Închide meniul

Manchester City – Inter Milano | Lautaro Martinez: „Senzaţia e similară cu cea din finala Cupei Mondiale!” Ce a spus Inzaghi

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 iunie 2023, 11:47

Manchester City – Inter Milano | Lautaro Martinez: „Senzaţia e similară cu cea din finala Cupei Mondiale! Ce a spus Inzaghi

Lautaro Martinez, înainte de City - Inter

Lautaro Martinez, în Inter - Milan / Profimedia Images

Lautaro Martinez a avut un discurs mobilizator înainte de Manchester City – Inter Milano, finala Ligii Campionilor. Atacantul celor de la Inter a spus că senzaţia este similară cu cea pe care a avut-o înaintea finalei Cupei Mondiale. Lautaro Martinez a devenit campion mondial cu naţionala „pumelor”, la finalul anului trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Senzația este similară cu cea din finala Cupei Mondiale. Sunt cele mai importante două finale pentru un jucător. Acum lipsește ultimul pas, trebuie să fim pregătiți pentru această cursă importantă pentru toti oamenii lui Inter”, a mărturisit Lautaro Martinez.

Ce a spus Simone Inzaghi Înainte de City – Inter

Simone Inzaghi, antrenorul echipei italiene Inter Milano, a recunoscut vineri, în conferinţa de presă premergătoare finalei Ligii Campionilor, că formaţia engleză Manchester City este cea mai puternică echipă din lume, dar crede că jucătorii săi pot furniza surpriza şi au şanse să cucerească trofeul pus în joc.

„Ştim că avem o oportunitate uriaşă de a scrie o pagină în istoria fotbalului. Suntem conştienţi de faptul că va fi foarte greu, dar vom încerca. ÎMPREUNĂ este cuvântul care ne-a adus aici şi împreună vom încerca să câştigăm sâmbătă.

Cunoaştem ce tip de meci va trebui să jucăm. City este cea mai puternică echipă din lume, au demonstrat-o în meciurile pe care le-au jucat.

Reclamă

Abia acum înţelegem ce am realizat, aşa că mâine ne vom lupta centimetru cu centimetru pe teren pentru a obţine victoria. Suntem mândri că am ajuns până aici, vom face totul pentru a juca un meci de o concentrare incredibilă. Va trebui să ne limităm greşelile şi să profităm de oportunităţile pe care le avem. Vom juca cel de-al 57-lea meci din acest sezon. A fost o călătorie foarte lungă, cu câteva momente dificile. Acestea sunt cele în care am crescut cel mai mult. Am învăţat din înfrângerile meritate şi nemeritate şi am depus un efort nebun pentru a ajunge la Istanbul”, a declarat Simone Inzaghi, conform news.ro.

Inzaghi a amintit şi de ultimele meciuri importante jucate de Inter înaintea finalei de sâmbătă: „În ultimele săptămâni am avut puţin timp să ne gândim la finala Ligii Campionilor, am avut de jucat finala Cupei Italiei, un trofeu pe care ţineam foarte tare să îl câştigăm”.

Antrenorul italian a adăugat că, deşi lupta de la mijlocul terenului va fi cheia meciului de sâmbătă, mentalitatea jucătorilor săi ar putea înclina balanţa.

Reclamă 4 / 0/3

„Lupta de la mijlocul terenului va fi foarte, foarte importantă. Dar cred că picioarele, capul şi inima vor fi şi mai importante. Picioarele vor fi folosite pentru a alerga, capul trebuie să fie lucid, iar inima pentru a găsi energia pe care în unele momente crezi că nu o ai. Vom încerca să jucăm unul dintre acele meciuri care trebuie jucate într-o finală„, a spus Inzaghi în conferinţa de presă.

Recomandări
  • Lautaro Martinez a avut un discurs mobilizator înainte de City – Inter Milano
  • Ce a spus Simone Inzaghi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
Vezi toate știrile
Citește și