Închide meniul

Manchester City, campioană în Premier League! „Cetățenii” au cucerit titlul în fața lui Liverpool, după un final de sezon incredibil. Pep Guardiola, în lacrimi

Antena Sport Publicat: 22 mai 2022, 20:00 / Actualizat: 22 mai 2022, 22:39

Manchester City, campioană în Premier League! „Cetățenii au cucerit titlul în fața lui Liverpool, după un final de sezon incredibil. Pep Guardiola, în lacrimi

Manchester City, campioană în Premier League

Manchester City sărbătorește titlul din Premier League / Getty Images

  • Manchester City, campioană în Premier League!
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Manchester City, campioană în Premier League! Trupa lui Pep Guardiola a câștigat titlul în fața lui Liverpool, după un final de sezon incredibil. City a reușit o remontada fabuloasă în meciul cu Aston Villa, scor 3-2, în ultima etapă. Liverpool a câștigat cu 3-1 cu Wolves, dar victoria a fost în zadar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City își apără titlul din Premier League. „Cetățenii” au încheiat sezonul cu un singur punct peste Liverpool.

Reclamă

Manchester City, campioană în Premier League!

INFO: Pep Guardiola, în lacrimi la finalul meciului de pe Etihad!

Reclamă

INFO: Cum arată clasamentul final din Premier League:

Update 19.56: Fluier final! Manchester City – Aston Villa 3-2 și Liverpool – Wolves 3-1. Trupa lui Pep Guardiola își pătrează titlul din Premier League, după un final nebun de sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Update 19.49: Liverpool – Wolves 3-1! Andy Robertson marchează!

Update 19.45: Liverpool – Wolves 2-1! Mohamed Salah a marcat pe Anfield.

Update 19.41: Manchester City – Aston Villa 3-2! Remontada fabuloasă reușită de trupa lui Pep Guardiola! Ilkay Gundogan a reluat în plasă, după o pasă expediată de Kevin de Bruyne.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Update 19.40: Manchester City – Aston Villa 2-2. Rodri a restabilite egalitatea pe Etihad!

Update 19.35: Manchester City – Aston Villa 1-2. Ilkay Gundogan a redus din diferență, cu o lovitură de cap.

Update 19.29: Manchester City – Aston Villa 0-2. Coutinho marchează, după o acțiune personală magică. Liverpool are nevoie de victorie cu Wolves ca să câștige titlul. Scorul este 1-1 pe Anfield, după 70 de minute.

Reclamă

Update 19.11: Liverpool reușise să preia avantajul pe Anfield, prin Sadio Mane, dar golul a fost anulat de VAR pentru offside.

Update 18.50: Pauză pe Etihad și Anfield! Manchester City – Aston Villa 0-1 și Liverpool – Wolves 1-1. La aceste scoruri, City și Liverpool se află la egalitate de puncte (90), însă titlul ar merge la trupa lui Pep Guardiola, datorită golaverajului mai bun.

Update 18.41: Brighton – West Ham 0-1! „Ciocănarii” au deschis scorul, prin Michail Antonio. La aceste scoruri, West Ham este calificată în Europa League, iar Manchester United va juca în Conference League.

Update 18.37: Crystal Palace – Manchester United 1-0! Zaha a deblocat tabela! Probleme mari pentru Cristiano Ronaldo&Co.

Update 18.37: Manchester City – Aston Villa 0-1! Șoc pe Etihad! Matty Cash a deschis scorul pe terenul lui City, cu o lovitură de cap.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Update 18.24: Liverpool – Wolves 1-1! Sadio Mane a restabilit egalitatea. Thiago Alcantara a reușit un assist fabulos, cu călcâiul printre picioarele unui adversar.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Update 18.03: Liverpool – Wolves 0-1! Pedro Neto a deschis scorul pe Anfield, după o gafă uriașă în defensiva trupei lui Jurgen Klopp. Raul Jimenez a fost găsit de portarul lui Wolves cu o degajare lungă, la care fundașii „cormoranilor” n-au avut reacție. Atacantul mexican i-a pasat în fața porții lui Neto, care a trimis în plasă.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL

Update 18.00: Au început cele două meciuri care vor decide campioana din Premier League!

