Închide meniul

Luis Enrique, anunţ despre Kylian Mbappe! Ce a spus despre accidentarea starului francez, înainte de PSG – Real Sociedad

Viviana Moraru Publicat: 13 februarie 2024, 21:31

Reclamă
Luis Enrique, anunţ despre Kylian Mbappe! Ce a spus despre accidentarea starului francez, înainte de PSG – Real Sociedad

Luis Enrique, anunţ despre Kylian Mbappe

Luis Enrique şi Kylian Mbappe, la finalul unui meci la PSG/ Profimedia

Luis Enrique a făcut un anunţ despre Kylian Mbappe, înaintea partidei dintre PSG şi Real Sociedad. Antrenorul campioanei Franţei a oferit ultimele detalii despre accidentarea starului francez, mărturisind că acesta va fi apt pentru duelul din Champions League, după ce a fost rezervă în ultimul meci de campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe a acuzat dureri la gleznă, după partida din Cupa Franţei cu Brest, partidă care s-a văzut live, în AntenaPLAY.

Luis Enrique, anunţ despre Kylian Mbappe

În partida respectivă, Kylian Mbappe a fost faultat extrem de dur, acesta fiind motivul pentru care a fost menajat pentru duelul din campionat al PSG-ului, cu Lille.

Înaintea confruntării din optimile Champions League, Luis Enrique a anunţat că Kylian Mbappe s-a refăcut şi va putea evolua în duelul cu Real Sociedad. Antrenorul spaniol a declarat că starul francez ar fi putut evolua chiar şi în meciul cu Lille, însă a fost menajat.

„Cred că o echipă care are un jucător de nivelul lui Kylian trebuie să înțeleagă faptul că este mai bine pentru echipă cu cât el va juca mai mult. Ar fi putut să joace în urmă cu patru zile, dar nu a meritat riscul”, a declarat Luis Enrique, conform tuttomercatoweb.com.

Reclamă

După ce în ultima perioadă s-a zvonit că Kylian Mbappe va semna cu Real Madrid, în vară, Luis Enrique a fost întrebat dacă duelul lui PSG din optimile Champions League, cu Real Sociedad, ar putea fi ultimul al starului francez în tricoul campioanei Franţei. Antrenorul spaniol a oferit un răspuns clar: „Nu, nu asta simt, nu îl simt fericit sau trist, este ca de obicei”.

PSG va primi vizita celor de la Real Sociedad în turul confruntării din optimile Champions League. Partida se va desfăşura miercuri, de la ora 22:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Oferta uriaşă pe care i-a făcut-o PSG lui Kylian Mbappe!

Oferta uriaşă pe care i-a făcut-o PSG lui Kylian Mbappe a apărut în presă. Campioana Franţei încearcă să îl convingă pe superstarul „cocoşului galic” să rămână la Paris.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit as.com, PSG i-a propus lui Mbappe o înţelegere pe două sezoane, cu un salariu anual de 80 de milioane de euro. Ar fi de peste două ori cât a oferit Real Madrid.

Mbappe e tentat să meargă la Real Madrid, dar ar vrea să aibă un salariu mai mare decât Vinicius Jr şi Jude Bellingham, notează sursa citată.

Mbappe a fost dorit de Real Madrid şi în vara lui 2022, dar a ales să semneze prelungirea contractului cu PSG.

Telenovela de acum doi ani s-ar putea repeta şi în vara acestui an. Contractul lui Kylian Mbappe cu PSG expiră la 30 iunie 2024.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și