Închide meniul
VIDEO

Nebunie în Liga Campionilor! Kylian Mbappe, „dublă” în PSG – Juventus 2-1. Erling Haaland a lovit de două ori în Sevilla – City 0-4. Benzema, accidentat în Celtic – Real Madrid 0-3. Toate rezultatele sunt AICI

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 6 septembrie 2022, 23:40

Nebunie în Liga Campionilor! Kylian Mbappe, „dublă în PSG – Juventus 2-1. Erling Haaland a lovit de două ori în Sevilla – City 0-4. Benzema, accidentat în Celtic – Real Madrid 0-3. Toate rezultatele sunt AICI

Rezultatele serii în UEFA Champions League sunt AICI

Colaj cu meciurile din Champions League / Profimedia

PSG – Juventus 2-1 a fost duelul „de foc” care a ţinut capul de afiş al primei etape din grupele Champions League. Real Madrid și Manchester City au debutat cu victorii în cea mai importantă competiţie inter-cluburi din Europa. Toate rezultatele meciurilor sunt AICI.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update 23.55: Fluier final pe toate stadioanele! Iată rezultatele serii:

  • Dinamo Zagreb – Chelsea 1-0
  • Borussia Dortmund – Copenhaga 3-0
  • Benfica – Maccabi Haifa 2-0
  • Celtic – Real Madrid 0-3
  • PSG – Juventus 2-1
  • Leipzig – Şahtior 1-4
  • Salzburg – AC Milan 1-1
  • Sevilla – Manchester City 0-4

Update 23.45: Leipzig – Șahtior 1-4! Ucrainenii i-au umilit pe nemți la ei acasă! Shved a reușit o dublă și au marcat și Mudryk și Traore.

Update 23.43: Sevilla – Manchester City 0-4! A înscris și Ruben Dias.

Reclamă

Update 23.40: Celtic – Real Madrid 0-3! Eden Hazard a marcat primul gol al sezonului. VIDEO AICI

Update 23.30: Sevilla – Manchester City 0-3! Erling Haaland a semnat „dubla”. VIDEO AICI 

Reclamă 4 / 0/3

Update 23.21: Sevilla – Manchester City 0-2! Phil Foden a dublat avantajul echipei lui Guardiola. VIDEO AICI

Update 23.20: Celtic – Real Madrid 0-2! A marcat și Luka Modric.

Update 23.16: Celtic – Real Madrid 0-1! Vinicius Jr. a înscris după o centrare perfectă, pe jos, a lui Federico Valverde. VIDEO AICI

Update 23.15: PSG – Juventus 2-1! Weston McKennie a înscris cu o lovitură de cap după ce Donnarumma a ezitat să iasă la o centrare. VIDEO AICI

Update 22.40: Salzburg – Milan 1-1! Saelemaekers a adus egalarea pentru campioana Italiei. VIDEO AICI

Reclamă

Update 22.25: PSG – Juventus 2-0! Kylian Mbappe a făcut „dubla” după o combinație cu Hakimi! VIDEO AICI

Update 22.20: Sevilla – Manchester City 0-1! Erling Haaland a marcat pentru echipa lui Guardiola. VIDEO AICI

Update 22.15: Salzburg – Milan 1-0! Okafor a deschis scorul împotriva campioanei Italiei!

Update 22.10: PSG – Juventus 1-0! Kylian Mbappe a înscris cu un șut puternic după o pasă incredibilă a lui Neymar! VIDEO AICI

Update 22.05: Au început derby-urile PSG – Juventus, Celtic – Real Madrid și Sevilla – Manchester City.

Final de meci! Dinamo Zagreb a produs prima mare surpriză din noul sezon al Ligii Campionilor! Campioana Croației a învins-o pe fosta campioana Europei din 2021, Chelsea. A fost 1-0.

Final de meci! Dortmund a învins-o pe Copenhaga cu 3-0.

Update 21.30: Lionel Messi, Kylian Mbappe și Neymar sunt toți titulari în PSG – Juventus!

Update 21.20: Dortmund – Copenhaga 3-0! A marcat și puștiul minune Jude Bellingham. VIDEO AICI

Update 20.55: Istvan Kovacs, decizie impecabilă în Dinamo Zagreb – Chelsea!  Arbitrul român a semnalizat ofsaid la golul lui Aubameyang.

