Închide meniul

Manchester City – Real Madrid 4-3 | „Dați-i Balonul de Aur!” Karim Benzema, elogiat după show-ul din semifinalele UEFA Champions League

Alexandru Ivan Publicat: 27 aprilie 2022, 8:30

Manchester City – Real Madrid 4-3 | „Dați-i Balonul de Aur! Karim Benzema, elogiat după show-ul din semifinalele UEFA Champions League

Karim Benzema face sezonul carierei

Profimedia

  • Karim Benzema, „dublă” în Manchester City – Real Madrid 4-3
  • Mesut Ozil l-a elogiat pe starul francez

Karim Benzema a fost la înălțime în Manchester City – Real Madrid 4-3, prima manșă din semifinalele UEFA Champions League. Mesut Ozil cere ca atacantul „galacticilor” să primească Balonul de Aur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul de 34 de ani a reuşit două goluri pe Etihad şi menţine şansele echipei lui Ancelotti înaintea returului de pe Santiago Bernabeu. Evoluția golgheterului lui Real Madrid l-a impresionat pe Mesut Ozil.

Mesut Ozil cere ca Karim Benzema să primească Balonul de Aur

„Ce meci fantastic! Dați-i băiatului meu Benzi Balonul de Aur!„, a scris Mesut Ozil, pe Twitter.

Reclamă

Ozil și Benzema au fost coechipieri la Real Madrid în perioada 2010-2013. Împreună au cucerit o Cupă a Spaniei și un titlu de campioni în La Liga.

Reclamă

După „dubla” de pe Etihad, Benzema a ajuns la 14 reuşite în această ediţie a Ligii Campionilor şi este golgheterul la zi din cea mai importantă competiţie continentală. L-a depăşit pe Robert Lewandowski şi a ajuns la 41 de goluri în acest sezon, în toate competiţiile.

Starul „galacticilor” trece prin cel mai bun moment din carieră. În ultimele două sezoane din UCL reuşise, în total, 11 goluri. Recordul său de goluri fusese reuşit în 2011-2012, când a punctat de şapte ori.

În numai 2 dintre ultimele 12 meciuri, din toate competiţiile, Benzema nu a marcat. A ratat să îşi treacî numele pe tabelă cu Granada (4-1) şi cu Real Sociedad (2-0). Real Madrid mai are nevoie de un singur punct pentru a fi, matematic, campioana Spaniei.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a declarat francezul după Manchester City – Real Madrid 4-3

O înfrângere nu este niciodată bună pentru că suntem în Champions League. Cel mai important lucru este că nu am predat niciodată armele, suntem cu toţii implicaţi până la final. Acum trebuie să mergem pe Bernaveu şi vom avea nevoie de fanii noştri pentru a face ceva magic, adică să câştigăm.

Putem spune că ne-a lipsit puţin din toate în acest joc… puţină ambiţie, presiune, încredere„, a declarat Karim Benzema, potrivit uefa.com.

Golul de 4-3 marcat de Karim Benzema, în minutul 82, a fost unul fabulos. Atacantul francez a înscris prin panenka, din penalty, şi nu i-a dat nicio şansă lui Ederson. Golgheterul Realului a explicat cum a luat decizia de a îşi încerca norocul cu o „scăriţă”.

Întotdeauna am în cap că, dacă nu încerci aşa sau nu execuţi un penalty, nu vei rata niciodată. Este vorba doar de încredere mentală şi atât! Am mare încredere în mine… aşa că o fac şi iese bine„, a explicat golgheterul lui Real Madrid.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Endrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile
Fotbal extern • 10:50
FOTO
Endrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern