Închide meniul

LIVE BLOG | Barcelona – Bayern 0-3. Catalanii, umiliţi după ce au fost eliminaţi din UCL! Atletico Madrid e şi ea OUT. Ajax – Liverpool 0-3 şi Napoli – Rangers 3-0

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 26 octombrie 2022, 23:55

LIVE BLOG | Barcelona – Bayern 0-3. Catalanii, umiliţi după ce au fost eliminaţi din UCL! Atletico Madrid e şi ea OUT. Ajax – Liverpool 0-3 şi Napoli – Rangers 3-0

Barcelona - Bayern 0-2

Barcelona, în timpul unui meci pentru Bayern / Profimedia

LIVE BLOG | Barcelona – Bayern, cel mai tare meci al serii, s-a încheiat 0-3. Catalanii au fost umiliţi după ce au fost eliminaţi din competiţie chiar înaintea meciului. Şi Atletico Madrid a părăsit competiţia din faza grupelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Napoli a făcut show din nou şi a câştigat cu Rangers, scor 3-0. Tot cu 3-0 a învins-o şi Liverpool pe Ajax.

LIVE BLOG | Barcelona – Bayern 0-3. Rezultatele serii

  • Club Brugge – FC Porto 0-4
  • Inter Milano – Viktoria Plzen 4-0
  • Ajax – Liverpool 0-3
  • Atletico Madrid – Leverkusen 2-2
  • Barcelona – Bayern Munchen 0-2
  • Frankfurt – Marseille 2-1
  • Napoli – Rangers 3-0
  • Tottenham – Sporting 1-1

Update 23.10: Ajax – Liverpool 0-3! Au marcat Darwin Nunez și Elliot.

Update 22.42: Ajax – Liverpool 0-1. GOOOL! Mohamed Salah a deschis scorul.

Update 22.31: Barcelona – Bayern 0-2. GOOOL! Choupo-Moting a majorat avantajul bavarezilor.

Reclamă

Update 22.16: Napoli – Rangers 2-0. GOOOL! Giovanni Simeone a reuşit o „dublă” de senzaţie.

Reclamă 4 / 0/3

Update 22.10: Barcelona – Bayern 0-1. GOOOL! Sadio Mane a deschis scorul.

Update 22.00: Au început meciurile serii din UEFA Champions League!

Update 21.25: Inter – Plzen 4-0! GOOOL Romelu Lukaku! Italienii s-au dezlănțuit.

Update 21.07: Inter – Plzen 3-0. GOOOL Edin Dzeko! Bosniacul a reuşit „dubla”.

Update 20.30: Inter – Plzen 2-0. GOOOL Edin Dzeko! Atacantul a majorat avantajul vicecampioanei Italiei.

Update 20.20: Inter – Plzen 1-0. GOOOL Henrikh Mkhitaryan!

Reclamă

Update 19:45: A început partida Inter – Plzen!

Barcelona poate rata pentru al doilea an la rând calificare în optimile Ligii Campionilor. Catalanii au fost învinşi în tur de campioana Budesligii cu scorul de 2-0.

Trupa lui Xavi a avut o evoluţie dezamăgitoare în acest sezon european, obţinând o singură victorie, cu Viktoria Plzen. De cealaltă parte, Bayern este deja calificată, având maximum de puncte, după patru runde.

Inter o poate elimina pe Barcelona din Liga Campionilor. Italienii sunt favoriţi cu Plzen, pe care o vor întâlni de la ora 19:45.

Liverpool îşi poate asigura biletele pentru optimi, dacă vo ieşi învingători din duelul cu Ajax. Trupa lui Jurgen Klopp are 9 puncte, cu 6 mai mult decât „lăncieri”.

Tottenham – Sporting este unul dintre duelurile echilibrate ale serii. Trupa lui Antonio Conte este pe primul loc, în grupă, cu şapte puncte, cu doar un punct peste adversara din această seară.

Meciurile serii din UEFA Champions League:

Pep Guardiola, dezvăluiri despre starea lui Erling Haaland, accidentat în Borussia Dortmund – Manchester City 0-0

Pep Guardiola a făcut dezvăluiri despre starea lui Erling Haaland. Atacantul lui Manchester City a părăsit terenul accidentat în prima repriză a meciului cu Borussia Dortmund, din Champions League, încheiat la egalitate, 0-0.

Pep susţine că accidentarea lui Haaland pare una lejeră. Ibericul nu a vrut să rişte nimic, acesta fiind motivul pentru care l-a înlocuit la pauză. Pe de altă parte, Guardiola a dezvăluit şi că Erling a avut febră înaintea duelului de la Dortmund.

„Au fost trei lucruri cu Erling. L-am simțit obosit, dar trebuie să vă spun că medicul îmi spusese, înainte de meci, că Haaland a avut și febră. Al treilea aspect are legătură cu o lovitură pe care a primit-o în picior.

De aceea nu am putut să îl mai folosim în repriza a doua. După meci, am văzut că mergea ok”, a spus Pep, lăsând să se înţeleagă că nordicul ar putea juca în următorul meci, de sâmbătă, cu Leicester, din Premier League.

Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime Vezi toate știrile
Citește și