola a refuzat transferul. Motivul a fost unul simplu: ”cetățenii” s-au ”mulțumit” cu transferul lui Erling Haaland, care face senzație în Premier League, și nu au riscat aducerea unei alte vedete care poate tulbura vestiarul.

Reclamă

Neymar şi-a ieşit din minţi: „Numai mie mi se întâmplă!”

Neymar şi-a ieşit din minţi în timpul meciului Maccabi Haifa – PSG, scor 1-3, din grupa H a UEFA Champions League. Starul brazilian a înscris în minutul 88 şi s-a bucurat într-un mod inedit. Arbitrul i-a arătat imediat cartonaş galben şi l-a înfuriat pe golgheterul din Ligue 1.

Neymar i-a cerut explicaţii „centralului” Daniel Siebert. A fost un car de nervi şi după fluierul final şi şi-a strigat nemulţumirea şi în faţa jurnaliştilor.

„Cartonașul galben? Tocmai l-am văzut pe arbitru și l-am întrebat de ce mi-a dat cartonașul. Și-a cerut scuze și a spus că are încredere în mine (n.r. referitor la bucuria de la gol). Oh, acum ai încredere în mine?

Reclamă 4 / 0/3

După ce primesc galben și sunt avertizat? Este lipsă de respect, trebuie să le cer celor de la UEFA să sărbătorească asta?”, a declarat Neymar la finalul meciului.

Neymar şi-a manifestat nemulţumirea şi pe reţelele sociale. Acesta a postat un mesaj acid pe contul său de Twitter.

„Este o lipsă de respect faţă de sporivi. Am primit cartonaş galben fără să fi făcut nimic. Şi arbitrul? Nici nu mai spun că a greşit, o va face el! Lipsă totală de respect„, a scris brazilianul.

Potrivit L’Equipe, Neymar a avut o reacţie categorică şi pe contul său de Instagram. Aceasta a amintit de celebrul mesaj al lui Balotelli, „Why always me? (n.r. De ce întotdeauna eu?).

„Bucuria unui gol, cartonaş galben, încă unul pe lista lui Neymar! Aceste lucruri mi se întâmplă numai mie! Data viitoare îi voi spune arbitrului ceea ce vreau să fac!„, a transmis starul lui PSG.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:40 LIVE TEXTFarul – Rapid 1-1. Louis Munteanu a marcat din nou. Albion Rrahmani, gol din penalty în minutul 45+4! 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și