Închide meniul

Ce echipă susţine Erling Haaland! Dezvăluirile unui coleg de la Manchester City: „Mi-a spus mereu asta!”

Viviana Moraru Publicat: 9 martie 2023, 21:54

Reclamă
Ce echipă susţine Erling Haaland! Dezvăluirile unui coleg de la Manchester City: „Mi-a spus mereu asta!

Ce echipă susţine Erling Haaland, starul de la Manchester City

Erling Haaland, în timpul unui meci pentru Manchester City/ Profimedia

S-a aflat ce echipă susţine Erling Haaland, atacantul de la Manchester City! Julian Alvarez, coechipierul norvegianului de la trupa lui Pep Guardiola, a dezvăluit că golgheterul din Premier League vorbeşte mereu de Boca Juniors, una dintre cele mai titrate grupări din Argentina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Erling Haaland a doborât record după record, în primul său sezon la Manchester City. Atacantul norvegian de 22 de ani a reuşit să marcheze 33 de goluri, în cele 34 de partide în care a evoluat pentru „cetăţeni”, în toate competiţiile.

Ce echipă susţine Erling Haaland, atacantul care scrie istorie la Manchester City

Julian Alvarez a dat cărţile pe faţă, şi a dezvăluit care este trupa de suflet al lui Erling Haaland. Deşi a declarat, în mai multe rânduri, că este fanul celor de la Leeds, fiind trupa la care a evoluat tatăl său timp de trei sezoane, se pare că Haaland susţine o formaţie din prima ligă din Argentina.

Haaland este fanul celor de la Boca Juniors, Julian Alvarez dezvăluind faptul că vorbeşte des despre trupa sud-americană. Alvarez consideră că starul norvegian a fost influenţat de Leonardo Balerdi, fostul său coleg de la Borussia Dortmund, jucător care a fost crescut la Academia celor de la Boca Juniors.

„De când am ajuns la Manchester City, el (n.r. Erling Haaland) mi-a spus mereu că este fan Boca Juniors. Mereu vorbește cu mine despre ei. Cred că a fost puțin influențat de Balerdi când au jucat împreună la Borussia Dortmund”, a declarat Julian Alvarez, conform tuttomercatorweb.com.

Reclamă
Reclamă

Agentul lui Erling Haaland a rostit numele echipei la care ar putea ajunge starul norvegian

Agentul lui Erling Haaland a rostit numele echipei la care ar putea ajunge starul norvegian încă din această vară. Rafaela Pimenta a vorbit despre viitorul golgheterului din Premier League şi a amplificat zvonurile că atacantul de 22 de ani ar putea pleca de la Manchester City.

Rafaela Pimenta a dezvăluit că viitorul lui Haaland a fost planificat şi a recunoscut că norvegianul şi-ar dori să joace la Real Madrid.

„Erling a mers la Manchester City pentru că exista o istorie a familiei cu acest club. Aţi văzut pozele cu el, de când era copil, în care purta un tricou cu City. Era firesc să îşi dorească să experimenteze ceea ce a trăit tatăl său. Şi, desigur, mult mai presus de asta, a vrut să fie antrenat de Pep Guardiola.

Reclamă

Totuşi, când avem un jucător, ne facem planuri. Chiar dacă e vorba de un fotbalist de 15 ani, noi planificăm traiectoria lui în carieră. Când am început această afacere, dacă i-aş fi spus unui jucător că îl duc în Anglia, primul lucru care îl spunea era: ‘Cu ce am greşit, de ce nu mă placi?’. Acum, dacă întreb un jucător unde îşi doreşte să ajungă, îmi va spune Premier League.

Real Madrid are ceva special, este visul oricărui jucător. Madridul continuă această magie. Nu e vorba de competiţia internă, ci de Champions League„, a declarat Rafaela Pimenta la un summit din Londra, citată de thesun.co.uk.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:28

FCSB – RFS LIVE TEXT (22:00). Campioana României își începe aventura în Europa League! Echipele probabile

9:04

Victor Osimhen nu s-a ferit de cuvinte după Galatasaray – PAOK 3-1! Ce mesaj a avut vedeta, pentru echipa lui Răzvan Lucescu

9:00

VIDEOEduard Ionescu, înfrângere dramatică la China Smash 2024. A condus cu 2-0 la seturi şi a ratat 3 mingi de meci în decisiv

8:37

Mihai Stoica și-a făcut „temele” înainte de FCSB – RFS! Ce calități au letonii: „Nu o dau în Dan Petrescu, dar..”

8:09

Helmut Duckadam, mesaj direct înainte de FCSB – RFS! Verdict despre adversara campioanei: „Nu are rost să ne temem”

8:04

Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”

1 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 2 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 3 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 FotoImagini de senzaţie cu milionarul român care are avion privat, dar merge cu transportul în comun! Cum a fost surprins la metrou
Citește și