Închide meniul

Manchester City – RB Leipzig 7-0 și FC Porto – Inter 0-0. „Manita” fabuloasă a lui Haaland! City şi Inter s-au calificat în sferturile de finală ale UEFA Champions League

Cosmin Olteanu Publicat: 14 martie 2023, 23:57

Manchester City – RB Leipzig 7-0 și FC Porto – Inter 0-0. „Manita fabuloasă a lui Haaland! City şi Inter s-au calificat în sferturile de finală ale UEFA Champions League

Erling Haaland a deschis scorul în Manchester City - Liverpool

Erling Haaland, bucurie după marcarea unui gol / Profimedia

  • Manchester City – RB Leipzig și FC Porto – Inter, LIVE TEXT, în returul optimilor Champions League
  • Ambele meciuri vor începe la ora 22:00

Manchester City – RB Leipzig 7-0 și FC Porto – Inter 0-0 au fost meciurile din returul optimilor Champions League. Au putut fi urmărite în format LIVE TEXT pe AS.ro. Manchester City şi Inter s-au calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Manchester City a dat de pământ cu Leipzig, după remiza din tur. Erling Haaland a reuşit cinci goluri pentru „cetăţeni” (22, 24, 45+2, 54, 57). Au mai marcat şi Gundogan (49) şi De Bruyne (90+2). Inter a „tremurat” serios în returul cu FC Porto, dar a smuls o remiză albă şi s-a calificat graţie victoriei la limită din meciul tur.

Cum arată tabloul optimilor de finală:

Reclamă

LIVE TEXT | Manchester City – RB Leipzig 7-0 și FC Porto – Inter 0-0

Min. 90+6: O nouă şansă incredibilă pentru portughezi. Au trmis de două ori în bară, în decurs de câteva secunde!

Min. 90+5: Ocazie uriaşă pentru Porto. Marcano a şutat  de la 10 metri, iar Dumfries a scos de pe linia porţii.

Reclamă

Min. 90+2: Manchester City – RB Leipzig 7-0! Gol magnific marcat de Kevin De Bruyne. Şut din afara careului, spre vinclu, sub transversală!

Min. 57: Manchester City – RB Leipzig 6-0! Încă un gol marcat de Erling Haaland. Starul norvegian este de neoprit! Cinci goluri marcate într-o seară nebună!

Min. 54: Manchester City – RB Leipzig 5-0! Erling Haaland a reuşit „poker”-ul. A înscris, din apropiere, din a doua încercare. Seară magică pentru Haaland.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 49: Manchester City – RB Leipzig 4-0! A marcat şi Gundogan. „Cetăţenii” dau recital!

Min. 45+2: Manchester City – RB Leipzig 3-0! Hat-trick Haaland!

Min. 24: Manchester City – RB Leipzig 2-0! „Dublă” a lui Haaland. De Bruyne a şutat în transversală, mingea a ajuns la starul norvegian, care a trimis cu uşurinţă în plasă.

Min. 22: Manchester City – RB Leipzig 1-0! Erling Haaland a marcat de la 11 metri.

Min. 21: Penalty pentru Manchester City! Hendrichs ar fi atins mingea cu mâna, în careu. Arbitrul a revăzut faza cu ajutorul sistemului VAR.

Min. 11: Ocazie uriaşă pentru Erling Haaland! A scăpat din marcaj şi a rămas singur cu portarul advers. Şutul starului de la City a fost blocat de Blaswich.

Min. 3: Şansă importantă de gol pentru FC Porto. Mateus Uribe a trimis un şut în forţă, dar Onana a avut o intervenţie senzaţională şi a respins mingea în corner.

Reclamă

Min. 1: Au început cele două meciuri din UEFA Champions League.

