Închide meniul

Manchester City – Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d) și Bayern – Arsenal 1-0! Dramatism în sferturile Ligii! Se știu semifinalistele

Alex Ioniță Publicat: 18 aprilie 2024, 0:49

Reclamă
Manchester City – Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d) și Bayern – Arsenal 1-0! Dramatism în sferturile Ligii! Se știu semifinalistele

Manchester City - Real Madrid și Bayern - Arsenal LIVE TEXT

Colaj cu Manchester City - Real Madrid și Bayern - Arsenal / Profimedia

Manchester City – Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d) și Bayern – Arsenal 1-0 au fost în format LIVE SCORE pe AS.ro!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid și Bayern s-au calificat în semifinalele Ligii, după dueluri stelare în sferturi! Cele două formații se vor duela între ele, pentru un loc în finala de pe Wembley Stadium. În cealaltă semifinală se vor duela Borussia Dortmund și PSG.

Manchester City – Real Madrid 1-1 (3-4 d.l.d) și Bayern – Arsenal 1-0

Lovituri de departajare: Manchester City – Real Madrid 3-4! Rudiger a înscris penalty-ul decisiv! Real e în semifinale!

Lovituri de departajare: Manchester City – Real Madrid 3-3! FABULOS! Portarul Ederson l-a învins pe Lunin cu un șut de excepție!

Lovituri de departajare: Manchester City – Real Madrid 2-3! Nacho a înscris și el!

Reclamă

Lovituri de departajare: Manchester City – Real Madrid 2-2! Foden a trimis un șut puternic, care s-a oprit direct în plasă!

Lovituri de departajare: Manchester City – Real Madrid 1-2! Vazquez l-a învins pe Ederson, cu un șut impecabil, în plasa laterală!

Lovituri de departajare: Manchester City – Real Madrid 1-1! Lunin a apărat șutul lui Kovacic! Dramatism total pe Eithad!

Reclamă 4 / 0/3

Lovituri de departajare: Manchester City – Real Madrid 1-1! Jude Bellingham a înscris fără probleme, cu un șut pe jos.

Lovituri de departajare: Manchester City – Real Madrid 1-0! Bernardo Silva a trimis balonul pe centru! Șut de groază dat de starul lusitan! Rămâne 1-0!

Lovituri de departajare: Manchester City – Real Madrid 1-0! Modric a ratat penalty-ul! Ederson s-a aruncat perfect, pe direcția balonului.

Lovituri de departajare: Manchester City – Real Madrid 1-0! Alvarez a transformat primul penalty

Min 120+1! A doua repriză de prelungiri s-a încheiat! Urmează loviturile de departajare.

Min. 106: A început a doua repriză de prelungiri!

Min. 105: Egalitate după prima repriză de prelungiri!

Reclamă

Min. 91: A început prima repriză de prelungiri la duelul dintre Manchester City şi Real Madrid!

Prelungiri: Manchester City – Real Madrid 1-1! Sunt prelungiri la duelul de pe Etihad!

Final! Bayern – Arsenal 1-0! Bavarezii s-au calificat în semifinalele Champions League! Se vor duela pentru un loc în finală cu Manchester City sau Real Madrid.

Min. 76: Manchester City – Real Madrid 1-1! Kevin de Bruyne a profitat de respingerea greşită a lui Rudiger şi a restabilit egalitatea!

Min. 63: Bayern – Arsenal 1-0! Joshua Kimmich îi duce pe bavarezi în avantaj, după ce a marcat cu o lovitură de cap, din centrarea lui Guerreiro.

Min. 46: Ocazie pentru Bayern! Goretzka a fost aproape de a deschide scorul, însă lovitura sa de cap s-a oprit în bară.

Min. 29: Ocazie Arsenal! Odegaard a şutat periculos, din afara careului, însă balonul a fost respins de Neur.

Min. 19: Ocazie uriaşă ratată de Manchester City! Lovitura de cap a lui Erling Haaland a lovit bara transversală a porţii lui Real Madrid!

Min. 12: Manchester City – Real Madrid 0-1! „Galacticii” au deschis scorul prin Rodrygo, cel care a marcat cu un şut din interiorul careului!

Min. 1: Au început partidele!

Echipele de start:

Manchester City: Ederson – Walker, Dias, Akanji, Gvardiol – Rodri, De Bruyne – B. Silva, Foden, Grealish – Haaland.

Real Madrid: Lunin – Carvajal, Rudiger, Nacho, F. Mendy – Camavinga – Valverde, Kroos – Bellingham – Rodrygo, Vinicius.

Bayern: Neuer – Kimmich, Dier, de Ligt, Mazraoui – Laimer, Goretzka – Sane, Musiala, Guerreiro – Kane

Arsenal: Raya – White, Gabriel, Saliba, Tomiyasu – Odegaard, Jorginho, Rice – Saka, Havertz, Martinelli

În tur, rezultatul înregistrat între cele două formații a fost de 3-3, astfel că vom avea parte de un nou meci spectaculos în UEFA Champions League.

Înainte de această partidă, „cetățenii” lui Guardiola vin după 5-1 cu Luton Town, în Premier League.

De cealaltă parte, echipa lui Carlo Ancelotti s-a impus cu scorul de 1-0 în fața celor de la Mallorca, în La Liga.

Echipa lui Pep Guardiola nu a mai fost învinsă din luna decembrie a anului trecut, atunci când pierdea o partidă din Premier League, cu Aston Villa, scor 0-1.

De cealaltă parte, ultima înfrângere înregistrată de Real Madrid a fost în ianuarie, atunci când pierdea în fața rivalilor de la Atletico, scor 2-4, în Cupa Regelui.

Duelul de pe Alianz Arena se anunță a fi incendiar, având în vedere că ambele formații pornesc cu șanse egale. În turul disputat la Londra, rezultatul înregistrat a fost de 2-2.

Înainte de această partidă, bavarezii vin după 2-0 cu Koln, în Bundesliga. Chiar dacă a câștigat această partidă, echipa lui Tuchel a pierdut orice șansă la titlu, iar Bayer Leverkusen a ieșit, matematic, campioană în Germania.

De cealaltă parte, „tunarii” au pierdut în ultima etapă din Premier League meciul cu Aston Villa, cu scorul de 0-2. Totuși, echipa lui Arteta mai are șanse la titlu, având în vedere că se află pe locul al 2-lea, la 2 puncte de liderul Manchester City.

Carlo Ancelotti a vorbit despre problemele de la Real Madrid, după 3-3 cu Manchester City

„A fost un meci extrem de echilibrat, competitiv, de luptă. Nu ne așteptam să marcheze acel gol (n.r. reușita lui Bernardo Silva din lovitură liberă din minutul 2).

Dar am reacționat bine, cele două goluri pe care le-am luat în repriza a doua au fost imposibil de apărat, nu cred că am fost afectați, oricum.

Ar putea juca Nacho acolo, am întotdeauna încredere în el, dar și Militao. Mi-am dorit să avem un mic avantaj pentru retur, dar trebuie să ne mulțumim cu acest rezultat. Suntem încrezători că la retur ne putem califica, avem doar dezavantajul suporterilor.

Vom încerca să jucăm precum am făcut-o în această seară, a fost un meci grozav și suntem mulțumiți de ce am realizat. A fost un meci incredibil pentru ambele echipe, nu ne îndoim de calitatea din teren pe care o au. Sunt două formații extraordinare, iar rezultatul a fost pe măsură”, a spus Carlo Ancelotti, citat de marca.com.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla Vezi toate știrile
Citește și