Închide meniul

Manchester City – Real Madrid 4-3 | Vinicius Jr, amenințare pentru starurile lui Pep Guardiola. „Pe Bernabeu va fi altfel!”

Alexandru Ivan Publicat: 27 aprilie 2022, 9:02

Reclamă
Manchester City – Real Madrid 4-3 | Vinicius Jr, amenințare pentru starurile lui Pep Guardiola. „Pe Bernabeu va fi altfel!

Vinicius Jr. face sezonul carierei la Real Madrid

Profimedia

Manchester City – Real Madrid 4-3. Vinicius Jr. a avut evoluție fantastică în meciul istoric, câștigat de Manchester City, cu 4-3 în fața lui Real Madrid, în semifinalele Ligii Campionilor. Brazilianul i-a amenințat pe jucătorii lui Pep Guardiola înaintea returului de pe Santiago Bernabeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vinicius Jr. a dat asigurări că Real Madrid va beneficia la maxim de avantajul terenului propriu în returul de pe Santiago Bernabeu. Tânărul brazilian așteaptă ca fanii madrileni să creeze o atmosferă sufocantă pentru jucătorii lui Manchester City.

Manchester City – Real Madrid 4-3 | Vinicius Jr: „Pe Bernabeu va fi altfel!”

„Am jucat împotriva unei echipe grozave cu un antrenor grozav – este întotdeauna dificil să joci aici. Trebuie să rămânem calmi înaintea returului, să muncim și să vedem ce putem îmbunătăți ca să obținem calificarea. Nu ne bucurăm de înfrângere, dar pe Bernabeu va fi altfel, suporterii ne ajută foarte mult, iar meciul următor nu va fi o excepție„, a spus Vinicius, după meci.

Vinicius Jr. a reușit un gol de pus în ramă în meciul de pe Etihad, în minutul 55. Atacantul de 21 de ani a plecat din propria jumătate de teren şi nu a mai putut fi oprit de niciunul dintre jucătorii „cetăţenilor”. Vinicius l-a învins pe conaţionalul său, Ederson, şi a înscris unul dintre cele mai frumoase goluri ale sezonului.

VEZI AICI VIDEO CU GOLUL LUI VINICIUS!

Reclamă
Reclamă 4

Dar ce golazo„, a fost mesajul transmis de Real Madrid pe contul de twitter.

Mesut Ozil cere ca Karim Benzema să primească Balonul de Aur

Dacă Vinicius a avut o evoluție fantastică, Benzema a fost de-a dreptul la înălțime. Atacantul de 34 de ani a reuşit două goluri pe Etihad şi menţine şansele echipei lui Ancelotti înaintea returului de pe Santiago Bernabeu.

„Ce meci fantastic! Dați-i băiatului meu Benzi Balonul de Aur!„, a scris Mesut Ozil, fost coechipier al lui Karim Benzema, pe Twitter.

Reclamă

După „dubla” de pe Etihad, Benzema a ajuns la 14 reuşite în această ediţie a Ligii Campionilor şi este golgheterul la zi din cea mai importantă competiţie continentală. L-a depăşit pe Robert Lewandowski şi a ajuns la 41 de goluri în acest sezon, în toate competiţiile.

Starul „galacticilor” trece prin cel mai bun moment din carieră. În ultimele două sezoane din UCL reuşise, în total, 11 goluri. Recordul său de goluri fusese reuşit în 2011-2012, când a punctat de şapte ori.

Carlo Ancelotti, după Manchester City – Real Madrid 4-3: „Nu ne-am apărat bine”

Carlo Ancelotti nu şi-a pierdut speranţa şi crede că echipa sa se poate califica în finală. Ancelotti mai spune că Real Madrid trebuie să îşi rezolve problemele în defensivă pentru se califica în marea finală.

Pentru noi am ieșit din acest prim joc cu un rezultat care nu este bun, pentru că am primit patru goluri, nu ne-am apărat bine. Ce trebuie să facem este să ne apărăm mai bine, este un rezultat care se poate schimba în tur. E o echipă foarte puternică, a arătat-o ​​în seara asta. A te apăra mai bine este cheia pentru a ajunge în finală.

Acești jucători nu își pierd mințile când lucrurile sunt dificile. Primele 20 de minute au fost foarte dificile, dar după aceea am reușit – încet, încet – să revenim în joc și să ne păstrăm șansele de calificare deschise.”, a spus Carlo Ancelotti după Manchester City – Real Madrid 4-3.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:46

Tricolorul titularizat de Edi Iordănescu la fiecare meci de la EURO a vorbit despre transferul uriaş: „O echipă imensă”

12:11

FotoGestul superb al tricolorilor după ce au fost eliminaţi de la EURO! Jucătorii lui Edi Iordănescu au avut şi un mesaj pentru gazde

11:27

Duel românesc în primul tur al WTT Star Contender Bangkok 2024, live în AntenaPLAY. Bernadette Szocs, direct în turul 2

10:56

Noutăţile din sport ale lunii iulie, în AntenaPLAY

10:47

Lovitura primită de Brazilia, înaintea sfertului de finală cu Uruguay, de la Copa America

10:40

Presa maghiară a făcut praf naţionala lui Edi Iordănescu, după România – Olanda 0-3: „Teribil de slabi”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și