Închide meniul
EXCLUSIV

„Maccabi nu e Manchester City!” Jugurtha Hamroun, convins că FCSB nu va avea emoţii în returul din Ungaria: „Toţi banii pe ei!”

Viviana Moraru Publicat: 25 iulie 2024, 23:34

Reclamă
„Maccabi nu e Manchester City! Jugurtha Hamroun, convins că FCSB nu va avea emoţii în returul din Ungaria: „Toţi banii pe ei!

Jugurtha Hamroun, convins că FCSB nu va avea emoţii în returul din Ungaria

Jugurtha Hamroun, în timpul unui interviu pentru AntenaSport

Jugurtha Hamroun s-a declarat convins de faptul că FCSB nu va avea emoţii în returul din Ungaria, cu Maccabi Tel Aviv. Fostul jucător al campioanei are încredere deplină în faptul că roş-albaştrii se vor califica în turul trei preliminar din Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a remizat în tur cu Maccabi Tel Aviv, scor 1-1. Returul se va disputa miercuri, de la ora 21:00, şi va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

„Maccabi nu e Manchester City!” Jugurtha Hamroun, convins că FCSB nu va avea emoţii în returul din Ungaria

Ajuns la 35 de ani, Jugurtha Hamroun le ţine pumnii celor de la FCSB, înaintea returului cu campioana Israelului. Fostul mijlocaş al campioanei a transmis că roş-albaştrii nu au de ce să se teamă.

„Mă uit la aproape fiecare meci. Sunt fanul lor numărul unu. Sper că se vor califica în grupele Champions League. (N.r. Poate sa treacă mai departe?) Da, poate, poate! Pe teren neutru…este o şansă mare pentru FCSB. S-a format un grup. Maccabi…nu e Manchester City„, a declarat Jugurtha Hamroun, pentru AntenaSport.

De asemenea, Jugurtha Hamroun a oferit declaraţii şi despre posibila adversară a FCSB-ului, din turul trei preliminar din Champions League, anume Sparta Praga. Acesta consideră că din nou, campioana ar avea şanse mari să treacă şi de acest tur preliminar.

Reclamă
Reclamă 4

Hamroun a fost în teren la FCSB atunci când roş-albaştrii au eliminat-o pe Sparta Praga, în 2016, din turul trei preliminar din Champions League.

„S-a califcat FCSB când am jucat cu ei. Sparta Praga…cine e Sparta Praga? Cu tot respectul, este o sansa mare pentru FCSB.

(N.r. Ţi-ai pune toţi banii pe FCSB că se califică-n grupe?) Toţi banii pe FCSB! (n.r. râde)”, a mai spus Hamroun.

Reclamă

Mobilizare generală la FCSB, înaintea returului cu Maccabi

Mobilizare generală la FCSB, înaintea returului cu Maccabi Tel Aviv, care va fi miercuri, 31 iulie, de la ora 21:00, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Mihai Stoica a spus că FCSB va menaja câţiva jucători în partida cu Oţelul şi că este încrezător că echipa se va califica. Mai mult, campioana României va ajunge cu două zile înaintea meciului la Budapesta.

”Nu prea i-am văzut pe cei de la Maccabi, doar pe ai noştri. Sunt încântat de cum ne-am prezentat. Am avut o ocazie la trei minute. Am profitat că nu sunt pregătiţi de 90 de minute, trebuie să recunoaştem, că aveam o altă abordare, dar am pus presiune formidabilă la 1-1.

Sunt încântat şi e o mărturie că echipa asta poate în Europa. Aveam dubii, da, mari. Creţu are 35 de ani, dar nu are experienţă în Europa. Ngezana nu jucase în Europa, deloc, în cupele europene. Lixandru, care era la debut în Europa, Popa, la debut în Europa, la 29 de ani, el nu-şi găseşte cadenţa pentru echipa asta, dar cu nişte adversari valoroşi…

Olaru, Ştefănescu erau certitudini. Am stat cu tot stafful şi ne-am uitat la meci, am avut multe ocazii şi situaţii. 1-1 e mai bun decât 0-0 acum, că am arătat forţă la 1-0 pentru ei, când puteam claca. O să arătăm mai bine, că e altă concentrare. Avem o şansă foarte mare să ne calificăm. Noi plecăm de luni în Ungaria, cu Galaţi (n.r. Oţelul) mulţi nu vor fi pe bancă. Unii n-o să stea nici pe bancă, alţii o să joace doar o repriză. Vorbim despre cei 11 care încep meciul de la Budapesta”, a spus Mihai Stoica la primasport.ro.

Ce rezultat va fi la Maribor - Universitatea Craiova?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:02 26 iul.

VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!

0:01 26 iul.

Costel Gâlcă, discurs clar după Maribor – Universitatea Craiova 2-0: „Nu e imposibil, putem să întoarcem rezultatul!”

23:06

Florin Maxim, discurs tare după ce Corvinul a obţinut un nou rezultat istoric în Europa: „Doar la noi se pun întrebările astea!”

23:00

Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024

23:00

VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars

22:58

„Nu înţeleg!” Dan Petrescu, reacţie categorică după CFR Cluj – Neman Grodno 0-0: „Două faze de penalty!”

1 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 2 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 3 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 4 „M-a sunat cineva de la City pentru un jucător din România” Adrian Ilie, dezvăluiri fabuloase: „Am crezut că fac glume” 5 Mutarea de zeci de milioane de euro care i-a fost propusă lui Gigi Becali: „Se duce în grupele Ligii Campionilor” 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și