Update 17.00: Echipele de start din Liverpool – Wolves:

Liverpool: Alisson – Alexander-Arnold, Matip, Konate, Robertson – Keita, Henderson, Thiago – Jota, Mane, Diaz

Wolves: Jose Sa – Boly, Coady, Gomes – Jonny, Dendoncker, Neves, Moutinho, Ait Nouri – Neto, Jimenez

Update 17.00: Echipele de start din Manchester City – Aston Villa:

Manchester City: Ederson – Stones, Fernandinho, Laporte, Cancelo – De Bruyne, Rodri, B. Silva – Mahrez, Jesus, Foden

Aston Villa: Olsen – Cash, Chambers, Mings, Digne – McGinn, Luiz, Ramsey – Buendia, Coutinho, Watkins

Update 16.55: Trofeul Premier League a ajuns pe Etihad, înaintea celor două meciuri care vor decide campioana Angliei.

LIVE SCORE Manchester City – Aston Villa şi Liverpool – Wolves

Este cel mai emoționant moment pentru că văd cât de buni sunt băieții mei și să văd pașii pe care i-am făcut. Doar două meciuri au mai rămas. Este de necrezut.

Parcă acum cinci minute mai erau șapte meciuri. Acum, iată-ne, mai avem două finale. Jucăm finale de mulți ani, dar acum sunt într-adevăr două finale. Este absolut masiv. Este cel mai interesant moment din cariera mea„, a spus Jurgen Klopp, la conferinţa de presă, potrivit theguardian.com.

Guardiola este pregătit să câştige al 4-lea titlu de la venirea pe banca lui Manchester City. Eliminaţi în semifinalele Champions League, „cetăţenii” au şansa de a se revanşa în faţa fanilor.

Știm ce trebuie să facem. Să fim noi, să dăm tot ce avem pentru a câștiga meciul şi este foarte plăcut. Aș fi preferat să câștig până acum titlul, dar asta este. E important că suntem aici, că avem șansa de a câștiga meciul și de a deveni campioni. Este frumos, e un privilegiu să ne aflăm în această poziție„, a spus şi Pep Guardiola.

Liverpool este în cursă pentru o cvadruplă istorică în acest sezon, Cupa Angliei, Cupa Ligii, câştigate deja, Liga Campionilor, competiţie la care este în finală, şi campionatul.

Ce meciuri se dispută în ultima etapă din Premier League. Cum arată clasamentul

Este o luptă nebună şi la cupele europene, acolo unde Tottenham nu este sigură de calificarea în Champions League. Pentru a rămâne pe locul 4, nu are voie să piardă cu ultima clasată, Norwich. Nici Manchester United nu e matematic calificată în Europa League. Dacă pierde cu Crystal Palace, poate fi depăşită de West Ham.

E o luptă nebună şi pentru salvarea de la retrogradare. Leeds este prima sub linie, dar o poate depăşi pe Burnley. La egalitate de puncte, cele două sunt despărţite doar prin golaveraj înaintea ultimei etape.

Ce meciuri se dispută în ultima etapă:

Clasamentul din Premier League
Manchester City, un singur punct avans faţă de Liverpool

Miză uriaşă pentru „finalele” de titlu din Premier League

Ultima etapă nu va decide doar câştigătoarea mult râvnitului trofeu, ci şi clubul care va lua un bonus uriaş. În funcţie de echipa care va fi încoronată campioana Angliei, adversara acesteia din ultima etapă va primi zeci de milioane de euro.

Wolves are o miză uriaşă înainte de confruntarea cu Liverpool. „Lupii” vor primi un bonus de zeci de milioane de euro dacă echipa lui Jurgen Klopp va cuceri titlul. Cum este posibil? În 2020, la transferul lui Diogo Jota, cele două părţi au convenit că preţul portughezului poate ajunge la 53.1 milioane de euro, în funcție de performanțele acestuia pentru „cormorani”.

Potrivit Daily Mail, o mare parte din această sumă va intra în conturile lui Wolves dacă fostul lor jucător va lua titlul. „Lupii” au primit, până acum, un avans de 4.7 milioane, apoi, alte 15.3 milioane.

Situaţia este la fel şi în cazul lui Aston Villa. Potrivit înţelegerii încheiate la transferul lui Jack Grealish, oaspeţii vor primi nu mai puţin de 15 milioane de euro dacă echipa lui Pep Guardiola câştigă titlul. Astfel, cele două situaţii pun la îndoială integritatea echipelor înaintea ultimei etape din Premier League.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends - Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY)
AntenaPLAY • 22 mart., 20:02
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends – Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY): „E ca un vis pentru mine”
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Fotbal extern • 22 mart., 16:46
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool