Închide meniul

Pep Guardiola, dezvăluiri despre starea lui Erling Haaland, accidentat în Borussia Dortmund – Manchester City 0-0

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 26 octombrie 2022, 8:39

Pep Guardiola, dezvăluiri despre starea lui Erling Haaland, accidentat în Borussia Dortmund – Manchester City 0-0

Pep Guardiola, dezvăluiri despre starea lui Erling Haaland

Erling Haaland, accidentat în Borussia Dortmund - Manchester City 0-0 / Profimedia Images

Pep Guardiola a făcut dezvăluiri despre starea lui Erling Haaland. Atacantul lui Manchester City a părăsit terenul accidentat în prima repriză a meciului cu Borussia Dortmund, din Champions League, încheiat la egalitate, 0-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pep susţine că accidentarea lui Haaland pare una lejeră. Ibericul nu a vrut să rişte nimic, acesta fiind motivul pentru care l-a înlocuit la pauză. Pe de altă parte, Guardiola a dezvăluit şi că Erling a avut febră înaintea duelului de la Dortmund.

Pep Guardiola a făcut dezvăluiri despre starea lui Erling Haaland

„Au fost trei lucruri cu Erling. L-am simțit obosit, dar trebuie să vă spun că medicul îmi spusese, înainte de meci, că Haaland a avut și febră. Al treilea aspect are legătură cu o lovitură pe care a primit-o în picior.

De aceea nu am putut să îl mai folosim în repriza a doua. După meci, am văzut că mergea ok”, a spus Pep, lăsând să se înţeleagă că nordicul ar putea juca în următorul meci, de sâmbătă, cu Leicester, din Premier League.

Pep Guardiola, avertisment pentru rivalele lui Manchester City

Pep Guardiola a lansat un avertisment pentru rivalele lui Manchester City. Marele antrenor anunţă că Erling Haaland va fi mai motivat ca niciodată după Campionatul Mondial din Qatar.

Reclamă

Atacantul cotat la 150 de milioane de euro nu va fi prezent la turneul final alături de naţionala Norvegiei. Astfel, Guardiola e convins că acesta se va pregăti pentru restul sezonului, iar prestaţiile sale vor fi uluitoare.

În doar 16 meciuri, Erling Haaland a doborât record după record – a marcat 22 de goluri în toate competiţiile!

„Va fi în Marbella şi în Norvegia. Cât de bine se va descurca în cealaltă jumătate a sezonului va depinde asta. Are o casă în Marbella şi va juca golf. Sperăm să nu mânânce şi să bea prea mult şi să aibă o formă de invidiat.

Reclamă 4 / 0/3

El a marcat multe goluri pentru se mişcă foarte bine. Are acţiuni foarte bune şi genul ăsta de mişcare nu e uşor pentru niciun atacant. El ajunge primul şi pleacă ultimul. Are grijă perfectă de corpul său.

Ştiu că îşi dorea să meargă la Campionatul Mondial şi sper să o facă la următorul. E prima oară când acest turneu se desfăşoară aşa şi nu ştim cum vor fi jucătorii”, a transmis Pep Guardiola, citat de The Sun.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” Vezi toate știrile
Citește și