Update 20.30: Dortmund – Copenhaga 2-0! Raphael Guerreiro a majorat avantajul gazdelor. VIDEO AICI

Update 20.20: Dortmund – Copenhaga 1-0! Marco Reus a deschis scorul pentru echipa din Bundesliga după o fază superbă. VIDEO AICI

Update 20:00: GOOOL Dinamo Zagreb! Orsic a marcat după un contraatac perfect!

Video AICI cu golul lui Orsic.

Update 19.45: Au început primele meciuri ale serii! Dinamo Zagreb – Chelsea și Dortmund – Copenhaga. Primul duel este arbitrat de Istvan Kovacs.

Update 19.20: Au apărut echipele de start la primele meciuri ale serii: Dinamo – Zagreb Chelsea și Borussia Dortmund – Copenhaga. Duelurile încep de la 19:45.

Știrea inițială

Noua ediţie de Champions League debutează astăzi. Printre favoritle de anul acesta se numără Manchester City, PSG şi Real Madrid, formaţii care evoluează astăzi.

PSG – Juventus, duel „de foc” în grupele Champions League

PSG – Juventus este duelul colosal din grupa H. Cele două sunt favorite clare în această grupă, de unde mai fac parte Maccabi Haifa şi Benfica. Va fi prima confurntare directă între cele două formaţii, din 1997. Atunci, Juventus se impunea categoric în Supercupa Europei, după o finală disputată în dublă manşă, 6-1, în tur, şi 3-1 în retur.

Altă partidă interesantă din prima etapă a grupelor este Celtic – Real Madrid. Deţinătoarea trofeului va călători în Scoţia pentru duelul din grupa F, de unde mai fac parte formaţiile Şahtior Doneţk şi Leipzig. În sezonul precedent, „galacticii” au devenit campiono europeni, după o finală câştigată la limită cu Liverpool, scor 1-0.

Totodată, o altă favorită a competiţiei care debutează astăzi este Manchester City. Trupa lui Pep Guardiola este favorită certă în duelul cu Sevilla, formaţie care nu a obţinut nicio victorie în actualul sezon.

Chelsea, câltigătoarea din 2021, se va duela cu Dinamo Zagreb, într-o partidă ce va fi arbitrată de Istvan Kovacs. Pentru trupa lui Thomas Tuchel poate debuta Pierre – Emerick Aubameyang, unul dintre starurile transferate în această vară.

AC Milan, campioana din Serie A, se va duela cu Salzbirg. Italienii au ambiţii mari în acest sezon de Champions League, după ce în ultimele două ediţii au fost eliminaţi prematur.

Cum arată cotele la câștigarea UEFA Champions League. Manchester City și PSG, favoritele bookmakerilor

S-a aflat cum arată cotele la câștigarea UEFA Champions League înainte de faza grupelor. Manchester City și PSG sunt favoritele bookmakerilor în ediția din 2022-2023. Ambele favorite luptă pentru câștigarea trofeului în premieră.

Deși este campioana en-titre, Real Madrid are doar a cincea șansă la trofeu. Liverpool și Bayern ocupă locurile 4 și 5. Chelsea, câștigătoarea din 2021, este pe locul 6, în timp ce Barcelona ocupă locul 7.

Programul din faza grupelor va fi restrâns pe o perioadă de opt săptămâni, din cauza Cupei Mondiale 2022, care va debuta la sfârșitul lunii noiembrie.

Miză financiară uriaşă în UCL

Cluburile care participă la Liga Campionilor vor împărți două miliarde de euro. Fiecare dintre cele 32 de cluburi va primi 15,64 milioane de euro pentru participarea în faza grupelor, la care trebuie adăugate 2,8 milioane pentru o victorie și 930.000 de euro pentru o remiză.

Echipele care ajung în optimile de finală vor primi 9,6 milioane de euro, 10,6 milioane pentru calificarea în sferturi, 12,5 milioane în plus pentru semifinală și 15,5 milioane pentru atingerea marii finale. Clubul campion va câștiga ultimul act va primi alte 4,5 milioane, plus cele 3,5 milioane pentru participarea la Supercupa Europei și încă 1 milion la eveniment.

Fondul de piață va distribui 300,3 milioane de euro, repartizați în funcție de valoarea fiecărei piețe TV din fiecare țară. Repartizarea ultimei ediții a Ligii Campionilor pe care Real Madrid a câștigat-o va fi anunțată oficial zilele următoare.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și