Închide meniul

Liverpool – Villarreal 2-0 | „Cormoranii” au scufundat „submarinul galben”! Echipa lui Jurgen Klopp a făcut show pe Anfield şi e cu un pas în marea finală

Alexandru Ivan Publicat: 27 aprilie 2022, 23:50

Liverpool – Villarreal 2-0 | „Cormoranii au scufundat „submarinul galben! Echipa lui Jurgen Klopp a făcut show pe Anfield şi e cu un pas în marea finală

Liverpool

Hepta

  • Bosnia – România (7 iunie, 21.45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21.45, Antena 1)
  • Liverpool – Villarreal 2-0

Liverpool – Villarreal 2-0. Al doilea meci din semifinalele UEFA Champions League s-a încheiat cu victoria „cormoranilor”. Sadio Mane şi Jordan Henderson au marcat golurile echipei lui Jurgen Klopp, care e cu un pas în marea finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Villarreal a sperat să producă un nou șoc în Liga Campionilor, după ce a eliminat-o în faza sferturilor pe Bayern Munchen. Echipa lui Unai Emery nu a avut nicio şansă în faţa vedetelor lui Jurgen Klopp, care au marcat două goluri în trei minute.

Liverpool – Villarreal 2-0

Min. 90+2: Fluier final pe Anfield! Liverpool – Villarreal s-a încheiat 2-0. 

Reclamă

Min. 56: GOOOL! Sadio Mane a marcat şi el, iar „cormoranii” au reuşit două goluri în doar 3 minute.

Reclamă

Min. 53: GOOOL! Jordan Henderson a declanşat fiesta pe Anfield. Căpitanul gazdelor a trimis o centrare, care a fost deviată de portarul Rulli în propria poartă.

Reclamă 4 / 0/3

Min 42. Ocazie uriașă pentru Liverpool! Thiago Alcantara trimite un șut puternic de la marginea careului, dar mingea lovește bara.

Min. 30: Liverpool domină partida. Echipa lui Jurgen Klopp are nu mai puţin de 9 ocazii de gol şi o posesie de 63%. De partea cealaltă, Villarreal nu şi-a creat nicio ocazie.

Min 1: A început meciul!

Liverpool: Alisson – Alexandre Arnold, Konate, van Dijk, Robertson – Henderson, Fabinho, Thiago – Salah, Mane, Diaz
Antrenor: Jurgen Klopp

Villarreal: Rulli – Foyth, Albiol, Torres, Estupinan – Chukwueze, Parejo, Capoue, Coquelin – Lo Celso, Danjuma
Antrenor: Unai Emery

LIVE TEXT Liverpool – Villarreal, semifinalele UEFA Champions League

În optimi, Liverpool a eliminat-o pe campioana Italiei, Inter, în timp ce Villarreal a trecut de Juventus. În faza grupelor, trupa lui Klopp a terminat cu maximum de puncte într-o grupă cu AC Milan, FC Porto și Atletico Madrid. De cealaltă parte, elevii lui Unai Emery au terminat pe locul al doilea într-o grupă cu Manchester United, Atalanta și Young Boys.

Reclamă

De-a lungul timpului, Liverpool și Villarreal s-au mai întâlnit doar de două ori. Se întâmpla într-o dublă-manșă din semifinalele UEFA Europa League, în 2016. Atunci, cormoranii, antrenați la vremea respectivă tot de Jurgen Klopp, câștigau cu 3-1 la general.

Liverpool e în luptă pentru toate trofeele rămase în joc în actualul sezon. Formația de pe Anfield a câștigat deja Cupa Ligii Angliei, s-a calificat în finala FA Cup și e la un singur punct de liderul din Premier League, Manchester City.

Mohamed Salah a rupt tăcerea! Ce spune despre viitorul său la Liverpool

Mohamed Salah va intra la vară în ultimul an de contract cu Liverpool. În presa internațională s-a discutat intens despre viitorul atacantului de 29 de ani. Fanii „cormorani” își doresc ca Salah să își prelungească înțelegerea, dar starul egiptean spune că încă nu a luat decizia finală.

Mohamed Salah a declarat că nu totul depinde de bani, în vederea semnării unui nou contract. Atacantul lui Liverpool a oferit și o glumă când a fost întrebat dacă va rămâne sigur pe Anfield în sezonul 2022/2023.

„Nu știu, mai am un an de contract. Cred că toți fanii știu ce îmi doresc, dar nu este vorba doar despre bani, în contextul contractului. Deci nu știu, nu pot să vă spun exact. 

Acest club înseamnă enorm pentru mine. M-am bucurat de fotbal aici mai mult decât în orice alt loc, am dat totul pentru echipă și toată lumea a văzut asta. Am trăit multe momente incredibile aici. Am câștigat trofee, am bifat obiective individuale, am câștigat trofee individuale. Mă simt ca într-o familie aici.

Nu sunt îngrijorat (n.r. – că intră în ultimele 12 luni de contract), nu îmi fac griji pentru nimic. Sezonul încă nu s-a terminat, așa că haideți să îl încheiem în cel mai bun mod posibil. Acesta este cel mai important lucru. Apoi, în ultimul meu an de contract, vom vedea ce se va întâmpla.

Da, așa cred (n.r. – dacă va fi la Liverpool 100% în sezonul viitor). Dar dacă ei vor să plec, asta e altceva! (râde).”, a spus Mohamed Salah, pentru Fourfourtwo.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends - Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY)
AntenaPLAY • 22 mart., 20:02
Sven-Goran Eriksson, pregătit înainte de Liverpool Legends – Ajax Legends (sâmbătă, 17:00, AntenaPLAY): „E ca un vis pentru mine”
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Fotbal extern • 22 mart., 16:46
Bogdan Lobonţ va juca în meciul legendelor dintre Liverpool şi Ajax! Toate numele uriaşe prezente la evenimentul de pe Anfield
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Mohamed Salah, o nouă bornă istorică la Liverpool
Europa League • 14 mart., 22:53
Mohamed Salah, o nouă bornă istorică la Liverpool! „Cormoranii” au făcut show şi au marcat patru goluri în şapte minute
Delegarea lui Istvan Kovacs în Europa League a încins spiritele: "A fost catastrofal"
Europa League • 12 mart., 17:06
„Amintiri neplăcute”. Delegarea lui Istvan Kovacs în Europa League a încins spiritele: „A fost catastrofal”