Închide meniul

Manchester City a fost condusă la pauză de Steaua Roşie, dar statisticile erau incredibile. Fără precedent în ultimele 2 decenii!

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 septembrie 2023, 23:24

Reclamă
Manchester City a fost condusă la pauză de Steaua Roşie, dar statisticile erau incredibile. Fără precedent în ultimele 2 decenii!

Manchester City a fost condusă la pauză de Steaua Roşie, dar statisticile erau incredibile

Erling Haaland, în Manchester City - Steaua Roşie / Profimediaimages

Manchester City a fost condusă la pauză de Steaua Roşie, în primul meci din Grupa G a noului sezon din UEFA Champions League. Starurile lui Pep Guardiola au dominat copios, dar sârbii erau în avantaj după primele 45 de minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana Europei nu a găsit drumul spre gol, chiar dacă Erling Haaland a fost titular. „Cetăţenii” s-au întrecut în erori şi le-au permis adversarilor să deschidă scorul la chiar prima lor ocazie.

Manchester City a fost condusă la pauză de Steaua Roşie, în UEFA Champions Legue

Ghanezul Osman Bukari a primit o pasă perfectă pe culoar, de la Ivanic, şi a scăpat singur spre poarta lui City. A finalizat cu „sânge rece”, în minutul 45, dar nu s-a putut bucura. Tuşierul ridicase fanionul. Totuşi, golul a fost validat după intervenţia sistemului VAR.

A fost primul şut al sârbilor spre poarta lui Ederson. În schimb, gruparea din Premier League avusese 22 de şuturi spre poartă, dintre care 7 au fost cadrate. Haaland şi coechipierii săi s-au întrecut în erori.

În ultimele 2 decenii nu se mai întâmplase aşa ceva. Cele 22 de şuturi ale „cetăţenilor” au reprezentat cel mai mare număr înregistrat, într-un meci din Liga Campionilor, din sezonul 2003-04 (de când se ţin statisticile).

Reclamă

Mai mult decât atât, City era condusă de Steaua Roşie chiar dacă a avut 71% posesie.

Reclamă 4 / 0/3

Manchester City este liderul la zi din Premier League. Este singura echipă cu victorii pe linie. Are al doilea cel mai bun atac, cu 14 goluri, şi cea mai bună defensivă (3 goluri primite în 5 etape).

Erling Haaland, detalii despre rivalitatea cu Kylian Mbappe

În ultima perioadă un număr de fani ai fotbalului compară rivalitatea dintre Haaland și Mbappe cu cea dintre Lionel Messi și Cristiano Rolando. Acum, norvegianul, care a fost nominalizat la Balonul de Aur 2023, a vorbit despre acest subiect.

Starul celor de la Manchester City a fost întrebat dacă rivalitatea sa cu Mbappe poate fi comparată cu cea dintre Lionel Messi și Cristiano Ronaldo. Erling Haaland a menționat însă că nu se compară cu alți jucători și că nu îl consideră pe starul francez drept un rival.

Asta pare să creadă toată lumea. Dar aveți grijă, trebuie să ținem cont de cum au reușit Messi și Cristiano să facă lucruri de-a dreptul nebune. Trebuie să ne amintim și că au făcut-o mereu. Chiar și acum, când au mai îmbătrânit, au rămas jucători fantastici.

Niciodată nu mă compar pe mine cu alt fotbalist, nu reprezintă felul în care sunt ca persoană sau cum văd eu lucrurile. Mă concentrez asupra mea, nu caut decât să fiu mai bun în fiecare zi și să mă bucur de ce fac”, a spus Erling Haaland, citat de footmercato.net.

În momentul de față, cei doi fotbaliști au fost nominalizați la Balonul de Aur din 2023, cel mai important trofeu individual.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și