Închide meniul

Manchester United – Bayern Munchen 0-1! Echipa lui Erik ten Hag, eliminată din cupele europene. Toate rezultatele serii

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 13 decembrie 2023, 0:00

Manchester United – Bayern Munchen 0-1! Echipa lui Erik ten Hag, eliminată din cupele europene. Toate rezultatele serii

Manchester United - Bayern Munchen

Kingsley Coman, după ce a marcat în Manchester United - Bayern Munchen / Profimedia

Manchester United – Bayern Munchen 0-1 şi Union Berlin – Real Madrid 2-3 au fost în format LIVE SCORE pe AS.ro. Seara a început cu meciurile din Grupa B. PSV şi Arsenal, echipele deja calificate în optimile UEFA Champions League, au încheiat la egalitate, scor 1-1. În celălalt meci, Lens a învins Sevilla cu 2-1, obţinând calificarea în play-off-ul Europa League. Sevilla a fost eliminată din cupele europene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eliminată din cupele europene a fost şi Manchester United. Echipa lui Erik ten Hag a pierdut pe teren propriu meciul cu Bayern Munchen, scor 0-1. Pentru „diavoli”, scenariul în care s-ar fi calificat în optimile Champions League era aproape imposibil, mai ales că FC Copenhaga a învins Galatasaray cu 1-0 şi a obţinut celălalt bilet către optimi, în timp ce formaţia din Turcia va merge în Europa League.

Manchester United – Bayern Munchen 0-1 şi Union Berlin – Real Madrid 2-3

O altă echipă care şi-a asigurat biletele pentru optimi este campioana din Serie A, Napoli. Echipa lui Walter Mazzarri a învins cu 2-0 Braga şi merge şi ea în optimile UEFA Champions League. În celălalt meci al grupei, Real Madrid s-a impus cu 3-2, spulberând astfel orice speranţă a formaţiei din Germania de a continua în cupele europene.

Rezultatele de marţi din UEFA Champions League

ora 19:45

Reclamă

ora 22:00

Min. 90+2 în Salzburg – Benfica 1-3! Cabral a înscris şi el pentru lusitani.

Min. 89 în Union Berlin – Real Madrid 2-3! Dani Ceballos i-a readus pe madrileni în avantaj.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 86 în Union Berlin – Real Madrid 2-2! Alex Kral a restabilit egalitatea la Berlin.

Min. 72 în Union Berlin – Real Madrid 1-2! Echipa lui Carlo Ancelotti a întors scorul graţiei dublei lui Joselu.

Min. 71 în Manchester United – Bayern Munchen 0-1! Kingsley Coman a deschis scorul pe Old Trafford din pasa superbă a lui Harry Kane.

Min. 62 în Union Berlin – Real Madrid 1-1! Joselu a restabilit egalitatea pe stadionul olimpic din Berlin.

Min. 57 în Salzburg – Benfica 1-2! Gazdele au redus din diferenţă prin Sucic.

Min. 58 în FC Copenhaga – Galatasaray 1-0! Lerager a deschis scorul pentru danezi. Pe Old Trafford este în continuare 0-0, iar la aceste rezultate, Manchester United este eliminată din cupele europene.

Min. 45+2 în Union Berlin – Real Madrid 1-0! Luka Modric a ratat un penalty în minutul 45, iar două minute mai târziu, Volland a deschis scorul pentru oaspeţi.

Reclamă

Min. 45+2 în Salzburg – Benfica 0-2! Rafa Silva a majorat diferenţa din pasa lui Di Maria chiar înainte de pauză.

Min. 34 în Napoli – Braga 2-0! Victor Osimhen a marcat şi campioana din Serie A este foarte aproape de calificarea în optimile UEFA Champions League.

Min. 32 în Salzburg – Benfica 0-1! Angel Di Maria a deschis scorul pentru oaspeţi cu o execuţie, direct din corner.

Min. 9 în Napoli – Braga 1-0! Campioana din Serie A a deschis scorul, graţie autogolului lui Saatci. Napoletanii fac un pas uriaş spre optimile UEFA Champions League.

