Închide meniul

Lucian Goian, declarație amuzantă despre cum poți face marcaj la Erling Haaland: „Este un animal!”

Cosmin Olteanu Publicat: 20 aprilie 2023, 9:25

Reclamă
Lucian Goian, declarație amuzantă despre cum poți face marcaj la Erling Haaland: Este un animal!”

Lucian Goian, declarație amuzantă despre cum poți face marcaj la Erling Haaland

Erling Haaland, în Bayern - Manchester City / Profimedia

Lucian Goian a avut o declarație amuzantă despre cum poți face marcaj la Erling Haaland! Manchester City, echipa la care activează Erling Haaland, s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a eliminat-o pe Bayern. „Cetățenii” s-au impus în tur, 3-0, iar în retur au remizat, 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland a marcat câte un gol în ambele manșe. În semifinale, trupa lui Pep Guardiola o va întâlni pe Real Madrid.

Lucian Goian, declarație amuzantă despre cum poți face marcaj la Erling Haaland

Fostul fotbalist a avut o declarație care a stârnit hohote de râs, despre cum Erling Haaland poate fi ținut în marcaj.

„Este un jucător care va fi mult timp în topul mondial. Nu îl văd să cedeze din punct de vedere fizic. Este un animal. Nu prea îl văd pe el să facă rupturi musculare. Cred că o să ne bucure mulţi ani.

Dacă vrei să faci marcaj la Haaland, faci două cruci mari şi gata (n.r. râde). Are mobilitate bună pentru înălţimea lui. E foarte înalt. Dacă pui raniţa pe el, nu o simte. Are un simț al porţii incredibil”, a declarat Lucian Goian, pentru primasport.ro.

Reclamă

Erling Haaland a fost transferat de Manchester City, în vara lui 2022, de la Borussia Dortmund, pentru 60 de milioane de euro.

Pep Guardiola: „Am jucat împotriva unei echipe incredibile!”

La finalul meciului retur cu Bayern, Pep Guardiola a apreciat jocul defensiv practicat de echipa sa. Totodată, acesta a atras atenția la faptul că elevii săi sunt epuizați.

Trei ani la rând în semifinalele Champions League. Am jucat împotriva unei echipe incredibile. Ne-am chinuit în prima repriză. Upamecano a rupt liniile în flancul nostru stâng și ne-am chinuit cu Coman. Am avut noroc că, înaintea penalty-ului pe care l-am ratat, au avut doar una sau două ocazii de gol. Se putea întâmpla orice, dar ne-am apărat foarte bine, iar a doua repriză a fost mult mai bună.

Reclamă 4 / 0/3

Suntem o echipă bună, suntem din nou în semifinale. Finalizarea lui Erling a fost foarte bună. (n.r. despre penalty-ul ratat) Este foarte tânăr, jucătorii simt ce înseamnă să joci în această competiție, vor să o facă foarte bine, iar presiunea este mare. 

Echipa este epuizată și nu știu cum vom reuși să ne recuperăm pentru jocul contra celor de la Sheffield United. Va fi foarte dificil”, a spus Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, la finalul meciului retur cu Bayern.

„Două lucruri nu s-au ridicat la nivelul jocului de azi: terenul nu a fost în condiții bune și arbitrul a fost de nota E (n.r. cea mai mică notă în Germania).

A fost departe de ceea ce aveam în minte sau ce aveam nevoie. Este greu de digerat. Am jucat cu foarte puțină energie și ritm și am avut foarte puțină convingere, multă incertitudine în jocul nostru.

Au fost atât de multe greșeli simple, dar totuși am avut suficiente șanse să câștigăm jocul. Nu este ceea ce ne-am dorit. Chiar mă așteptam la o evoluție diferită. Pregătirile au fost bune, dar nu am reușit să livrăm pe teren”, a spus și Thomas Tuchel, antrenorul lui Bayern.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și