Închide meniul

Liverpool, repriză catastrofală cu Napoli! Van Dijk a fost „demon” și „înger”. Joe Gomez, meci de coșmar

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 septembrie 2022, 23:14

Liverpool, repriză catastrofală cu Napoli! Van Dijk a fost „demon și „înger. Joe Gomez, meci de coșmar

Liverpool, repriză catastrofală cu Napoli

Jucătorii lui Liverpool, în meciul cu Napoli / Profimedia

Liverpool a făcut o repriză catastrofală în meciul cu Napoli, primul pentru echipa lui Jurgen Klopp din faza grupelor a noii ediții de Liga Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liverpool a încasat trei goluri împotriva lui Napoli în doar 45 de minute, însă scorul putea să capete proporții și mai mari. Apărarea lui Klopp a fost de-a dreptul visătoare.

Liverpool, repriză catastrofală cu Napoli

Napoli a deschis scorul încă din minutul 5, prin Piotr Zielinski, care l-a învins pe Alisson de la 11 metri. La faza premergătoare, James Milner a făcut henț în propriul careu, iar arbitrul a arătat punctul cu var.

Apoi, Van Dijk l-a călcat pe Osimhen, tot în propriul careu, iar Napoli a mai primit o lovitură de pedeapsă, după verificarea VAR. A fost al doilea penalty făcut de Van Dijk în ultimele șapte partide pentru Liverpool. Tot atâtea făcuse și în precedentele sale 150 de apariții.

Reclamă

Alisson a apărat al doilea penalty, executat de Osimhen. Coșmarul avea însă să continue pentru Liverpool. Echipa lui Klopp a scăpat de un alt gol ca și făcut, după ce Van Dijk a respins de pe linia porții șutul lui Kvaratskhelia. La aceeași fază, Joe Gomez a fost ridiculizat de Osimhen.

Joe Gomez, meci de coșmar cu Napoli

S-a făcut totuși 2-0 pentru Napoli, după o combinație fabuloasă între Zielinski și Anguissa. Cei joi jucători ai gazdelor au reușit un un-doi care a depășit apărarea lui Liverpool. La finalizare, Anguissa l-a învis pe Alisson cu un șut cu stângul, la firul ierbii.

Liverpool nu s-a trezit și a încasat și golul al treilea, semnat de Giovanni Simeone, intrat în locul accidentatului Osimhen. Kvaratskhelia s-a distrat cu Joe Gomez și i-a pasat în fața porții lui Simeone, care a îndeplinit o singură formalitate.

Reclamă 4 / 0/3

La pauză, Jurgen Klopp l-a schimbat pe Joe Gomez cu Joel Matip. Napoli a avut în total nu mai puțin de șapte ocazii de gol în prima repriză contra lui Liverpool, lucru care nu i s-a mai întâmplat fostei campioane a Angliei din startul sezonului 2018-2019.

Liverpool, debut slab de sezon

Liverpool a încasat primul gol al meciului în cinci confruntări disputate în actuala stagiune, în toate competițiile. O singură dată a reușit să revină și să câștige, cu Newcastle, scor 2-1.

„Cormoranii” sunt doar pe locul 7 în Premier League, cu doar două victorii în primele șase etape.

În sezonul trecut, Liverpool s-a luptat la titlu până în ultima etapă și a ajuns în finala UEFA Champions League.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
Vezi toate știrile
Citește și