Închide meniul
VIDEO

Ploaie de goluri în Champions League! Haaland a făcut dubla în City – Copenhaga 5-0. Messi, gol de vis în Benfica – PSG 1-1. Tătărușanu, „bombardat” în Chelsea – Milan 3-0. Rezultatele serii

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 octombrie 2022, 23:53

Ploaie de goluri în Champions League! Haaland a făcut dubla în City – Copenhaga 5-0. Messi, gol de vis în Benfica – PSG 1-1. Tătărușanu, „bombardat în Chelsea – Milan 3-0. Rezultatele serii

Seară plină în Champions League

Spectacol total în UEFA Champions League / Profimedia

A fost ploaie de goluri în UEFA Champions League! Erling Haaland a făcut dubla în Manchester City – Copenhaga 5-0. Lionel Messi a marcat un gol de vis în Benfica – PSG 1-1, iar Ciprian Tătărușanu a fost „bombardat” în Chelsea – Milan 3-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tot în această seară, Real Madrid și Juventus s-au impus în duelurile cu Șahtior, scor 2-1, respectiv Maccabi Haifa, scor 3-1.

Ploaie de goluri în UEFA Champions League! Rezultatele serii

FLUIER FINAL în această seară, în UEFA Champions League!

Rezultatele de miercuri seară:

Update 23.42: GOOOL! Juventus – Maccabi Haifa 3-1! Rabiot face „dubla”.

Reclamă

Update 23.37: GOOOL! Sevilla – Dortmund 1-4! Germanii au înscris din nou, prin Brandt.

Update 23.34: GOOOL! Manchester City – Copenhaga 5-0. Julian Alvarez marchează și el.

Update 23.32: GOOOL! Juventus – Maccabi Haifa 2-1! Israelienii au marcat prin Dean David.

Reclamă 4 / 0/3

Update 23.23: GOOOL! Chelsea – AC Milan 3-0! Reece James înscrie cu un șut violent la colțul scurt, la care Tătărușanu n-a avut reacție.

Update 23.18: GOOOL! Chelsea – AC Milan 2-0! Aubameyang îl învinge pe Tătărușanu cu o execuție din careu, după o centrare trimisă de Reece James.

Update 23.11: GOOOL! Manchester City – Copenhaga 4-0! Mahrez transformă un penalty!

Update 23.06: GOOOL! Sevilla – Dortmund 1-3! En Nesyri a redus din diferență.

Update 23.07: GOOOL! Juventus – Maccabi Haifa 2-0! Dusan Vlahovic marchează pentru „bianconeri”.

Update 22.44: GOOOOL! Sevilla – Dortmund 0-3! Nemții s-au dezlănțuit! Adeyemi marchează și el.

Update 22.43: GOOOOL! Benfica – PSG 1-1. Danilo, fundașul parizienilor, și-a dat autogol.

Reclamă

Update 22.41: GOOOL! Sevilla – Dortmund 0-2! Bellingham a dublata avantajul „galben-negrilor”.

Update 22.41: GOOOOL! Real Madrid – Șahtior 2-1. Zubkov reduce din diferență pe Santiago Bernabeu.

Update 22.40: GOOOOL! Manchester City  – Copenhaga 3-0! Khocholava, fundașul danezilor, și-a trimis mingea în proprie poartă.

Update 22.37: GOOOOL! Juventus – Maccabi Haifa 1-0. Rabiot a deschis scorul la Torino.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Update 22.34: GOOOOL! Manchester City – Copenhaga 2-0! Același Erling Haaland marchează și își trece în cont o dublă superbă în numai 32 de minute.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Update 22.31: GOOOOL! Real Madrid – Șahtior 2-0. Vinicius dublează avantajul „galaticilor”.

Update 22.25: Ciprian Tătărușanu a încasat gol în Chelsea – AC Milan 1-0. Fofana l-a învins pe portarul român, care avusese înainte două intervenții excelente.

Update 22.24: GOOOL! Benfica – PSG 0-1. Lionel Messi a deschis scorul la Lisabona din pasa lui Neymar.

VEZI AICI GOLUL LUI LIONEL MESSI

Update 22.15: GOOOL în Real Madrid – Șahtior! Rodrygo a deschis scorul.

Update 22.08: Manchester City – FC Copenhaga 1-0. GOOOL! Erling Haaland a avut nevoie de doar 7 minute pentru a deschide scorul.

VEZI AICI GOLUL MARCAT DE ERLING HAALAND

Update 22.06: Sevilla – Dortmund 0-1. GOOOL! Raphael Guerreiro a deschis scorul din pasa căpitanului Jude Bellingham.

Update 22.00: Au început cele mai tari meciuri ale serii!

Update: Fluier final în RB Leipzig – Celtic 3-1 și Salzburg – Dinamo Zagreb 1-0.

Update: Au început RB Leipzig – Celtic și Salzburg – Dinamo Zagreb!

Meciurile serii sunt următoarele:

Rezultatele înregistrate seara trecută în UEFA Champions League:

Inter – Barcelona, meciul serii în UEFA Champions League, s-a încheiat 1-0. Catalanii lui Xavi au suferit o înfrângere șoc și tremură din nou pentru calificarea în faza eliminatorie din Champions League. Liverpool a trecut de Rangers. Napoli și Bayern și-au umilit adversarele.

Gest incredibil făcut de Xavi la adresa arbitrilor din Inter – Barcelona 1-0: „Ce ruşine!”

A fost un gest incredibil făcut de Xavi în minutele de prelungire ale meciului Inter – Barcelona 1-0. Antrenorul grupării blaugrana a considerat că echipa lui merita să primească un penalty şi a avut o reacţie de neaşteptat la adresa arbitrilor.

În minutul 90+1, catalanii au cerut o lovitură de la 11 metri după ce mingea l-ar fi lovit în mână pe Dumfries, fundaşul gazdelor. Faza a fost analizată cu sistemul VAR, dar „centralul” Slavko Vincic a fost anunţat că nu se impune acordarea unui penalty.

A fost momentul în care Xavi a gesticulat din mâini şi a lăsat de înţeles că arbitrii ar favoriza-o pe Inter. Unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti italieni, Tancredi Palmeri, a cerut imediat intervenţia oficialilor UEFA.

Ce rușine! Xavi a făcut un gest, spre arbitri, că ‘sunt plătiți’ și spunând că sunt corupți. Aștept ca UEFA să ia măsuri„, a scris Palmeri pe contul său de Twitter.

Xavi s-a dus „glonţ” la arbitri, la finalul meciului, şi le-a reproşat deciziile luate pe durata partidei. Antrenorul catalanilor a răbufnit şi la conferinţa de presă.  

Sunt supărat. Este o mare nedreptate! Ar trebui să iasă arbitrii și să-și explice deciziile, pentru că noi nu înțelegem nimic. I-am cerut arbitrului să-mi explice deciziile după meci și a refuzat. Simţim că am trăit o mare nedreptate”, a declarat Xavi, la finalul meciului.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival Vezi toate știrile
Citește și