Închide meniul

Pep Guardiola a dezvăluit ce star a refuzat-o pe Manchester City: „Nu ar fi venit nici pentru tot aurul din lume”

Alex Masgras Publicat: 30 martie 2024, 18:33

Reclamă
Pep Guardiola a dezvăluit ce star a refuzat-o pe Manchester City: „Nu ar fi venit nici pentru tot aurul din lume

Pep Guardiola a dezvăluit ce star a refuzat-o pe Manchester City

Pep Guardiola, în timpul unui meci / Profimedia

Pep Guardiola a dezvăluit ce star a refuzat-o pe Manchester City. Chiar dacă „cetăţenii” au una dintre cele mai bune echipe din lume, iar salariile jucătorilor lui Pep Guardiola sunt extrem de atractive, nu toată lumea îşi doreşte să ajungă la formaţia care a cucerit sezonul trecut tripla Premier League – Cupa Angliei – Liga Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Declan Rice, starul celor de la Arsenal, ajuns vara trecută pe Emirates, după ce „tunarii” au plătit 120 de milioane de euro pentru transferul lui de la West Ham.

Pep Guardiola a dezvăluit ce star a refuzat-o pe Manchester City: „Nu ar fi venit nici pentru tot aurul din lume”

Arsenal nu a fost singura echipă interesată de serviciile lui Declan Rice. Manchester City, care venea după un sezon perfect, l-a vrut pe fostul mijlocaş al „ciocănarilor”, dar acesta a refuzat oferta venită de pe Erihad.

Pep Guardiola a explicat că Declan Rice nu este nici primul, nici ultimul jucător care o refuză pe Manchester City şi a declarat că înţelege decizia internaţionalului englez:

„Sunt multe dăţi când jucătorii pe care îi vrem nu vor să vină la noi. Nu e primul care nu a vrut să semneze. Avem o listă lungă. Practic, nu ar fi venit nici pentru tot aurul din lume. A luat o decizie, una bună pentru el şi îi dorim mult succes. Orice echipă din Premier League l-ar fi vrut pe Declan Rice. De aceea a făcut Arsenal tot posibilul pentru a-l transfera”, a declarat Pep Guardiola, potrivit mundodeportivo.com.

Reclamă

Mikel Arteta, laude la scenă deschisă pentru Pep Guardiola

Antrenorul lui Arsenal, Mikel Arteta, a lansat o serie de laude pentru rivalul din campionat, Pep Guardiola. Acesta a vorbit despre tehnicianul de la Manchester City la superlativ, așa cum o face ori de câte ori are ocazia.

Pep Guardiola este „de departe” cel mai bun antrenor din lume, a spus Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal Londra, despre omologul său de pe banca lui Manchester City, înaintea derby-ului de duminică din etapa a 30-a a campionatului de fotbal al Angliei, scrie L’Equipe.

„Admiraţia mea pentru el cu siguranţă nu s-a schimbat. Părerea mea este că este cel mai bun antrenor din lume, de departe, şi este unul dintre cei mai simpatici oameni pe care i-am întâlnit în fotbal. Dar rolurile noastre în acest moment sunt cele care sunt şi trebuie să ne adaptăm situaţiei. Probabil aş prefera să înving pe altcineva ca să nu am aceste sentimente, dar asta nu este o alegere. Amândoi vrem să câştigăm”, a declarat, într-o conferinţă de presă, Arteta, care a fost secundul lui Guardiola la Manchester City înainte de a prelua banca tehnică a lui Arsenal, potrivit agerpres.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„Tunarii” nu s-au mai impus de nouă ani pe terenul adversarei lor de duminică. Arsenal este acum lider în Premier League, cu 64 de puncte, câte are şi Liverpool, pe locul trei fiind Manchester City, la un punct.

„City a ridicat foarte sus ştacheta în acest campionat şi în fotbal în general, la un nivel care nu a mai fost atins până acum. Asta e frumuseţea acestui sport, asta te face mai bun, te provoacă şi trebuie să ţii pasul cu acest ritm. Asta încercăm să facem”, a spus Arteta.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și