Închide meniul

14 echipe calificate în primăvara Champions League! Au mai rămas două locuri pentru optimi! Final nebun în grupa D. Toate rezultatele serii, AICI

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 2 noiembrie 2022, 0:03

14 echipe calificate în primăvara Champions League! Au mai rămas două locuri pentru optimi! Final nebun în grupa D. Toate rezultatele serii, AICI

Liverpool - Napoli şi Bayern - Inter sunt duelurile serii din UEFA Champions League

Duelul dintre Khvicha Kvaratskhelia şi Mohamed Salah, din Napoli - Liverpool/ Profimedia

Sunt 14 echipe calificate în primăvara Champions League, înaintea ultimei seri din faza grupelor. Cel mai dramatic deznodământ de astăzi a avut loc în grupa D, unde toate cele 4 formații aveau șanse la calificarea înaintea ultimei runde. În cele din urmă, Eintracht Frankfurt și Tottenham au încheiat pe primele două poziții și și-au asigurat „biletele” pentru optimile UCL.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Frankfurt și Tottenham li se alătură altor 12 cluburi care își asiguraseră deja prezența în primăvara Champions: FC Porto, Inter, Liverpool, Napoli, Club Brugge, Bayern, Chelsea, Real Madrid, Manchester City, Borussia Dortmund, PSG și Benfica.

14 echipe calificate în primăvara Champions League! Au mai rămas două locuri pentru optimi

Singurele două necunoscute pentru a completa tabloul optimilor rămân în grupele E și F. În grupa E, AC Milan și Salzburg se vor lupta miercuri seară, pe San Siro, pentru calificarea în primăvara. Tot miercuri, RB Leipzig și Șahtior Donețk vor lupta pentru al doilea „bilet” care asigură prezența în optimi.

Tot în această seară, Atletico Madrid a fost eliminată din cupele europene. Trupa lui Diego Simeone a fost învinsă de FC Porto, scor 1-2, și a încheiat pe ultimul loc în grupa B.

În grupa C, Barcelona a învins codașa Viktoria Plzen, scor 4-2. Formația lui Xavi a încheiat pe locul 3 și își va continua sezonul european în „16-imile” Europa League.

Reclamă

Rezultatele serii, în UEFA Champions League:

FC Porto – Atletico 2-1
Leverkusen – Club Brugge 0-0
Bayern – Inter 2-0
Liverpool – Napoli 2-0
Marseille – Tottenham 1-2
Plzen – Barcelona 2-4
Rangers – Ajax 1-3
Sporting – Frankfurt 1-2

Cum arată grupele din UEFA Champions League:

Grupa A:

Reclamă 4 / 0/3

1. Napoli 15p
2. Liverpool 15p
3. Ajax 6p
4. Rangers 0p

Grupa B:

1. FC Porto 12p
2. Club Brugge 11p
3. Leverkusen 5p
4. Atletico 5p

Grupa C:

1. Bayern 18p
2. Inter 10p
3. Barcelona 7p
4. Plzen 0p

Grupa D:

1. Tottenham 11p
2. Frankfurt 10p
3. Sporting 7p
4. Marseille 6p

Reclamă

Grupa E (cu o etapă rămasă):

1. Chelsea 10p
2. AC Milan 7p
3. Salzburg 6p
4. Dinamo Zagreb 4p

Grupa F (cu o etapă rămasă):

1. Real Madrid 10p
2. RB Leipzig 9p
3. Șahtior 6p
4. Celtic 2p

Grupa G:

1. Manchester City 11p
2. Dortmund 8p
3. Sevilla 5p
4. Copenhaga 2p

Grupa H:

1. PSG 11p
2. Benfica 11p
3. Juventus 3p
4. Maccabi Haifa 3p

Update 23.32: Bayern – Inter 2-0! GOL Bayern! Choupo-Moting a dublat avantajul bavarezilor.

Update 22:48: Marseille – Tottenham 1-0! Francezii au dat lovitura prin Mbemba, în minutul 45+3! La acest scor, trupa lui Antonio Conte este out din Liga Campionilor!

Update 22:32: Bayern – Inter 1-0! Baverzii au deschis scorul prin Benjamin Pavard. Francezul înscrie printr-o lovitură de cap, din cornerul executat perfect de către Joshua Kimmich!

Update 22.00: Au început meciurile serii, Liverpool – Napoli și Bayern – Inter!

Update 21.43: FINAL. Porto – Atletico 2-1. Trupa lui Diego Simeone a încheiat pe ultimul loc în grupa B și a fost eliminată din cupele europene.

Clasamentul final din grupa B:

1. FC Porto 12p
2. Club Brugge 11p
3. Leverkusen 5p
4. Atletico 5p

Update 21.41: FINAL. Leverkusen – Brugge 0-0. Remiză albă în Germania.

Update 21.40: Porto – Atletico 2-1! GOL Atletico! Spaniolii au redus din diferență în prelungiri, după autogolul lui Marcano.

Update 20.10: Porto – Atletico 2-0! GOL Porto! Eustaquio dublează avantajul lusitanilor, cu un șut puternic din interiorul caruelui. Atletico, la pământ!

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Update 19.51: Porto – Atletico 1-0! GOL Porto! Taremi a deschis scorul în meciul din Portugalia.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Update 19.45: Au început primele două meciuri ale serii: Porto – Atletico și Leverkusen – Brugge.

Napoli a avut un parcurs perfect în această ediţie de UEFA Champions League. Trupa lui Luciano Spaletti are maxim de puncte, după primele cinci runde, având un golaveraj incredibil. Italienii au marcat 20 de goluri, şi au încasat doar patru, în cele cinci meciuri disputate.

De cealaltă parte, trupa lui Jurgen Klopp şi-a asigurat şi ea calificare, după victoria din etapa trecută, de pe terenul celor de la Ajax. În meciul tur, Liverpool a fost zdrobită de către Napoli, în Italia, pierzând cu scorul de 1-4.

Bayern traversează o formă de excepţie. În grupa de UEFA Champions League, bavarezii sunt neînvinşi, iar în ultima rundă vor primi vizita celor de la Inter, pe care i-a învins în tur cu scorul de 2-0.

Tottenham, Sporting, Marseille şi Frankfurt sunt despărţite de doar două puncte, înaintea meciurilor din ultima rundă. Trupa lui Antonio Conte este pe primul loc, cu 8 puncte, şi va avea duel în Franţa, cu Marseille, în ultima etapă. Totodată, Sporting şi Frankfurt se vor duela pe terenul lusitanilor, cele două echipe fiind la egalitate.

Meciurile serii din UEFA Champions League:

Recomandări
  • 14 echipe calificate în primăvara Champions League
  • Au mai rămas două locuri pentru optimi! Final nebun în grupa D

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
Vezi toate știrile
Citește și