Închide meniul

Manchester City a primit o lovitură dură înaintea dublei cu Real Madrid! Pep Guardiola: „Doctorul a spus că e serios”

Alex Masgras Publicat: 3 aprilie 2024, 10:30

Reclamă
Manchester City a primit o lovitură dură înaintea dublei cu Real Madrid! Pep Guardiola: „Doctorul a spus că e serios

Manchester City a primit o lovitură dură înaintea dublei cu Real Madrid! Pep Guardiola: "Doctorul a spus că e serios"

Pep Guardiola, în timpul unui meci / Profimedia

Manchester City a primit o lovitură dură înaintea dublei cu Real Madrid, din sferturile UEFA Champions League. „Cetăţenii” vor să îşi apere trofeul câştigat anul trecut la Istanbul şi să repete prestaţia din semifinalele sezonului trecut, atunci când au trecut tot de Real Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De data aceasta, cele două se întâlnesc în sferturile de finală, într-o dublă care le pune faţă în faţă pe ultimele două câştigătoare ale celei mai importante competiţii intercluburi din Europa. Cu toate acestea, Pep Guardiola a primit o veste foarte proastă.

Manchester City a primit o lovitură dură înaintea dublei cu Real Madrid! Anunţul lui Pep Guardiola: „Doctorul a spus că e serios”

Kyle Walker nu va juca în meciul de săptămâna viitoare cu Real Madrid, în manşa tur a sferturilor de finală. Anunţul a fost făcut chiar de Pep Guardiola, la conferinţa de presă premergătoare partidei pe care „cetăţenii” o vor disputa cu Aston Villa, în Premier League.

Guardiola a dezvăluit ce a discutat cu medicul echipei despre starea lui Walker, accidentat în meciul amical dintre Anglia şi Brazilia, de la finalul lunii martie. Chiar dacă medicul echipei i-a spus că fundaşul dreapta nu este pregătit pentru meciul tur cu Real Madrid, Guardiola se aşteaptă ca Walker să fie apt, graţie capacităţii sale incredibile de recuperare:

„Medicul a spus că Walker nu va fi pregătit să joace împotriva lui Real Madrid săptămâna viitoare. Dar, Kyle este Kyle… și are o genetică specială. Medicul a spus că este destul de grav”, a declarat Pep Guardiola, citat de Fabrizio Romano.

Reclamă

Pep Guardiola a dezvăluit ce star a refuzat-o pe Manchester City: „Nu ar fi venit nici pentru tot aurul din lume”

Pep Guardiola a dezvăluit ce star a refuzat-o pe Manchester City. Chiar dacă „cetăţenii” au una dintre cele mai bune echipe din lume, iar salariile jucătorilor lui Pep Guardiola sunt extrem de atractive, nu toată lumea îşi doreşte să ajungă la formaţia care a cucerit sezonul trecut tripla Premier League – Cupa Angliei – Liga Campionilor.

Este vorba despre Declan Rice, starul celor de la Arsenal, ajuns vara trecută pe Emirates, după ce „tunarii” au plătit 120 de milioane de euro pentru transferul lui de la West Ham.

Reclamă 4 / 0/3

Arsenal nu a fost singura echipă interesată de serviciile lui Declan Rice. Manchester City, care venea după un sezon perfect, l-a vrut pe fostul mijlocaş al „ciocănarilor”, dar acesta a refuzat oferta venită de pe Erihad.

Pep Guardiola a explicat că Declan Rice nu este nici primul, nici ultimul jucător care o refuză pe Manchester City şi a declarat că înţelege decizia internaţionalului englez:

„Sunt multe dăţi când jucătorii pe care îi vrem nu vor să vină la noi. Nu e primul care nu a vrut să semneze. Avem o listă lungă. Practic, nu ar fi venit nici pentru tot aurul din lume. A luat o decizie, una bună pentru el şi îi dorim mult succes. Orice echipă din Premier League l-ar fi vrut pe Declan Rice. De aceea a făcut Arsenal tot posibilul pentru a-l transfera”, a declarat Pep Guardiola, potrivit mundodeportivo.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 2-1. Vinicius a deschis scorul, jucătorii lui Tuchel au întors fabulos partida 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament Vezi toate știrile
Citește și