Închide meniul

Luis Enrique, gest fabulos în momentul în care s-a întâlnit cu Xavi! Imagini virale înainte de PSG – Barcelona

Alex Masgras Publicat: 10 aprilie 2024, 22:02

Reclamă
Luis Enrique, gest fabulos în momentul în care s-a întâlnit cu Xavi! Imagini virale înainte de PSG – Barcelona

Luis Enrique, gest fabulos în momentul în care s-a întâlnit cu Xavi! Imagini virale înainte de PSG - Barcelona

Luis Enrique şi Xavi, înaintea meciului PSG - Barcelona / Twitter Barcelona

Luis Enrique a făcut un gest fabulos în momentul în care s-a întâlnit cu Xavi, cu o oră înaintea partidei tur dintre PSG şi Barcelona, din sferturile UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luis Enrique îşi întâlneşte fosta echipă, antrenată de fostul coechipier şi jucător, Xavi Hernandez. Chiar dacă s-a vorbit despre un conflict între cei doi, la care s-au adăugat şi declaraţiile tăioase de la conferinţele de presă premergătoare dublei din sferturi, Luis Enrique şi Xavi au oferit imagini superbe.

Luis Enrique, gest fabulos în momentul în care s-a întâlnit cu Xavi! Imagini virale înainte de PSG – Barcelona

Luis Enrique şi Xavi s-au întâlnit pe tunelul de pe Parc des Princes, iar revederea a fost extrem de plăcută pentru cei doi, care au avut zâmbete largi pe faţă şi s-au luat în braţe.

Înainte de a se îmbrăţişa, Luis Enrique s-a prefăcut că se pregăteşte pentru o „luptă” cu Xavi, după care l-a strâns tare în braţe pe fostul său coechipier şi, ulterior, jucător.

Reclamă

PSG şi Barcelona se întâlnesc în partida tur din sferturile UEFA Champions League, pe Parc des Princes. Câştigătoarea acestei duble va juca în semifinale contra câştigătoarei dublei dintre Atletico Madrid şi Borussia Dortmund.

Luis Enrique şi Xavi, schimb genial de replici înainte de PSG – Barcelona: „Fără îndoială, eu”

Luis Enrique, tehnicianul lui Paris Saint-Germain, care a jucat la FC Barcelona (1996-2004) înainte de a antrena această echipă (2014-2017), a afirmat că reprezintă mai bine spiritul acestui club decât Xavi, actualul antrenor al Barcei, într-un interviu acordat marţi, notează AFP, potrivit agerpres.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Întrebat, cu o zi înaintea meciului din turul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, dacă el sau Xavi reprezintă mai bine spiritul fotbalistic al Barcei, Luis Enrique a răspuns: „Fără îndoială, eu. Este părerea mea. Posesia mingii, goluri, presingul, titlurile, trofeele. Eu reprezint cel mai bine Barca chiar dacă alţii gândesc altfel (…). Nu-l cunosc pe Xavi ca antrenor, a fost jucătorul meu. Cunosc foarte bine clubul, dar nu ştiu dacă asta va fi un avantaj. A fost o experienţă extraordinară la nivel emoţional.”

„(…) trebuie să fiu profesionist, iubesc mult Barca, dar trebuie să mă concentrez asupra muncii mele şi a echipei care a avut încredere în mine (PSG – n. r.). Şi vreau să mă calific în turul următor”, a adăugat fostul internaţional spaniol.

Xavi, înaintea dublei cu PSG: „Avem în ADN Barcelona”

Xavi a comentat şi el declaraţiile făcute de Luis Enrique înaintea dublei din sferturile de finală UEFA Champions League dintre PSG şi Barcelona. Cu toate acestea, el a avut o reacţie elegantă, şi a subliniat cum patru antrenori care au ajuns cu echipele lor în sferturile Ligii Campionilor au Barcelona în ADN:

„Am văzut ce a spus. Este Luis Enrique. Îl cunoașteți. Am o relație foarte bună cu el. Tot respectul. Este unul dintre cei mai buni antrenori din lume și are o echipă făcută pentru a câștiga Liga Campionilor. Amândoi căutăm același lucru.

Putem să presupunem că Luis Enrique, Pep, Arteta și noi avem în ADN Barcelona. Patru antrenori cu Barcelona în ADN în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Acest ADN ne identifică și ne face mândri”, a declarat Xavi, citat de marca.com.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka Vezi toate știrile
Citește și