Manchester City: Ederson – Stones, Akanji, Ruben Dias, Ake – Rodri – Bernardo Silva, De Bruyne, Gundogan, Grealish – Haaland
Rezerve: Ortega, Carson, Walker, Phillips, Laporte, Alvarez, Sergio Gomez, Mahrez, Perrone, Foden, Palmer, Lewis
Antrenor: Pep Guardiola

RB Leipzig: Blaswich – Hernrichs, Orban, Gvardiol, Raum – Laimer, Kampl, Haidara – Szoboszlai, Werner, Forsberg
Rezerve: Nyland, Nickisch, Simakan, Olmo, Poulsen, Klostermann, Andre Silva, Halstenberg, Ba
Antrenor: Marco Rose

FC Porto: Costa – Pepe, Cardoso, Marcano, Zaidu – Eustaquio, Uribe, Grujic, Galeno – Evanilson, Taremi
Rezerve: Claudio Ramos, Samuel Portugal, Carmo, Veron, Rodrigo Conceicao, Namaso, Franco, Wendell, Martiney, Sousa, Borges, Folha
Antrenor: Sergio Conceicao

Inter: Onana – Darmian, Acerbi, Bastoni – Dumfries, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Dimarco – Martinez, Dzeko
Rezerve: Handanovic, Corday, Gagliardini, De Vrij, Correa, Bellanova, Asllani, D’Ambrosio, Skriniar, Carboni, Brozovic, Lukaku
Antrenor: Simone Inzaghi

Partida tur dintre RB Leipzig și Manchester City s-a terminat cu o remiză, 1-1, golurile partidei fiind marcate de Mahrez și Gvardiol. În timp ce, în meciul tur dintre Inter și Porto, formația italiană s-a impus cu scorul de 1-0, grație golului marcat de Lukaku.

Meciul retur dintre Manchester City și RB Leipzig se anunță unul palpitant, având în vedere că, în tur, cele două echipe au remizat, 1-1.

Manchester City vine după o victorie, în campionat, contra celor de la Crystal Palace, 1-0. În prezent, trupa lui Pep Guardiola se află pe locul 2 din Premier League, cu 61 de puncte obținute după 27 de meciuri jucate.

De cealaltă parte, RB Leipzig s-a impus, în ultima etapă de campionat, contra celor de la Monchengladbach, scor 3-0. Formația nemțească se află pe locul 3 din Bundesliga, cu 45 de puncte obținute după 24 de meciuri jucate.

FC Porto, meci greu în fața lui Inter

FC Porto va avea un meci infernal în fața lui Inter, după ce, în partida tur, italienii s-au impus cu scorul de 1-0.

În ultima etapă de campionat, FC Porto a învins-o pe Estoril, scor 3-2. Echipa antrenată de Sergio Conceicao se află pe locul 2 din prima ligă portugheză, cu 57 de puncte obținute după 24 de meciuri jucate.

În același timp, Inter a fost învinsă de Spezia, 1-2, în campionat. Echipa milaneză ocupă locul secund în Serie A, cu 50 de puncte obținute după 26 de meciuri jucate.

Echipele probabile de la FC Porto – Inter:

Porto: D. Costa – Mario, Pepe, Marcano, Sanusi – Franco, Uribe, Grujic, Gașeno – Taremi, Pepe
Antrenor: Sergio Conceicao

Inter: Onana – De Vrij, Acerbi, Bastoni – Darmian, Barella, Calhanoglou, Mkhitaryan, Dimarco – Lukaku, Lautaro
Antrenor: Simone Inzaghi

Pep Guardiola: „Dacă antrenam Real Madrid, înțelegeam acea presiune!”

„(n.r. Un titlu de Champions League câștigat cu Machester City ți-ar defini carierea?) Pentru opinia publică, da. Asta nu înseamnă că sunt de acord, dar voi fi judecat în funcție de această competiție. La primul meci din Champions League aici am fost întrebat dacă am venit să câștig competiția. Dacă antrenam Real Madrid, înțelegeam acea presiune, dar indiferent de ce facem, presiunea nu se va schimba”, a declarat Pep Guardiola, în cadrul conferinței de presă premergătoare returului cu RB Leipzig.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!
Echipa naţională • 19 mart., 10:00
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală
Liga Campionilor • 15 mart., 14:04
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală! Real Madrid, văzută cu a treia şansă
Real Madrid - Manchester City, "şocul" din sferturile Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:37
Real Madrid – Manchester City, „şocul” din sferturile Champions League! Pep Guardiola revine pe Santiago Bernabeu