Închide meniul

Jurgen Klopp, reacţie vehementă la conferinţa de presă, înainte de Napoli – Liverpool: „Plec! Nu sunt aici ca să ofer asta”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 7 septembrie 2022, 10:18

Jurgen Klopp, reacţie vehementă la conferinţa de presă, înainte de Napoli – Liverpool: „Plec! Nu sunt aici ca să ofer asta

Jurgen Klopp, reacţie vehementă înainte de Napoli - Liverpool

Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool/ AFP7 / Irina R.H via Hepta

Jurgen Klopp a avut o reacţie vehementă la conferinţa de presă de dinaintea partidei Napoli – Liverpool. Managerul „cormoranilor” a fost iritat de o întrebare care i-a fost adresată, şi a plecat imediat după ce a răspuns.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liverpool va debuta în noul sezon de Champions League. Finalista ediţiei precedente va da piept cu Napoli, în cel mai tare duel din Grupa A. Meciul va fi în format live text, pe as.ro, de la ora 22:00.

Jurgen Klopp, reacţie vehementă înainte de Napoli – Liverpool

Jurgen Klopp a primit o întrebare delicată, la conferinţa de presă premergătoare duelului cu Napoli. Managerul lui Liverpool a fost chestionat cu privire la un anuţ legat de faptul că fanii cormoranilor sunt sfătuiţi să evite anumite zone din Napoli, frecventate de tâlhari.

Jurgen Klopp a fost deranjat de faptul că i s-a adresat o astfel de întrebare, care nu are legătură cu partida de miercuir seara. Germanul a oferit răspunsul pe loc jurnalistului, şi imediat după a părăsit sala de conferinţe.

„Poftim? Nu cunosc orașul. Cred că el caută titluri controversate și nu sunt aici ca să ofer asta! Ei încă nu știu ce să mă întrebe. Plec la hotel să mă pregătesc de meci”, a declarat Jurgen Klopp, citat de AS.com.

Reclamă

Liverpool şi Napoli se vor întâlni pentru a cincea oară, în ultimii patru ani. Cele două formaţii s-au duelat în grupele ediţiei de Champions League din 2018. Atunci, fiecare echipă s-a impus pe teren propriu.

Totodată, Liverpool şi Napoli s-au mai duelat şi în 2019, tot în grupe. De această dată, în Italia s-au impus gazdele cu 2-0, iar pe Anfield partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Golurile din remiza respectivă au fost marcate de Dries Mertens şi Dejan Lovren, jucători care şi-au părăsit echipele în cele din urmă.

Liverpool are un start modest de sezon. Trupa lui Jurgen Klopp  înregistrat doar două victorii în Premier League, în şase partide. „Cormoranii” se află pe locul şapte în Anglia, la şase puncte de ocupanta primului loc, Arsenal.

Reclamă 4 / 0/3

Kevin De Bruyne pune presiune pe Erling Haaland, chiar dacă starul lui Manchester City a marcat 12 goluri în 8 meciuri

Kevin De Bruyne pune presiune pe Erling Haaland, chiar dacă atacantul de 22 de ani a marcat deja 12 goluri în doar 8 meciuri după transferul la Manchester City.

Belgianul îl avertizează pe vârful cotat la 150 de milioane de euro că golurile nu sunt totul, atunci când joci într-o echipă antrenată de Pep Guardiola. „Abia atunci vom fi la un nivel mai înalt”, susţine starul campioanei din Premier League.

„Haaland s-a adaptat foarte bine, dar mai este o parte, în afara golurilor marcate, la care e mai greu să de adaptezi. Ar face lucrurile mai interesante.

Dacă s-ar putea mula pe felul în care jucăm noi, nivelul de joc va fi mult mai ridicat. Dar normal, dacă marchezi atâtea goluri, poţi scăpa mai mult timp de acest aspect”, a spus De Bruyne, după Sevilla – Manchester City 0-4.

Starul lui norvegian al lui Manchester City a avut nevoie de doar 20 de minute pentru a înscrie pentru prima dată în Liga Campionilor în tricoul campioanei Angliei.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și