Închide meniul

Erling Haaland, detalii despre rivalitatea cu Kylian Mbappe: „Caut să fiu mai bun în fiecare zi”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 9 septembrie 2023, 13:01

Erling Haaland, detalii despre rivalitatea cu Kylian Mbappe: Caut să fiu mai bun în fiecare zi”

Erling Haaland detalii despre rivalitatea cu Kylian Mbappe

Erling Haaland, în timpul unui meci / Profimediaimages

Erling Haaland, detalii despre rivalitatea cu Kylian Mbappe. Starul celor de la Manchester City a vorbit despre duelul de la distanță cu atacantul francez de la PSG, câștigător al Cupei Mondiale cu Franța.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultima perioadă un număr de fani ai fotbalului compară rivalitatea dintre Haaland și Mbappe cu cea dintre Lionel Messi și Cristiano Rolando. Acum, norvegianul, care a fost nominalizat la Balonul de Aur 2023, a vorbit despre acest subiect.

Erling Haaland, detalii despre rivalitatea cu Kylian Mbappe. Norvegianul nu vrea să se compare cu un alt jucător

Starul celor de la Manchester City a fost întrebat dacă rivalitatea sa cu Mbappe poate fi comparată cu cea dintre Lionel Messi și Cristiano Ronaldo. Erling Haaland a menționat însă că nu se compară cu alți jucători și că nu îl consideră pe starul francez drept un rival.

„Asta pare să creadă toată lumea. Dar aveți grijă, trebuie să ținem cont de cum au reușit Messi și Cristiano să facă lucruri de-a dreptul nebune. Trebuie să ne amintim și că au făcut-o mereu. Chiar și acum, când au mai îmbătrânit, au rămas jucători fantastici.

Niciodată nu mă compar pe mine cu alt fotbalist, nu reprezintă felul în care sunt ca persoană sau cum văd eu lucrurile. Mă concentrez asupra mea, nu caut decât să fiu mai bun în fiecare zi și să mă bucur de ce fac”, a spus Erling Haaland, citat de footmercato.net.

Reclamă

În momentul de față, cei doi fotbaliști au fost nominalizați la Balonul de Aur din 2023, cel mai important trofeu individual.

Motivul uluitor pentru care Erling Haaland îşi pune bandă adezivă peste gură, în fiecare seară

S-a aflat care este motivul uluitor pentru care Erling Haaland îşi pune bandă adezivă peste gură, în fiecare seară. Starul lui Manchester City a oferit detalii total surprinzătoare în cadrul podcastului lui Logan Paul.

Întrebat care este secretul formei sale, Haaland a vorbit despre obiceiurile pe care le are în afara terenului de fotbal. Are câteva trucuri care îl ajută să se recupereze rapid după meciuri.

Reclamă 4 / 0/3

„Cred că somnul este cel mai important lucru din lume. E nevoie să dormi bine, sunt lucruri simple. Folosesc ochelari cu filtru pentru lumina albastră şi închid orice factor disturbator”, a declarat Haaland.

Starul norvegian a precizat că face orice pentru a-şi ţine gura închisă pe timpul somnului, acest lucru ajutându-l să se odihnească mai bine. Alături de el a fost şi KSI, un cunoscut rapper şi boxer. Acesta i-a spus că el foloseşte în fiecare seară bandă adezivă, pentru a se asigura că respiră pe nas. „Şi eu dorm aşa„, a reacţionat Haaland, potrivit thesun.co.uk.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și