Închide meniul

Mobilizare generală la FCSB, înaintea returului cu Maccabi (31 iulie, ora 21:00, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Am arătat forţă!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 iulie 2024, 23:53 / Actualizat: 25 iulie 2024, 1:18

Reclamă
Mobilizare generală la FCSB, înaintea returului cu Maccabi (31 iulie, ora 21:00, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Am arătat forţă!

Mobilizare generală la FCSB, înaintea returului cu Maccabi (31 iulie, ora 21:00, Antena 1 şi AntenaPLAY)

Profimedia

Mobilizare generală la FCSB, înaintea returului cu Maccabi Tel Aviv, care va fi miercuri, 31 iulie, de la ora 21:00, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a spus că FCSB va menaja câţiva jucători în partida cu Oţelul şi că este încrezător că echipa se va califica. Mai mult, campioana României va ajunge cu două zile înaintea meciului la Budapesta.

FCSB şi Maccabi Tel Aviv au terminat la egalitate, scor 1-1, iar totul se va decide în returul de la Budapesta, care va fi pe 31 iulie, de la 21:00, în direct la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Mobilizare generală la FCSB, înaintea returului cu Maccabi Tel Aviv (31 iulie, ora 21:00, Antena 1 şi AntenaPLAY)

Nu prea i-am văzut pe cei de la Maccabi, doar pe ai noştri. Sunt încântat de cum ne-am prezentat. Am avut o ocazie la trei minute. Am profitat că nu sunt pregătiţi de 90 de minute, trebuie să recunoaştem, că aveam o altă abordare, dar am pus presiune formidabilă la 1-1.

Sunt încântat şi e o mărturie că echipa asta poate în Europa. Aveam dubii, da, mari. Creţu are 35 de ani, dar nu are experienţă în Europa. Ngezana nu jucase în Europa, deloc, în cupele europene. Lixandru, care era la debut în Europa, Popa, la debut în Europa, la 29 de ani, el nu-şi găseşte cadenţa pentru echipa asta, dar cu nişte adversari valoroşi…

Reclamă
Reclamă 4

Olaru, Ştefănescu erau certitudini. Am stat cu tot stafful şi ne-am uitat la meci, am avut multe ocazii şi situaţii. 1-1 e mai bun decât 0-0 acum, că am arătat forţă la 1-0 pentru ei, când puteam claca. O să arătăm mai bine, că e altă concentrare. Avem o şansă foarte mare să ne calificăm. Noi plecăm de luni în Ungaria, cu Galaţi (n.r. Oţelul) mulţi nu vor fi pe bancă. Unii n-o să stea nici pe bancă, alţii o să joace doar o repriză. Vorbim despre cei 11 care încep meciul de la Budapesta”, a spus Mihai Stoica la primasport.ro.

Confruntarea Maccabi Tel Aviv – FCSB, meci decisiv în turul doi preliminar UEFA Champions League, va fi transmisă în direct la Antena 1 si în AntenaPLAY, miercuri, 31 iulie, de la ora 21.00.

Alexandru Băluţă, mesaj de luptă înaintea returului dintre FCSB şi Maccabi Tel Aviv

Alexandru Băluţă a transmis un mesaj de luptă, înaintea returului dintre FCSB şi Maccabi Tel Aviv, care se va vedea în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, miercuri, 31 iulie, de la ora 21:00.

Reclamă

Alexandru Băluţă s-a declarat mulţumit de jocul prestat de FCSB, fiind de părere că roş-albaştrii ar fi putut decide soarta calificării încă din meciul tur.

Mijlocaşul a subliniat că FCSB are nevoie de mai multă concentrare în faţa porţii, date fiind ocaziile ratate în meciul din Ghencea, cu Maccabi Tel Aviv.

„Eu zic că am făcut un joc foarte bun. Ce am pregătit am pus în practică. Am dominat partida, am avut multe ocazii, din păcate ne-a lipsit golul, mi-a lipsit și mie. Cred că puteam rezolva meciul încă din seara asta, dar ăsta este fotbalul. E important să ținem pasul, așa cum am făcut în seara asta. Am făcut un joc mult mai bun decât ei, iar asta trebuie să ne dea încredere.

Avem nevoie de mai multă concentrare, de mai mult curaj și cred că ne putem califica fără probleme. Ne-a lipsit concentrarea în ultimii 30 de metri, trebuie să ne punem la punct. A fost un meci plăcut ochiului și cred că suntem pe drumul bun. Când nu există individualism, ne iese jocul și cred că s-a văzut în seara asta.

Nu mă așteptam să tragă așa de timp, dar și ei își joacă șansa. Nouă ne rămâne doar să luăm lucrurile bune din această seară. Eu sunt mulțumit de jocul nostru, trebuie să mergem cu tupeu la Budapesta și să ne întoarcem calificați.

Ar fi o calificare deosebită pentru noi, toată lumea își dorește acest lucru. Apoi, cu siguranță, greul va continua și vom avea mult de luptă. Eu am jucat la Slavia, știu că cei de la Sparta au o echipă puternică și pentru mine va fi o ambiție în plus, pentru că este rivala Slaviei. Întotdeauna am jucat cu ambiție și îmi amintesc că am și înscris împotriva lor. Sunt optimist și mergem cu încredere, dar, mai întâi, să trecem de hopul acesta”, a declarat Alexandru Băluţă, conform sport.ro.

Ce rezultat va fi la Maribor - Universitatea Craiova?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:50

Dan Petrescu îşi avertizează jucătorii înaintea dublei CFR Cluj – Neman Grodno: „Sper să reuşesc să le transmit asta”

23:14

Maribor – Universitatea Craiova LIVE VIDEO, exclusiv în AntenaPLAY (21:15). Echipa lui Costel Gâlcă începe aventura europeană

23:06

FRF a fost amendată pentru comportamentul rasist şi discriminatoriu al fanilor la EURO 2024. Fără fani la meciul din Kosovo

22:33

PAOK Salonic, victorie în turul 2 preliminar Champions League! Echipa lui Răzvan Lucescu, succes la limită cu Borac Banja Luka

22:25

Lovitura dată de FCSB înaintea returului cu Maccabi (31 iulie, 21:00, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Am ajuns la un numitor comun!”

22:08

Costel Gâlcă, mesaj de luptă înainte de Maribor – Universitatea Craiova (AntenaPLAY, 21:15): „Trebuie să fim lei cu adevărat”

1 FotoKira Hagi, mesaj emoţionant la 10 zile de la nunta lui Ianis Hagi: „Puterea unui ‘pentru totdeauna’ rostit în şoaptă!” 2 FotoDenis Alibec a rupt tăcerea despre noua iubită, o campioană mondială şi europeană la gimnastică. Tânără arată răvăşitor 3 Ordinele de echipă. De ce să ajungi la ele? Analiza lui Adrian Georgescu 4 Maribor – Universitatea Craiova e exclusiv în AntenaPLAY, joi, de la 21:15, în turul 2 preliminar al Conference League 2024-2025 5 David Popovici e favoritul specialiştilor la medalia de aur olimpică la 200 m liber! Cum arată cotele la 100 m liber 6 Cine este noua perlă a lui Gigi Becali de la FCSB: „Vreau să iau 30 de milioane de euro pe el”. Ce îi lipsește acum
Citește și