Min. 1: Au început meciurile de la ora 22:00.

Update 21:42: Fluier final în Lens – Sevilla 2-1 şi PSV – Arsenal 1-1! Lens merge în primăvara Europa League, în timp ce Sevilla este eliminată din cupele europene. În celălalt meci, PSV şi Arsenal au încheiat la egalitate. Ambele echipe erau calificate în optimile UEFA Champions League.

Min. 90+6 în Lens – Sevilla 2-1: Francezii au preluat din nou conducerea în prelungiri, iar Sevilla este eliminată din cupele europene.

Min. 79 în Lens – Sevilla 1-1: Sergio Ramos a restabilit egalitatea, după ce a transformat de la 11 metri. Spaniolul a executat de două ori, după ce arbitrul a decis repetarea execuţiei, şi a marcat cu o scăriţă superbă. Imediat după gol, fostul căpitan al lui Real Madrid a vrut să ia balonul pentru ca jocul să se repună cât mai repede, dar l-a lovit pe portarul lui Lens şi a văzut cartonaşul galben.

Min. 63 în Lens – Sevilla 1-0: Frankowski a deschis scorul din lovitură de la 11 metri, iar francezii sunt aproape de calificarea în primăvara Europa League.

Min. 50 în PSV – Arsenal 1-1: Vertessen a restabilit egalitatea cu un şut superb.

Min. 42 în PSV – Arsenal 0-1: Nketiah a deschis scorul pentru echipa lui Mikel Arteta.

Min. 1: Au început meciurile PSV – Arsenal şi Lens – Sevilla.

Update 19:15: Echipele de start în PSV – Arsenal.

PSV: Benitez – Teze, Ramalho, Obispo, Mauro Junior – Tillman, Van Aanholt, Saibari – Bakayoko, Pepi, Vertessen

Arsenal: Ramsdale – Cedric, Saliba, Gabriel, Kiwior – Elneny, Jorginho, Trossard – Havertz, Nketiah, Nelson

Update 19:15: Echipele de start în Lens – Sevilla.

Lens: Samba – Gradit, Danso, Medina – Aguilar, Mendy, Samed, Frankowski – Sotoca, Wahi, Da Costa

Sevilla: Dmitrovic – Juanlu, Gudelj, Ramos, Salas, Pedrosa – Sow, Soumare, Rakitic – Torres, En-Nesyri

Marţi seară începe ultima etapă din faza grupelor UEFA Champions League. Grupele A, B, C şi D îşi dispută ultimele meciuri, iar mai multe echipe luptă pentru optimile UEFA Champions League.

Partida de pe Old Trafford dintre Manchester United şi Bayern Munchen este capul de afiş al serii. Ambele echipe vin după umilinţe în weekend. Echipa lui Erik ten Hag a pierdut pe teren propriu partida cu Bournemouth, scor 0-3, în timp ce bavarezii au pierdut pe terenul lui Eintracht Frankfurt, scor 1-5.

United este pe ultimul loc în grupă, iar o victorie nu ar fi suficientă pentru calificarea în optimile UEFA Champions League. Formaţia lui Erik ten Hag are nevoie şi de un rezultat de egalitate în partida dintre FC Copenhaga şi Galatasaray. Danezii şi turcii sunt pe locurile 2 şi 3, cu câte 5 puncte, în timp ce United este pe ultimul loc, cu 4 puncte. Bayern este deja calificată, după ce a acumulat 13 puncte în primele 5 etape.

Pentru calificarea în optimile de finală UEFA Champions League vor lupta şi Napoli şi Braga. Portughezii vin pe Stadio Diego Armando Maradona cu un singur scop, acela de a câştiga cele trei puncte şi a obţine biletele pentru primăvara europeană a Ligii Campionilor. De partea cealaltă, echipa lui Walter Mazzarri are nevoie de cel puţin un punct pentru a se califica.

Programul de marţi din UEFA Champions League:

ora 19:45

ora 22:00

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și